Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם , אני מחפש רכב יד 2 והרכבים שחשבתי עליהם הם סוזוקי קרוסאובר או הונדה סיוויק , שנתונים 2013-2015.
השאלה שלי היא באיזה רכב לבחור מבחינת אמינות מנוע וגיר, ובמיוחד כאשר הקילומטראז גבוהה(נגיד 180 אלף ומעלה).

תודה לעוזרים!

פורסם

מבחינת אמינות מנוע אין בעיה לא לזה ולא זה.

מבחינת גיר לסיוויק יש גיר פלנטרי שנחשב לאמין, לקרוסאובר היו בעיות בגיר, אפשר למצוא מידע ומקרים בחיפוש של הפורום.

פורסם (נערך)

לסוזוקי ריקול על הגיר, האחריות עליו הוארכה ל-10 שנים. אם אתה בודק רכב מדגם זה וודא כי כבר בוצע.

דגם ה-1,400 טורבו (הופיע בדגם 2017) עושה שימוש בתיבה פלנטרית ונחשב אמין.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

סיוויק.

מה שלא יגידו הגיר בסוזוקי (jatco jf015) זה גיר דפוק ושום ריקול לא יהפוך אותו לגיר אמין, כל מה שניתן לעשות זה להאריך טיפה את חייו אבל הוא לא יהפוך למוצר אמין.

למרות הארכת האחריות יש תביעה ייצוגית נגד היבואן בנושא ולקוחות מתלוננים על כך שהיבואן לא מכבד את האחריות.

לראיה הגירים האלו הולכים גם ברכבים מ19-20  שבהם הם מותקנים כאשר ה"ריקול/שיפור" כביכול נעשה בגיר הזה על ידי היצרן (Jatco) ב2015

עריכה אחרונה על ידי Gavrik
פורסם

הגירים האלה לא קיימים ברכבים משנת ייצור 2017 ומעלה.

לא יודע לגבי המוחלפים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קח בחשבון שהסיוויק נורא נמוכות, בטח כשמשווים לקרוסאובר (שאומנם לא גבוהה כמו איזה דודג ראם אבל כן יותר נוח, לי לפחות, לצאת ולהיכנס ממנה מאשר סיוויק). 

וכן לקרוסאובר יש בעיות בגיר, אבל בקמ שציינת כנראה שכבר הוחלף באחריות לאחד חדש, אני אישית הייתי בוחר דווקא בסוזוקי ולא בסיוויק. 

Ford Fiesta 2014 Manual

פורסם

שני הרכבים נחשבים כאמינים, אישית הייתי הולך על הקורסאובר משני סיבות -

א. צריכת הדלק (לא מניסיון אישי) - בקוראסאובר 1:15 סיוויק 1:10 

ב. הסיוויק הוא רכב של ערסים, ככה שרובם שחוטים ועברו תחזוקת שבר

פורסם

קניתי שבוע שעבר קרוסאובר 2016 לאבי,

בגדול הרכבים אמינים מאוד וניתן למצוא יחסית בקלות כאלו שנמצאים הרבה שנים אצל אותם בעלים ומטופלים בקביעות.

הגיר יצא תקין בבדיקה ובאחריות לעוד שנה וחצי כך שגם שם מחינתי יש שקט.

פורסם
לפני 4 שעות, shlomiko כתב:

שני הרכבים נחשבים כאמינים, אישית הייתי הולך על הקורסאובר משני סיבות -

א. צריכת הדלק (לא מניסיון אישי) - בקוראסאובר 1:15 סיוויק 1:10 

ב. הסיוויק הוא רכב של ערסים, ככה שרובם שחוטים ועברו תחזוקת שבר

אין מצב שסיוויק מהשנתון הזה עושה 1 ל 10 בנסיעה משולבת.

אני עם הטורר עשיתי אחד לשתיים עשרה וחצי עם רגל כבדה על הדוושה.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...