Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה חודשים נתקעתי בגלל מצבר ששבק באמצע שום מקום, והשיחה עם הצאט בוטית האנושית של חברת הגרירה +התנאים ההזויים שלהם גרמו לי להבין שה-500-600 שקל של גרירה פרטית זה מחיר ששווה לי לשלם רק בשביל לא לחוות את זה שוב.

לכן אין לי שום טעם בשירותי הגרירה של הביטוח שאני אמור לחדש אותו בחודש הבא. 

אז כמו בכותרת, האם זה אפשרי? ובמידה וכן, כמה כסף זה חוסך? 

פורסם

אפשר, ועשיתי זאת לא פעם  בכלי רכב שנרכשו דרך ביטוח לאומי (מבוטחים בביטוח גרירה מטעם ביטוח לאומי) למיטב זכרוני הסכום שנחסך נמוך ממה שציין  @itzik123

• רעיון טוב! 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אפשרי, רק שבחלק מהפעמים השרות הנו חלק מעסקה (לדוגמה - גרירה/שמשות ויוצ״ב).

צריך לברר, האם ניתן לבטל רק חלק אחד מהעסקה הכוללת.

• רעיון טוב! 1

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

סתם אם למישהו מעניין, 

אתמול דיברתי טלפונים על נציגים של 4 חברות ביטוח, אף אחד מהם לא היה מוכן להוציא את שירותי הגרירה מהפוליסה. זאת אפילו לא אופציה. 

כניראה שהחוזה שלהם עם חברות הגרירה הוא כול כך נמוך, שאין טעם להוציא את זה מהפוליסה, מכבסת המילים "שירותי גרירה" נשמעת הרבה יותר טוב. והשירות ? למי אכפת 

• מעניין 1
פורסם

זה ביטוח צג' ג בשומרה. 

מופיע ריידר של שרותוי דרך וגרירה 150 ש"ח.

לא יודע אם בביטול השרות הזה תהיה הוזלה ב 150 ש"ח אבל סביר שכן.

IMG_20250704_105041.thumb.jpg.d7519434020bf854613b88838ae1e562.jpg

אגב מה היה הסיפור עם השרות שלהם שגרם לך לרצות לוותר עליו?

פורסם

גם אני חידשתי. וחשבתי לעצמי אם אזדקק להם. אחרי כמה שעות הם יבואו? אתה צריך להישאר ליד הרכב. אם תשאיר אותו יפרקו לך חלקים מהרכב. תצא בנזק נזק.

פורסם
לפני 21 דקות, Buki כתב:

אגב מה היה הסיפור עם השרות שלהם שגרם לך לרצות לוותר עליו?

זה מתוך שרשור אחר :

אני כבר לא זוכר הכול כי זה היה לפני חצי שנה בערך, אבל עיקרי הדברים היו ככה:

-היה דיבור על גרירה תוך 3-4 שעות

-אי אפשר לעלות עם הנהג של הגרר, והייתי תקוע בשום מקום ללא תחבורה ציבורית. לך תזמין מוניות ספיישל. 

-אי אפשר לגרור ישירות לבית או למוסך אלא רק למרכז שירות של חברת הגרירה ויום למחרת למוסך, כי יש הגבלת קילומטרים, וזה שהיעד נמצא בחריגה של 2 קילומטר מההגבלה, לא מעניין אף אחד

-והשיא מבחינתי שהייתי צריך לאשר להם שאני מסכים שהם ישאירו את הרכב ליד המוסך והמפתחות ישארו על הגלגל של הרכב. 

וכול זה מלווה בפוסטמה שלא אפכת לה מכלום ומדקלמת לי את כתב השירות הזה בטונציה של רובוט. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

זה הזוי....

אז אם הרכב נגנב בלילה, האחריות עליך ויש מצב שהרכב לא מבוטח כי ביצעת הפרה של חוזה הביטוח שהסכמת להשאיר מפתחות על הגלגל??

למה צריך להסכים לזה? בדיוק בשביל זה הם צריכים לאחסן את הרכב בלילה אצלם בחניון המאובטח שלהם !

אני יודע שאיכשהוא כשקיבלתי את הרכב ליסינג, יום אחרי נתקעתי בלי מצבר באיזה חניון בקומה 5 באיזה חור. טלפון למוקד של הליסינג. משם לאיזה שגריר או דומיו. לקח להם שעה וחצי לחזור אלי ולהגיד לי שהם שולחים ניידת חילוץ.

מזל שעשיתי RTFM וגיליתי שיש כפתור 12V. שעה אחר כך, כשאני כבר בבית, הוא התקשר אלי וסיפר לי על הכפתור.

פורסם

אני לא מוצא את הפוסט המקורי, אבל לפני כשנה נזקקתי לגרירה. הזמנתי את הגרר בשעה 11, הגיע בשעה 18 וגרר למגרש של החברה. למחרת הרכב פשוט ״נעלם״ - נאמר לי שיגיע למוסך עד שעת הסגירה (!), פניתי טלפונית הן לחברת הגרירה והן למוסך עשרות פעמים ואף אחד לא ידע היכן הרכב. בסוף מישהו מהמוסך יצא ומצא את הרכב עם מפתח על הגלגל, הגרריסט פשוט הוריד אותו מחוץ למוסך ולא טרח להודיע למוסך שהרכב הגיע.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 39 דקות, davemustaine87 כתב:

זה מתוך שרשור אחר :

אני כבר לא זוכר הכול כי זה היה לפני חצי שנה בערך, אבל עיקרי הדברים היו ככה:

-היה דיבור על גרירה תוך 3-4 שעות

-אי אפשר לעלות עם הנהג של הגרר, והייתי תקוע בשום מקום ללא תחבורה ציבורית. לך תזמין מוניות ספיישל. 

-אי אפשר לגרור ישירות לבית או למוסך אלא רק למרכז שירות של חברת הגרירה ויום למחרת למוסך, כי יש הגבלת קילומטרים, וזה שהיעד נמצא בחריגה של 2 קילומטר מההגבלה, לא מעניין אף אחד

-והשיא מבחינתי שהייתי צריך לאשר להם שאני מסכים שהם ישאירו את הרכב ליד המוסך והמפתחות ישארו על הגלגל של הרכב. 

וכול זה מלווה בפוסטמה שלא אפכת לה מכלום ומדקלמת לי את כתב השירות הזה בטונציה של רובוט. 

ומטעם מי היה נותן השירות הזה? איזו חברה?

פורסם
לפני כשעה, davemustaine87 כתב:

כמה זה הוריד לך מהמחיר?

200-300 ש"ח, לא זוכר את הסכום המדוייק.

הסתכלתי עכשיו בפוליסה קודמת שבה כן היה לי גם שרותי דרך ושם מופיע 350 ש"ח, אבל כנראה שבלי זה ה'הנחות המיוחדות' יותר נמוכות.

• אחראי פורום
פורסם

באספנות מאז ומעולם אני מבטח ללא מרכיב גרירה, אולי בגלל שזה משרד פרטי וקטן אז הולכים לקראת הלקוח וחברות גדולות מרשות לעצמן להתעלם מהבקשה שלך.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...