Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסוכנת ביטוח שלי כבר מספר שנים עושה לי בנפרד בלי קשר לביטוח, אין לי מושג למה.

אני משלם גרירה ושמשות ב300 שקל, תשלום נפרד.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

אני גררתי רכב באמצע המלחמה לקח לאוטו יומים להגיע, כן זה לא טעות 48 שעות (את הרכב לקחו ממני אחרי 3 שעות, ומאז עוד 48 שעות)

וכמובן מרימים לך מהאוטו כל מה שאפשר, ולך תוכיח שהם גנבו לך את זה, היה לי שעון יד, הלך, היה מתקן לטישו על הסך שמש, הלך, עוד כמה דברים קטנים, סתם מעצבן שהאוטו עובר כמה ידים אצל כמה בני דודים, שכל אחד עושה נטילת ידים קטנה.

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם
לפני 4 שעות, KipodYam כתב:

ה הזוי....

אז אם הרכב נגנב בלילה, האחריות עליך ויש מצב שהרכב לא מבוטח כי ביצעת הפרה של חוזה הביטוח שהסכמת להשאיר מפתחות על הגלגל??

למה צריך להסכים לזה? בדיוק בשביל זה הם צריכים לאחסן את הרכב בלילה אצלם בחניון המאובטח שלהם !

זה בדיוק מה שאני חשבתי כשאמרו לי את זה, הייתי בטוח שמישהו מנסה להסתלבט עליי. למה שאני אסכים לדבר כזה? הרכב שלי שווה בלחץ 15 אלף, ואני עדיין חושב שזו בקשה הזויה, מה יגידו אנשים שהרכב שלהם שווה פי 5-10 משלי? 

לפני 4 שעות, sperial כתב:

הגרריסט פשוט הוריד אותו מחוץ למוסך ולא טרח להודיע למוסך שהרכב הגיע.

אז אני מבין שעוד עשו לי טובה והודיעו לי לפני, יכלו בכלל לא להודיע לי ולעשות מה שעשו לך. ממש נחמד מצידם... 

לפני 4 שעות, Gauss כתב:

ומטעם מי היה נותן השירות הזה? איזו חברה?

דרכים- שירותי רכב וגרירה

לפני 4 שעות, mcaspi כתב:

אצל בוקי בשומרה 150 ש"ח, ואצל איציק בליברה 350 ש"ח. חתיכת הפרש על שירות שנראה דומה.

אני חושב שהמספר הוא שרירותי לגמרי, כי בסוף מה שקובע זה התשלום הסופי. 

פורסם
בתאריך 2.7.2025 בשעה 22:53, davemustaine87 כתב:

גרמו לי להבין שה-500-600 שקל של גרירה פרטית זה מחיר ששווה לי לשלם

מחיר גרירה יכול לעלות גם פי 3 מזה, הכל תלוי מאיפה ולאן. ואם תתקע בכביש הערבה? (קרה להורים של אשתי. נסענו מאחוריהם והם עברו אלינו והרכב נשאר בהמתנה לגרר).

שמעתי גם הצעות של 1600-1800 שקל.

לדעתי זה דווקא אחד הביטוחים החשובים ואף פעם לא אוותר עליו, בטח לא בשביל הנחה זעומה בפוליסה. חבר שהוא סוכן ביטוח אמר שבין חברות הגרירה שגריר הוא הרע במיעוטו, ואיתם תמיד היה לי נסיון טוב. פעם הגיעו ממש תוך רבע שעה, ומעולם לא היה חסר לי דבר ברכב לאחר גרירה.

ואני גם לא מבין את החשש מגניבת הרכב. הרכב תקוע אז איך יגנבו אותו? פריצה וכו' זה עניין אחר, אבל לגבי המפתח תהיו יצירתיים. לא חסרים פתרונות.

פורסם
בתאריך 4.7.2025 בשעה 12:14, mcaspi כתב:

אצל בוקי בשומרה 150 ש"ח, ואצל איציק בליברה 350 ש"ח. חתיכת הפרש על שירות שנראה דומה.

זה כנראה מחיר סתמי ששמים כדי להראות לך בסופו של דבר שקיבלת הנחה גדולה יותר בשורה התחתונה, כמו המחיר של הביטוח לפני הנחות.

קרוב משפחה מארה"ב מספר שיש לו ביטוח גרירה (AAA) אבל מסתבר שאם נתקעת על כביש בין עירוני או מהיר או משהו כזה - אז לחברת הגרירה אסור לגרור משם - אתה צריך להזמין את אחד הגררים שמאושרים לגרור משם שיורידו את הרכב במחלף הקרוב ואז חברת הגרירה תיקח אותו משם וגם אז אם לא מעט הגבלות על המרחק למוסך ושהעלות על הגרירה הזאת של בערך 1-2 ק"מ היא מאות רבות של דולרים.  

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...