Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נכשלתי בטסט על זיהום אוויר - מה עכשיו?

מעבר לפיתרון נפתר ע"י TZR84,

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו שלי לא עבר בדיקת זיהום אוויר אז הלכתי למוסך שלי עם הטפסים, לפי מה שהוא ראה הוא אמר לי לקנות תוסף דלק, למלא אותו, לנסוע 20-40 דקות לפני הטסט ואז לנסות לעבור שוב.

לצערי בדיוק מילאתי דלק לפני הטסט אז כרגע אני צריך לחכות עד שיהיה לי חצי טנק(או לפי איפה שמכרו לי את התוסף דלק אפילו רבע).

השאלה שלי היא כזאת, האם אני צריך לעשות את כל הטסט מחדש או שאני יכול פשוט להגיע, לעשות את הבדיקה של הזיהום אוויר ולהמשיך ביומי?

• פיתרון
פורסם

אתה צריך לעשות רק את הבדיקה של הזיהום אוויר.

לדעתי מספיק גם חצי מיכל תמלא תוסף תסע חצי שעה להגיע עם ממיר חם אם תצליח לעבור מצוין. אם לא אז כנראה שיש בעיה יותר רצינית בממיר הקטליטי ואז התיקון יהיה יותר יקר.

• אהבתי 1

פורסם

אם הגעת לטסט אחרי נסיעה ממש קצרה, יש סיכוי לא רע שאם תגיע שוב בלי שום תוסף רק אחרי נסיעה של כ-20 דקות שבחלק קטן ממנה (או בעצירה) המנוע יעבוד בסל"ד גבוה, תעבור.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...