Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

קודם כל, RentalCover מכסים השתתפות עצמית בלבד, לא נזק מלא, כלומר חייב לרכוש ביטוח בסיסי, אבל לא צריך לכסות את ההשתתפות העצמית, זה הבדל משמעותי. ב sixt ביטוח בסיסי הוא 5 יורו ליום, ואם אני לא טועה סביב ה 40 יורו ליום כולל ביטול השתתפות.

רכשתי את הבסיסי ואת הביטול מ RentalCover בכ 200 שח לתקופה של 10 ימים, חסכתי לא מעט.

כנראה באשמתי, היה נזק לצמיג+ שריטה לג׳אנט, אגב צמיג וג׳אנט יקרים (יגואר f-type), בסה״כ יצא 340 יורו. זה התגלה לאחר ההחזרה, לא דיווחתי במהלך התקופה לשום גורם.

תהליך התביעה של RentalCover דיי פשוט, מבקשים מסמכים מסויימים (שאת כולם קיבלתי מ sixt) + תמונה שלך מחזיק את הרישיון רכב (נורא מוזר), אחרי כמה ימים הם רשמו שאחד המסמכים לא תקין, באמת לא היה תקין, רשמו גם מה הייתה הסיבה במפורט, החלפתי את המסמך עם המסמך עם המסמך התקין, לאחר כמה שעות קיבלתי מייל שהתביעה אושרה, ביקשתי להזין את הפרטי חשבון בנק, ואני מאמין שאקבל את הכסף בקרוב (מתחייבים ל 2 ימי עסקים).

היה חשוב לי לרשום את זה על החברה יש תגובות גרועות ב reddit, אז רק רציתי לציין שנראה שאם קוראים את תנאי החוזה ומבינים שזה רק מכסה השתתפות, ובמידה ויש תביעה מספקים את המסמכים הרלוונטים, לא נראה שיש בעיה כלשהי, אציין שהביטוח שלהם מרחיב דברים כמו כל נזק לצמיגים, איבוד מפתח, אם הוא נעשה על ידך וגם אם לא, בקיצור הביטוח דיי רחב.

ושוב החסכון הוא דיי גדול, כן יש את העניין של הטפסים וכו׳ אבל זה באמת לא מסובך בתור אחד ששונא להמציא טפסים כאלו.

עריכה אחרונה על ידי Or05230
  • רעיון טוב! 2

Miata ND2

פורסם

תעדכן אם תקבל מהם את הכסף. השתמשתי בחברות דומות והיה בסדר גמור, כל עוד עושים בידיוק מה שצריך. מחירי ה״ביטוח״ של חברות ההשכרה זה פשוט דרך נוספת לבצע VAS על חשבון ההשכרה, זה לא באמת ״ביטוח״ - לכן תמחור של ביטוח אמיתי יהיה הרבה יותר משתלם.

• אהבתי 1
פורסם
בתאריך 23.10.2024 בשעה 19:56, garicho כתב:

תעדכן אם תקבל מהם את הכסף. השתמשתי בחברות דומות והיה בסדר גמור, כל עוד עושים בידיוק מה שצריך. מחירי ה״ביטוח״ של חברות ההשכרה זה פשוט דרך נוספת לבצע VAS על חשבון ההשכרה, זה לא באמת ״ביטוח״ - לכן תמחור של ביטוח אמיתי יהיה הרבה יותר משתלם.

הכסף התקבל, העברת זה״ב. בקיצור זריז ולעניין. אני חושב שהפסדתי 40 ש״ח הבדלי המרת מטבע (שילמתי קצת יותר ועד שקיבלתי את הכסף השער מעט ירד), באותה מידה יכלתי להרוויח, בכל מקרה זה שטויות.

Miata ND2

• תוכן חדש...