Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לרוע מזלנו הקקטוס שאהבנו ושירתה אותנו קרוב ל4 שנים נפטרה בשיבה לא טובה הוגדרה טוטאלוס בעקבות תאונה.

מחפשים מחליפה אמינה בתקציב בעייתי של 50k בערך עם אפשרות מתיחה קלה.

בהסתכלות ביד2 עולה תמונה מדאיגה ואני לא מצליח לבחור.

האופציות הם בגדול כך:

רנו קפצ'ור וקאדג'ר - במחירים האלה מדובר במנוע 1.2 שלא מומלץ(נכון?)

כל הפיורטק למינהם - 1.2 בקקטוסים, 2008, 3008 אני מכיר מיטב את הסיפור של הרצועה ומודע לסיכונים. בקקטוס לא נתקלנו בבעיה, החלפנו רצועת תזמון ב-55k ולמעט הוספת שמן כחצי ליטר ב-5000 ק"מ לא היו עניינים.

האם כדאי להיכנס להרפתקה הזאת שוב? כמובן בהנחה והוחלפה רצועה והרכב מטופל במורשה (או תותחים כמו גבע/אורן)

פיורטק 1.6 165 כ"ס - ראיתי פיקאסו 5 מקומות, וכמה 3008 - מאוד הרשימו אבל כמה שרשורי אימה על תקלות משביתות בעלויות גבוהות. הכצעקתה?

סוזוקי קרוסאובר - מה שנכנס בתקציב הוא 1.6 עם תיבה רציפה שלאחר קריאה הבנתי שסובלת מכשל כמעט ודאי ואם לא הוחלפה תיבה - לא כדאי לקנות.

פורד קוגה - ממה שאני מכיר, המנוע מוצלח וגם תיבת ההילוכים שזהה למה שקיים בפוקוס בשנים האלה(17-18) האם יש עדכונים בנושא האמינות ברכבים אלה?

עוד אופציות?

פורסם

אתה אומר אמינות ואז מביא את הדוגמאות הכי לא אמינות שיש… אפילו הקרוס אובר שהיא כביכול יפנית יש לה מחלה בגיר ואם לא אז מנוע שהולך… 

לא אמרת כמה אנשים, אבל לנסיעה עירונית אתה יכול להביא ב50 אחלה מאזדה 2, הונדה ג׳אז או אפילו יאריס. המון בהצלחה 

• אהבתי 1

~הונדה ג׳אז הייבריד 2014~ ז״ל

כרגע ~ הונדה סיוויק האצ׳באק 2016 

פורסם (נערך)

מתכוון כמה שיותר אמינות, הקקטוס אצלנו הייתה אמינה כי טופלה בצורה מיטבית.

אנחנו צריכים רכב משפחתי, כך שמאזדה2/יאריס וג'אז לא תתאים. אנחנו 5, המימדים של הקקטוס התאימו לנו.

כל דבר בגודל שלה או יותר תתאים.

אני מעדיף להישאר בשנתון מעל 2015 ולהתמקד ברכבים שמורים 

קראתי כמה שרשורים והמלצות על רנו מגאן קופה 1.33 ונראה שהיא שורדת את מבחן הזמן. גם הגיר וגם המנוע

עריכה אחרונה על ידי aviaviavi
פורסם
לפני 20 דקות, aviaviavi כתב:

מתכוון כמה שיותר אמינות, הקקטוס אצלנו הייתה אמינה כי טופלה בצורה מיטבית.

אנחנו צריכים רכב משפחתי, כך שמאזדה2/יאריס וג'אז לא תתאים. אנחנו 5, המימדים של הקקטוס התאימו לנו.

כל דבר בגודל שלה או יותר תתאים.

אני מעדיף להישאר בשנתון מעל 2015 ולהתמקד ברכבים שמורים 

קראתי כמה שרשורים והמלצות על רנו מגאן קופה 1.33 ונראה שהיא שורדת את מבחן הזמן. גם הגיר וגם המנוע

למה לא גולף או אוקטביה? דווקא צרפתי? אחלה ואג שבעולם אם בא לך ערך מוסף של הרפתקאה 

~הונדה ג׳אז הייבריד 2014~ ז״ל

כרגע ~ הונדה סיוויק האצ׳באק 2016 

פורסם

בגלל שרוב הנסיעות יהיו בפקקים פחות הייתי רוצה להיכנס לסיפור של גיר רובוטי יבש.

ברנו 2019, מדובר בגיר 7 הילוכים רטוב.

מה גם שב-50k אין משהו גרמני נורמלי.

אני סוג של פרנקופיל בקטנה(הקקטוס הייתה הרביעית) הרכב השני בבית הוא לאון כך שאני מכיר את המאטריה ואוהב את הגרמניות.

פורסם

הרנו יכול להיות פתרון טוב בתנאי שהוא שמור ומטופל. הרכבים האלה רגישים להזנחה והטיפולים השוטפים יקרים יחסית בזכות היבואן. לשים לב שגם הגיר הרטוב  7 הילוכים לא חף מרגישויות ויש לבדוק בשבע עיניים.

פורסם

קיה סיד זה גיר רובוטי כפול מצמדים, נכון לעכשיו עלות תיקון תקלות בגיר הזה יותר גבוהה מאשר לרכבי קבוצת פולקסוואגן עם גיר DSG.

במקום פותח השרשור הייתי מחפש קיה פורטה/ יונדאי I35 ( אלנטרה) עם תיעוד מלא של טיפולים ( בלי איחורים).

או הונדה סיוויק 1.8 ( לפני 2017).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...