Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שניים באחד: דרושות המלצות למצלמת ״אבטחה״ פשוטה ולמתקין מערכות רכב בהרצליה/רמה״ש

Be roo

פוסטים מומלצים

נקווה שאיחוד הנושאים לא יעשה בלאגן, אבל נראה לי חבל לפתוח שני שרשורים.

1. דרושה המלצה למצלמת ״אבטחה״. תפקידה בעיקר לתעד את חיות המחמד בתוך בית, אבל צריך שתדע לזהות כניסה של אדם למרחב (בשעות מוגדרות) ולהתחיל הקלטה. חשוב שתהיה קלה לתפעול. פחות משנה לי אם ההקלטות ישמרו בענן או על כרטיס, רק שיהיה נוח להגדיר ולצפות דרך אפליקציה בלי טרטור. הכוונה היא לקנות שתיים כאלה.

2. המלצה נוספת היא למתקין מערכות לרכב באיזור הרצליה/רמה״ש/צפון ת״א. צריך headunit חדש ולחווט מחדש את הרמקולים הקיימים (אולי להחליף חלק), וגם להתקין מצלמת דרך. 

בונוס ינתן למי שיתן המלצות לשני הסעיפים.

תודות מראש ובדיעבד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בלי בונוס 😅 רק נקודה 2 -

אביזרי רכב יוסי ברעננה הומלץ מספר פעמים בתת פורום אודיו לרכב, ולאחרונה נראה שיש עוד מתקין טוב, עופר פולק, בכפר סבא.

אם תהיי מוכנה להרחיק, הזכרתי כאן עוד כמה למשל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון
לפני 47 דקות, Tom_22 כתב:

בלי בונוס 😅 רק נקודה 2 -

אביזרי רכב יוסי ברעננה הומלץ מספר פעמים בתת פורום אודיו לרכב, ולאחרונה נראה שיש עוד מתקין טוב, עופר פולק, בכפר סבא.

אם תהיי מוכנה להרחיק, הזכרתי כאן עוד כמה למשל.

אני מחזק את ההמלצה על ישראל "ג'וניור", אחד האנשים הכי חמודים שאני מכיר ושווה להרחיק עד לחולון בשבילו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 4 שעות, Be roo כתב:

1. דרושה המלצה למצלמת ״אבטחה״. תפקידה בעיקר לתעד את חיות המחמד בתוך בית, אבל צריך שתדע לזהות כניסה של אדם למרחב (בשעות מוגדרות) ולהתחיל הקלטה. חשוב שתהיה קלה לתפעול. פחות משנה לי אם ההקלטות ישמרו בענן או על כרטיס, רק שיהיה נוח להגדיר ולצפות דרך אפליקציה בלי טרטור. הכוונה היא לקנות שתיים כאלה.

יש מגוון רחב של פתרונות, חלקם ללא צורך (כמעט) בידע טכני מוקדם.

מצלמות פנימיות אינן זקוקות להגנה מפני מזג האוויר ולכן בד״כ זולות בהשוואה ולעיתים דורשות הנחה בלבד או התקנה פשוטה.

בהנחה שאין צורך בעדשה ממונעת (קרי, עקיבה), אחת משתי הנ״ל עשויות להוות פתרון (קראי את התאור המפורט וראי מי מהן מתאימה יותר מבחינת דרישות ועלות תועלת. ניתן לרכוש גם באמזון).

איחסון הוידאו ע״ג כרטיס או בענן. על פניו יש צורך רק במקור כח (נקודת חשמל) וברשת אלחוטית.

לא בדקתי לעומק אך מרבית התוכנות/אפליקציות מאפשרות להגדיר איזור/ים בשדה הראיה ששינוי בהם (תנועה) יתחיל שמירה, כנ״ל לגבי תזמון

https://ksp.co.il/web/item/306679

https://ksp.co.il/web/item/302990

לפני המון זמן,  avargel כתב:

חברים, הבא שעונה לו חוטף כאפה. אני לא צוחק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על המידע. אכן לא צריך שום הגנה ממז אויר וגם עדשה עוקבת. 

לא ציינתי שכרגע יש מצלמה פשוטה של שיומי, היא בת כ-4 שנים ובעבר היתה מקליטה בזיהוי תנועה וניתן היה לצפות בסרטונים באפליקציה, אבל אז הם שינו מדיניות שמירה, ומשום מה שמירה על כרטיס זכרון לא עובדת, או שהתקלקלה או שמשהו בהגדרות לא ברור, לכן החיפוש אחרי משהו פשוט להתקנה (מקור כח, אפליקציה, הגדרת חשבון וזהו).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם אני התחלתי לפני כמה שנים עם מצלמה פשוטה של Yi (כלומר שיאומי) והתאכזבתי עם הזמן משינויי המדיניות שלהם. כשהיא נשרפה עקב הפסקת חשמל, ניצלתי את ההזדמנות לקנות מוצר דומה של TP-Link משום שכבר היו לי מנורות ושקעים חכמים מסדרת ה-Tapo שלהם בבית. תמורת העשרים ומשהו יורו ששילמתי על ה-C200 אני די מרוצה עד כה. המוצרים האלה בסה"כ בשלים ודומים למדי ביניהם, הממשק פשוט ונוח, ולתחושתי זיהוי התנועה עובד מעט יותר טוב בחדשה. אבל זה כנראה בגלל הגיל ולא היצרן.

לגבי מתקינים - מזמן כבר לא יצא לי להתעסק עם זה בישראל, אבל בזמנו הייתי לקוח קבוע של רמי קראדי (טומקאר) בהוד השרון. אם הוא עדיין שם ואין המלצות קרובות יותר לבית, שווה ביקור.

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 6.8.2024 בשעה 09:49, Be roo כתב:

למצלמת ״אבטחה״.

לא הגדרת מחיר ואם קנייה בארץ או בחו"ל.

אני כבר כמה שנים עם מצלמות של Wyze. את שתי הראשונות קניתי ב- 2018 והן עדיין בשימוש (הדגם כבר לא מיוצר) והשלישית חדשה יותר. כולן PAN ז"א שאפשר לצודד ולהגביה/להנמיך. יש למצלמה הגדרות (עכשיו שינו את השם ל- Automations) שאיתן אפשר לקבוע שעות/ימים שבהן ינתנו התראות. בהתראות המצלמה גם יודעת להבדיל בין אדם לבין כלב/חתול.

אצלי אחת מכוונת לכיוון הדלת והשניה לסלון ובכל תנועה מתקבלת התראה בטלפון (אם זה בשעות שהגדרתי).

זו לא מצלמה סינית עלומה. יש מאחוריה חברה אמריקאית שמפתחת את האפליקציה, יש כל הזמן עידכונים ועכשיו יצאה גרסה גדולה חדשה. יש בסיס משתמשים גדול עם פורום תמיכה פעיל באנגלית.

יש שמירה של הוידאו והשמע לכרטיס זיכרון במצלמה רק צריך להגדיר הקלטה רציפה. שמירה בענן בתוכנית החינמית היא 12 שניות לכל התראה או הקלטה רציפה בתוכנית בתשלום.

ההגדרה היא כמו במצלמות הפשוטות, סורקים ברקוד במצלמה. לא צריך לפתוח פורטים או משהו כזה.

החיסרון: המצלמות לא נשלחות לארץ רק דרך חברות צד שלישי ובנוסף צריך מתאם מתקע אמריקאי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה רבה לא הגדרתי תקציב כי הדרישות שלי מאוד פשוטות למצלמה די בסיסית. אין צורך בצילום איכותי בתאורה חלשה או במיגון למזג אויר ופונקציות מורכבות כאלה או אחרות, אז ההנחה היא שטווח המחירים די שווה לכל נפש.

המצלמה שאתה מתאר עד לענין המשלוח לארץ. כמו שאין לי רצון להתעסק עם הגדרות מורכבות, אוותר על התעסקות עם הזמנה מחו"ל, אבל תודה על ההשקעה, ההודעה שלך מיקדה לי את החיפוש ואנסה למצוא משהו שעונה בדיוק על הדרישות האלה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 6.8.2024 בשעה 06:41, Tom_22 כתב:

עופר פולק, בכפר סבא.

מחזק את ההמלצה פלוס פלוס פלוס!

אני מכיר את עופר כבר מעל 20 שנה - יש לו ידיים זהב.

אם הייתי בארץ והייתי צריך להתקין משהו ברכב - 100% הייתי מרחיק עד אליו.

If living is for learning

Then dying is forgetting

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על ההמלצות, אבל החיפוש הוא אחר נוחות יותר מאשר איכות. לוגיסטית כרגע בעייתי לי להגיע לכפר סבא לצורך הזה.

אם לא תהיה שום המלצה באיזור המבוקש, אשקול, אבל יתכן ואהמר על מקום ללא המלצות עקב אילוצים אחרים.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...