Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עלות איטום (החלפת גומיות) לסאנרוף יונדאי I20

מעבר לפיתרון נפתר ע"י רפי לין,
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אשמח לדעת במידה ומישהו מכיר\יודע מדובר על יונדאי I20 שנת 2009

יש לי סאנרוף עם מסילה שבורה אשר יצא מכלל עבודה, חורף זה שמתי לב שיש נזילה רצינית מהסאנרוף ואני מעוניין לבצע איטום\ החלפת גומיות. על מנת שאוכל למכור את הרכב

האם מישהו מכיר בעל מקצוע רלוונטי\ מחירים לעניין זה

פורסם

תודה,

רציתי רק לקבל טווח מחירים לאיטום של הסאנרוף ומתוך ניסיון של אנשים לדעת פחות או יותר, אבל תודה רבה רפי.

פורסם

ככל שזכור לי, הגומיה בגג שמש מקורי לא אוטמת
לדעתי יש לך מרזבים סתומים
צריך לפרק את הגג (בדר"כ 4 ברגים) לחפש את הניקוזים, לעשות לחץ אוויר ולבדוק אח"כ שיש זרימה של מים דרכם

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)
לפני 22 שעות, סולל הדרך כתב:

ככל שזכור לי, הגומיה בגג שמש מקורי לא אוטמת
לדעתי יש לך מרזבים סתומים
צריך לפרק את הגג (בדר"כ 4 ברגים) לחפש את הניקוזים, לעשות לחץ אוויר ולבדוק אח"כ שיש זרימה של מים דרכם

אציין כי כשעשיתי בדיקה של עם צינור מים מעל הסאנרוף הרגשתי מים שנכנסים בכמויות לבפנים.

העניין הוא ששמתי אצל מוסך לבדיקה, יכול להיות שהוא שבר לי את הסאנרוף כי הסתכלתי ויש חתיכות פלסטיק הוא אמר שהמרזבים לא סתומים אבל אני כבר לא כזה מאמין לו כי נראה שהוא גרם לשבר אך איני יכול להאשים ולהיות בטוח.

2 אופציות ברשותי או להחליף סאנרוף או איכשהו לאטום לתמיד ללא שימוש בסאנרוף, כיוון שהרכב ישן גם ככה אולי כדאי לאטום לגמרי ולמכור אותו בזול.

עריכה אחרונה על ידי bersodsky
פורסם

אם יש מוסך שאתה לא סומך עליו, אז תחליף.
רפי לין המליץ לך על בעל מקצוע
יש גם את ברוך ובניו (אבשלום גיסין 67, פתח תקווה) שהם מתעסקים רק בגגות
סה"כ לא צריך מוסך. תפרק את 4 הברגים שמחזיקים את הגג, תשלוף אותו החוצה ותבדוק לבד את המרזבים עם בקבוק מיים
ב 99% שזאת הסיבה.
למרזבים יש יכולת מוגבלת, לכן יכול להיות שגם הגומיה יבשה ונכנסים יותר מים ממה שהמרזבים יכולים להכיל. אז צריך לחפש את מספר החלק של הגומיה ולהזמין אותה. בדר"כ ע"י ה VIN של הרכב אפשר לאתר את הגומיה (מופיע ברשיון הרכב) ואז כשהגג מפורק פשוט להחליף אותה.
וכמובן יש את הדרך העקומה... למלא את החריצים בסיליקון שחור.

זה לא ישרוד לנצח אבל הכי זול והכי מהיר

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לפני 7 דקות, סולל הדרך כתב:

אם יש מוסך שאתה לא סומך עליו, אז תחליף.
רפי לין המליץ לך על בעל מקצוע
יש גם את ברוך ובניו (אבשלום גיסין 67, פתח תקווה) שהם מתעסקים רק בגגות
סה"כ לא צריך מוסך. תפרק את 4 הברגים שמחזיקים את הגג, תשלוף אותו החוצה ותבדוק לבד את המרזבים עם בקבוק מיים
ב 99% שזאת הסיבה.
למרזבים יש יכולת מוגבלת, לכן יכול להיות שגם הגומיה יבשה ונכנסים יותר מים ממה שהמרזבים יכולים להכיל. אז צריך לחפש את מספר החלק של הגומיה ולהזמין אותה. בדר"כ ע"י ה VIN של הרכב אפשר לאתר את הגומיה (מופיע ברשיון הרכב) ואז כשהגג מפורק פשוט להחליף אותה.
וכמובן יש את הדרך העקומה... למלא את החריצים בסיליקון שחור.

זה לא ישרוד לנצח אבל הכי זול והכי מהיר

קודם כל תודה רבה על העזרה מעריך,

לגבי עניין האיתור של הגומייה והסאנרוף, במידה ויש לי את המספר שלדה (VIN) כיצד ניתן להשיג את מספר החלק?

לגבי העניין של המרזבים, נניח ופירקתי את הגג מה אני אמור לבדוק או לראות כשאני שופך בקבוק מים במרזבים שהכל נשפך ויורד לאיפה? לרצפה?

פורסם

מזהה את הניקוז, מזרים דרכו בעדינות מיים ורואה שהם מגיעים לרצפה
יש אתרים שדרך ה VIN נותנים את כל החלקים.
אפשר לנסות גם דרך הדגם ושנת היצור שלו

• תוכן חדש...