Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
Just now, סולל הדרך כתב:

לא הבנתי אם המראה שלך סובלת כבר מהבעיה או שאתה מתכונן ליום הדין?
גם לא הבנתי למה היבואן צריך לתת 7 שנות אחריות על מראה חשמלית?
זה לא דש בורד שאורך החיים שלו צריך להיות 20 שנה

אם התכוונת אליי

היא סובלת/סבלה. אני לא יודע עד כמה זה הסתדר מעצמו.

לגבי השאלה השניה - זה המידע שליקטתי ממה שאנשים רושמים ברשת לגבי התקלה. (פייסבוק, גוגל וכו'..)

גם הדשבורדים - למיטב הבנתי החליפו בזמנו ואחרי X שנים הבעיה חוזרת. פשוט כנראה כבר לא בקדנציה של בעל הרכב שהחליף

פורסם
לפני כשעה, Matan1515 כתב:

תחליף מראה קומפלט? חבל לדעתי.

ישימו לך דרך הביטוח מראה חליפית. האיטום, הרעש, הזכוכית, התרופפות הזכוכית לא יהיה אותו הדבר.

ראיתי אתמול סרטון דומה על מאזדה 6 שמישהו מחו"ל פתר את זה בעזרת שימון WD-40. מזיז את הזכוכית לקצוות (כמו סיבוב הגה עד הסוף הצידה) ואז מרסס WD-40 היטב במרווח שנוצר.

נותן לזה לחלחל כ20 דקות. מבצע "לימוד" למראה ע"י הפעלת המקפל ודחיפת המראה מס' פעמים ידנית. ואז זה חזר לעבוד רגיל.

דרך נוספת זה להתקשר ליבואן דלק מוטורס לומר שלא קיבלת שורות ב2 מוסכים. נפנפו אותך, לא רצו לפתוח לך כרטיס, ראית שפתרון הבעיה ע"פ האתר בגדר רצון טוב GOOD WILL. ומדובר בבעיה עולמית שכולם סובלים ממנה. 

ואתה תתבע את היבואן על חשש לתאונה כתוצאה מאי פתיחת המראות וכו'... 

ככה בזמנו עשיתי לפני 7 שנים עם מאזדה 3 2009 בבעיה הדבק בדשבורד.

הזמינו לי דשבורד אמרו לי עוד חודשיים תבוא להחליף, אחרי חודשיים אמרו לי תבוא עוד חודשיים. שלחתי לדלק מוטורס "מכתב לפני תביעה"

והופ תוך שבוע אמרו לי אין בעיה בוא ונחליף לך, אפילו תבחר מתי נוח לך.

ניפנפו אותי בדלק מוטורס עצמו במרכזי שלהם של מאזדה,אמרו לי מחוץ לאחריות של ה"רצון טוב",לא אמרה מתי הסתיים כי טענה שלא רשום לה,אם תוכל לשלוח לי את הנוסח תביעה ששלחת להם אני אשמח,נשנה שם רק את המלל שיהיה רלוונטי לגבי המראה

https://www.aliexpress.com/item/1005005590076724.html?spm=a2g0o.detail.0.0.3eecUOgGUOgGST&gps-id=pcDetailTopMoreOtherSeller&scm=1007.40000.327270.0&scm_id=1007.40000.327270.0&scm-url=1007.40000.327270.0&pvid=a9fd9a67-ca4f-481d-8979-a246dac6a8b6&_t=gps-id:pcDetailTopMoreOtherSeller,scm-url:1007.40000.327270.0,pvid:a9fd9a67-ca4f-481d-8979-a246dac6a8b6,tpp_buckets:668%232846%238108%231977&pdp_npi=4%40dis!ILS!45.03!23.42!!!85.83!!%4021015b7d17029824631403560e8fb8!12000033665943741!rec!IL!161254237!

לגבי הקיפול מראות האוט' ראיתי את המוצר הזה,מישהו יכול להסביר רק לחבר אותו?

m7kj.jpg
פורסם

ניסיתי לקרוא כמה פעמים ולא הבנתי מה אתה מנסה להשיג.

האם אתה לא מבין מדוע המראה לא מתקפלת אוטומטית בנעילה, או שיש לך תקלה בקיפול? אתה לא ברור.

בכל מקרה, מחלה או לא, ביונדאי כבר מישהו בקארספורום עשה מדריך קיצר לעשות זאת. אני רוצה להאמין ב-90% שהתקלה זהה גם במאזדה.

אם יש לך שתי ידיים טובות, אין סיבה שלא תצליח לעשות זאת.

2016 BMW M235i.

פורסם
לפני 23 דקות, Fraysa כתב:

ניסיתי לקרוא כמה פעמים ולא הבנתי מה אתה מנסה להשיג.

האם אתה לא מבין מדוע המראה לא מתקפלת אוטומטית בנעילה, או שיש לך תקלה בקיפול? אתה לא ברור.

+1

ואם הדגם מועד לפורענות למה אתה מתעקש לפתוח ולסגור אותו ללא הבחנה?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

יכול להשתגע מהדברים האלה,בקיצור השנת ייצור היא בכלל 2016,מנגנון שונה לגמרי ממה שחשבתי,לפחות עזרי לאחרים עם המידע,בקיצור המראה הבעייתית חזרה להיסגר משום מה,אחרי שטיפות ניראה חי שנוצרת שם בעיה כלשהי,אשמח אם מישהו מכיר את הבעיה

m7kj.jpg
פורסם
לפני 13 שעות, דור-ל כתב:

יכול להשתגע מהדברים האלה,בקיצור השנת ייצור היא בכלל 2016,מנגנון שונה לגמרי ממה שחשבתי,לפחות עזרי לאחרים עם המידע,בקיצור המראה הבעייתית חזרה להיסגר משום מה,אחרי שטיפות ניראה חי שנוצרת שם בעיה כלשהי,אשמח אם מישהו מכיר את הבעיה

כן זה גם חלק מהסימפטום של אחרי שטיפה

נראה לי שהיא לא נפתחת עד הסוף אצלך. חסר לה עוד כמה ס"מ תנסה "לעזור" לה ידנית ותראה.

תנסה את הפתרון שרשמתי עם WD-40 לדעתי שווה מאוד להתחיל איתו הוא הכי פשוט.

פורסם
לפני שעתיים, Matan1515 כתב:

כן זה גם חלק מהסימפטום של אחרי שטיפה

נראה לי שהיא לא נפתחת עד הסוף אצלך. חסר לה עוד כמה ס"מ תנסה "לעזור" לה ידנית ותראה.

תנסה את הפתרון שרשמתי עם WD-40 לדעתי שווה מאוד להתחיל איתו הוא הכי פשוט.

מבחינת הפתיחה היא סבבה,אחרי שחזרה לעבוד שטפתי שוב אתמול את הרכב ושוב נתקעת,אני רוצה להגיע לשורש הבעיה מה קורה עם המים ולאן הם מגיעים ובמה הם פוגעים כדי למנוע את זה

m7kj.jpg
  • תוכן חדש...