Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי, 

בהמשך לפוסט הקודם.

bmw 118i שנת 2021, רכב שהיה בבעלות של הסוכנות עם 57 אלף קילומטר, לקחתי למכון בדיקה וזה התוצאות,

אחרי שחזרתי לסוכנות נאמר לי שיתוקן רק הצמיג קדמי ויחליפו שמן.

במכון אמרו לי להחליף את התושבת מנוע, האם זה מעיד על משהו חמור יותר? כמה זה עולה? האם שווה לוותר או שזה בקטנה? מעבר לזה כתבו על סימני רטיבות בולם קדמי. 

נאמר שהרכב יחסית במצב טוב (לאחר שיתוקן כל הדברים בדוח!)

מה אומרים?

image.thumb.png.00d99bf23f99792772fe6c901b6e97d3.png

עריכה אחרונה על ידי emkat98
פורסם

מה זה בעלות של הסוכנות? רכב הדגמה?
אם יש באמת נזילה מהבולם, אז כנראה שסופו קרב (תשכלל את זה במחיר) וצריך להחליף זוג
רכב הדגמה שעבר 58 אלף ק"מ עבר חיים לא פשוטים, אני באפן אישי לא הייתי מתקרב לאחד כזה.
ע"פ הבדיקה יחסית סבירה (לבדוק מה עניין הרעידות בזינוק והאם זה קשור לגיר)
יש כמה מוסכים מתמחים ל BMW אאל"ט יש הרבה המלצות על מוסך נבעה ברחובות (אני בזמנו התקשרתי למתן הבעלים ונתן לי יופי של יעוץ בטלפון אבל בסוף לא רכשתי בגלל המלצה שלו)
תנסה ליצור איתם קשר ולקבל חו"ד על הבדיקה ועלויות

• רעיון טוב! 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)
לפני 22 דקות, סולל הדרך כתב:

מה זה בעלות של הסוכנות? רכב הדגמה?
אם יש באמת נזילה מהבולם, אז כנראה שסופו קרב (תשכלל את זה במחיר) וצריך להחליף זוג
רכב הדגמה שעבר 58 אלף ק"מ עבר חיים לא פשוטים, אני באפן אישי לא הייתי מתקרב לאחד כזה.
ע"פ הבדיקה יחסית סבירה (לבדוק מה עניין הרעידות בזינוק והאם זה קשור לגיר)
יש כמה מוסכים מתמחים ל BMW אאל"ט יש הרבה המלצות על מוסך נבעה ברחובות (אני בזמנו התקשרתי למתן הבעלים ונתן לי יופי של יעוץ בטלפון אבל בסוף לא רכשתי בגלל המלצה שלו)
תנסה ליצור איתם קשר ולקבל חו"ד על הבדיקה ועלויות

הכוונה רכב חברה(ליסינג) שהיה שייך לאחד העובדים ורק הוא נהג עליו. לא רכב הדגמה.

עריכה אחרונה על ידי emkat98
פורסם
לפני 25 דקות, emkat98 כתב:

הכוונה רכב חברה(ליסינג) שהיה שייך לאחד העובדים ורק הוא נהג עליו. לא רכב הדגמה.

כמו שחבר אמר לי פעם : רכב חברה זה אחלה רכב שטח... 

זה שהרכב שייך לעובד יחיד לא אומר כלום על צורת הנהיגה.

אבל הדוח עצמו אומר שאותו עובד נכבד כנראה יישם בפועל את האמרה הנ"ל.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • תוכן חדש...