Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

זה מוצר קוסמטיקה, שלא נדרש בכלל למבחני יעילות, אלא רק לזה שהוא לא מסכן את הציבור. 

עקב כך, נפוץ מאוד אצל המון חברות קוסמטיקה קטנות, שהם לא מייצרים את המוצרים שלהם, וחלקם אפילו לא עושים את הפיתוח, אלא פונים למפעלי קוסמטיקה שהם מייצרים את המוצר עבורם. פה המצב לא שונה(אתה יכול להכנס לאתר שלהם ולראות מי מייצר עבורם את המוצר). 

היום מייצרים את הקרם הזה, ופס יצור לידו מייצרים קרם פנים עבור איזה יוטיוברית יזמית עם הממון לכך. 

ואחרי כול ההקדמה הזאת, יכול להיות שהמוצר הזה עושה משהו, אבל הוא לא נבדק ליעילות מעולם, אין ברכיבים שלו שום דבר מהפכני, ועצם העובדה שהוא גם מיוצר ע"י חברה גנרית לא מראה על רצינות יתירה. בחיים לא הייתי משלם עליו את המחיר שדורשים, אפילו לא קרוב 

עריכה אחרונה על ידי davemustaine87
פורסם

כמו כן, אין אף תמונה אמיתית שלו בכל האתר - הכל הדמיות ממוחשבות או תמונות סטוק.

לא יודע לגבי הסגולות הרפואיות של קרן האייל, אבל מי שקונה את זה מניח את מעותיו על קרן הצבי.

• מצחיק 1
פורסם
לפני 11 שעות, אליה כתב:

https://biovelvet.co.il/

צץ לי בפייסבוק..סיקרן קלות..

אז לחכמת ההמונים:

האם מישהו התנסה עם המוצר הזה? 

האם באמת מאיץ החלמת פצעים?

אני מניח שסגולותיו שוות לסגולות קרן הקרנף. אגב, מעניין האם האבקה מדוללת כמו בהומיאופתיה.

אבל לזכות היצרן - האייל אינו מין בסיכון להכחדה כמו הקרנף.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני תמיד תוהה, בדברים מסוג זה: הלקוחות המהללים--אפקט פלסיבו או חברים/מגיבים מטעם?..

(גם באתר וגם באיזה פוסט שהיה בפייסבוק)

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם (נערך)

80 אחוז מזה ו-20 אחוז מזה.

בפייסבוק, כמו בכל רשת חברתית, קל מאוד "לקנות קולות" מצד אחד ולאתר מגיבים רנדומליים שיחזרו כמו תוכי על כל שטות שנכתבת עלי אדמות.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אכן, כי לאותו ירחמיאל תמיד היו שאלות, איך לומר, ירחמיאליות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 15 שעות, אליה כתב:

אני תמיד תוהה, בדברים מסוג זה: הלקוחות המהללים--אפקט פלסיבו או חברים/מגיבים מטעם?..

יש משרדי פרסום שמציעים אופציה של "תגובת/ ביקורת לקוחות". כמובן שאלו "לקוחות" שיודעים לתת רק ביקורות חיוביות...

בתאריך 11.11.2023 בשעה 00:08, אליה כתב:

האם באמת מאיץ החלמת פצעים?

אין דבר כזה האצת החלמת פצע -> זה מצריך גדילת רקמה חדשה במקום הרקמה החסרה.

פורסם
לפני 3 שעות, guya72 כתב:

אין דבר כזה האצת החלמת פצע -> זה מצריך גדילת רקמה חדשה במקום הרקמה החסרה.

תתפלא, יש טיפול בגז אוזון לטיפול בהחלמת פצעי סכרת ו"הצלת" כפות רגליים לפני כריתה, יש טיפול בתא לחץ. זה לא נכון מה שכתבת

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

ברשיון משרד הבריאות 😕

משרד הבריאות רק מוודא שאין נזקים מזה, לא אם יש תועלת.

אין שם אזכור ולו למחקר אחד, רק ביקורות חיובית, אם זו תרופה כזו טובה למה אין מחקר רפואי שיתמוך במה שהם מוכרים?

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

• תוכן חדש...