Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא רק המיקרופון. במושב של כל רכב יש חיישנים שבודקים אם יש לך טחורים ולפי זה יוצאות לך פרסומות בטלפון ומעלים לך את הפוליסת ביטוח. יש כאלה שחיים בהכחשה אבל זה בדוק אחי.

• מצחיק 12

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

קרה לי פעם, איזה קטע... פתאום אני שומע מהרמקולים באוטו דיונים בסינית. בטח שכחו להעביר את המנהלים על מיוט...

• מצחיק 4

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם

אחרי כל הצחוק, יש בזה גם משהו אמיתי.

נתקלתי במקרה של נהגת BYD שעשתה תאונה עצמית ותבעה את החברה כי לטענתה הרכב האיץ מעצמו ואח"כ עבר לרוורס מעצמו והאיץ שוב וכו' וכו', טענה שהמצב האוטונומי שעדיין לא חוקי לפעילות - השתלט על האוטו וגרם לתאונה.

בדיון בביהמ"ש טען נציג החברה שיש להם גישה לנתונים מתוך הרכב ואם רק הנהגת וביהמ"ש יאשרו לפתוח אותם - הוא יוכל להוכיח מה היתה האמת. הנהגת נאלצה לאשר, ובתוך כרבע שעה חזר נציג החברה עם סרטון מתוך האוטו שמראה איך הנהגת היא זו שהאיצה ואח"כ העבירה לרוורס והאיצה שוב.

שנקל שלי - נציגי החברה ישבו על הסרטון הרבה לפני הדיון בביהמ"ש, וחיכו רק לאישור פורמלי כדי להציג את הנתונים בלי להיתפס בפרי העץ המורעל

• אהבתי 1
פורסם
לפני 16 דקות, chezik כתב:

אחרי כל הצחוק, יש בזה גם משהו אמיתי.

נתקלתי במקרה של נהגת BYD שעשתה תאונה עצמית ותבעה את החברה כי לטענתה הרכב האיץ מעצמו ואח"כ עבר לרוורס מעצמו והאיץ שוב וכו' וכו', טענה שהמצב האוטונומי שעדיין לא חוקי לפעילות - השתלט על האוטו וגרם לתאונה.

בדיון בביהמ"ש טען נציג החברה שיש להם גישה לנתונים מתוך הרכב ואם רק הנהגת וביהמ"ש יאשרו לפתוח אותם - הוא יוכל להוכיח מה היתה האמת. הנהגת נאלצה לאשר, ובתוך כרבע שעה חזר נציג החברה עם סרטון מתוך האוטו שמראה איך הנהגת היא זו שהאיצה ואח"כ העבירה לרוורס והאיצה שוב.

שנקל שלי - נציגי החברה ישבו על הסרטון הרבה לפני הדיון בביהמ"ש, וחיכו רק לאישור פורמלי כדי להציג את הנתונים בלי להיתפס בפרי העץ המורעל

ואו. יש לך קישור לכתבה? 

• רעיון טוב! 1
פורסם

לא צריך מיקרופון, נתוני GPS לבדם הם מכרה זהב.

אבל זה לא חוקי, והחברות לא רוצות להסתבך.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
לפני 8 שעות, topop כתב:

ואו. יש לך קישור לכתבה? 

אם זה היה כתבה לא הייתי לוקח ברצינות

סיפר לי את זה עובד בחברה, שלטענתו היה שותף כלי ראשון בסיפור.

• אהבתי 1
  • מעניין 1
פורסם

ניסיתי להבין האם מדובר במסמכי מדיניות הפרטיות או במידע שעבר פיזית, לא הבנתי.

בתור שלב ראשון, אולי מישהו מאנשי המחשבים יסביר מהו ״ding״.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אצלנו בחברה אסור לחלק מהאנשים לקחת רכב סיני בליסינג.

בגלל שהם נכנסים/פוגשים אנשים בעלי סיווג ביטחוני גבוה.

אז למקומות האלו יש איסור מהמדינה להכנס עם כל רכב סיני.

• אהבתי 1
  • מעניין 2

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם

ועם רכב מערבי שהותקנה בו מולטימדיה סינית?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא התעמקתי, מאמין שיש הגבלות.

בינדאי אלנטרה החדשה, ההיברדית היא מגיע עם מולטימדיה סינית?

בכל מקרה כל רכב סיני אסור בהחלט.

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם
לפני 4 שעות, chezik כתב:

אם זה היה כתבה לא הייתי לוקח ברצינות

סיפר לי את זה עובד בחברה, שלטענתו היה שותף כלי ראשון בסיפור.

אם זה נכון, זה נשמע כמו תביעה יצוגית בסדר גודל שיגרום ל-BYD לפשוט רגל, לא?

לא נראה לי שמישהו חתם על זה שהוא מאשר שיצלמו אותו בתוך הרכב בזמן הרכישה.

פורסם
לפני כשעה, stx כתב:

אם זה נכון, זה נשמע כמו תביעה יצוגית בסדר גודל שיגרום ל-BYD לפשוט רגל, לא?

אם יש מצלמת דרך פנימית וחיצונית מובנה באוטו (לא מכיר את המפרט בBYD" אבל כנראה זה מה שהיה שם) אז הנהג מודע לכך שהוא מצולם כל זמן שהוא לא מבטל את המצלמה הפנימית.

מה שנשאר זה האפשרות גישה מרחוק של החברה, מה שלא חוקי זה אם הם יפתחו הקלטות בלי אישור מהבעלים, כל זמן שלא יוכח שזה המצב - לא חושב שיש כאן בעיה חוקית.

• תוכן חדש...