Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לדעתי הוא מפחד מחמת השירשור שהיה כאן לגבי רכב חשמלי בעת שריפה,

שלא ניתן לכבות אותו ולכן הנזק לצד ג' יכול להיות הרבה יותר גבוהה.

אבל באמת תשאל סוכני ביטוח.

עריכה אחרונה על ידי WE988244
אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם

אני לא מבין. אם הרכב שלו תקין ועולה באש בזמן טעינה האחריות היא על החברה לפצות את מי שניפגע. אם הוא מתנגש עם הרכב שלו ברכב חשמלי אחר צד ג' אמור לכסות אותו (עד 600 אש"ח בסטנדרט אאל"ט)

לפני 4 שעות, WE988244 כתב:

שלא ניתן לכבות אותו ולכן הנזק לצד ג' יכול להיות הרבה יותר גבוהה.

גם שריפה קטנה (גם ברכב עם מנוע בעירה פנימית) תגרום לאובדן להלכה כמעט בכל רכב...

פורסם (נערך)
לפני 45 דקות, Haim_gds כתב:

אני לא מבין. אם הרכב שלו תקין ועולה באש בזמן טעינה האחריות היא על החברה לפצות את מי שניפגע. אם הוא מתנגש עם הרכב שלו ברכב חשמלי אחר צד ג' אמור לכסות אותו (עד 600 אש"ח בסטנדרט אאל"ט)

גם שריפה קטנה (גם ברכב עם מנוע בעירה פנימית) תגרום לאובדן להלכה כמעט בכל רכב...

אבל כיבוי שריפה במכונית בנזין זה עניין של דקות, וכיבוי שריפה במכונית חשמלית זה עניין של שעות.

ואם זה בחניון צפוף, תחשוב לבד.

ואם זה בחניון תת קרקעי עם כניסה ויציאה מהגהנום שגם פיקנטו צריך לתמרן לאט, בכלל שלא נדע מה יהיה עם רכב כיבוי.

עריכה אחרונה על ידי harhanegev

יונדאי i-20 ,  שמח שלא הקשבתי לשונאי הגיר הרובוטי.

פורסם

האם ביטוח צד ג' מכסה את כל הנזקים הנגרמים ע"י הרכב לכל הניזוקים? 

אם כן, בשריפה בחניון כפי שתיארת כמה אתה חושב שצד ג' מורחב יוכול לעזור?🙄

פורסם

הסבירות לשריפה ברכב חשמלי הרבה יותר נמוכה (ביחס למספרן באוכלוסיה, פי 60 פחות מרכבי בע״פ ופי 120 פחות מרכבים היברידיים), כי המקור היחיד לשריפה זה תהליך כימי לא תקין בסוללה שיש לה מחשב מיוחד שמנהל את הצינון והתהליכים הכימיים בתוכה. במכונית בע״פ יש מיכל עם נוזל דליק שמתאדה לאדים מסוכנים, ועוד הרבה מקורות לניצוצות.
https://www.familyhandyman.com/article/are-electric-vehicles-more-likely-to-catch-on-fire/
אין שום סיבה שבעולם לרצות ביטוח צד ג׳ מוגדל למכונית חשמלית.

פורסם
לפני 17 דקות, Fazer כתב:

ראיתי בכמה הזדמנויות פרסומות על ביטוח יעודי לרכב חשמלי, ובאמת שלא הבנתי למה צריך משהו יעודי...

רוב הסיכויים שזה לא קשור לדיון כאן, אלא פשוט לניסיון של כל חברת ביטוח כמו כל מפרסם למשוך עוד לקוחות.

סביר להניח שמדובר רק על "כיסוי נוסף לעמדת טעינה", ולא לסיכוני השריפה של רכב חשמלי, שכפי שהוסבר ע"י אחד מהמשתתפים בדיון הם ממש כמו הסיכוי שאדפוק רכב של מיליון שקל- נזק עצום בסדרי גודל אם יהיה, סיכוי קטן בסדרי גודל שיהיה.

יונדאי i-20 ,  שמח שלא הקשבתי לשונאי הגיר הרובוטי.

פורסם
לפני 4 שעות, harhanegev כתב:

כיבוי שריפה במכונית חשמלית זה עניין של שעות

אם הבטרייה הגיע למצב של Thermal runaway לא מכבים אותה, כי אי אפשר, במקסימום שולטים על האיזור סביב עד שהאש מפסיקה לבד,

ראה ערך האנייה שעלתה באש איזה שבוע מול חופי הולנד לאחרונה, השפירצו עליה מים מבחוץ בעיקר כדי לקרר את הגוף של האנייה לנסות לשמור על החוזק המבני שלה.

• אהבתי 1

כבר חתמתי...

פורסם
לפני 5 שעות, Haim_gds כתב:

(עד 600 אש"ח בסטנדרט אאל"ט)

כבר שנים שמדובר ב-1-2 מיליון ויש גם 4 מיליון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עד לפני כשלושה חודשים הייתי מבוטח בשלמה ביטוח

סכום כיסוי לצד ג עד 500,000

• אהבתי 1
---------------------
הזמן הכי טוב לשתול עץ היה לפני 20 שנים.
הזמן הבא הכי טוב הוא עכשיו ...
  • תוכן חדש...