Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לי מושג איך קוראים ל weatherstrip בעברית, הכוונה שלי לגומיות שיש בפתחים של הרכב בשביל שמים לא יכנסו.

 

מדובר במאזדה3 האטצ'בק החדשה.

בעת התקנת מצלמת דרך ברכב של אשתי הייתי צריך להסיר כמעט את כל הגומיות ברכב בשביל להעביר כבלים ממקום למקום,

כל הגומיות פשוט יצאו וחזרו מהמקום בלי בעיות - מלבד הגומיה של הדלת החמישית \ תא מטען שהשאירה מאחוריה שובל של דבק לבן ולא יבש.

הדבק לא היה חזק מספיק בשביל לעצור אותי מלהסיר את הגומיה ולדעתי גם לא היה אמור להיות.

מפה לשם, בשביל שאני אשכרה אצליח לעבוד הייתי צריך לנגב חלק ממנו, ועכשיו אני רוצה למרוח שכבה חדשה אבל לא מוצא מוצר דומה.

יצרתי קשר עם Mazda USA שהם היבואן הראשי שמספק לכל הדילרים וקיבלתי תשובה שאין מק"ט רשמי לדבק הזה ושכל דילר משתמש בדבק אחר.

 

הנה סרטון של איך זה נראה 

 

×
×
  • תוכן חדש...