Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אסקורט עם מנוע קוזי, ומכלולי קוזי - הנעה כפולה, ושאר צ'ופרים.(וכמובן הספויילר של הקוזי!)

ואם נשאר עודף אז שיפורי מנוע(למרות ש-227 כ"ס ו-31 קג"מ זה לא רע בכלל בתור סטוק :D.

אה כן, ולהשאיר בצד כמה אלפי שקלים בשביל לשחד פקיד רישוי שיארגן רשיונות... :p:D

גם לה בסיס שיפורים עצום בארופה

יש סדנאות שמתמחות אך ורק במנועי קוזוורט

אף אחד לא נשאר סטנדרטי עם המכוניות האלה ,זה עלבון בשבילהם הכל מוחלף החל ממזרקים ,מגדש ,מערכות ניהול וכיוב'

יש דרגות מוכנות מדרגה 1 עד 4

מעבר לזה ,זה כבר קסטום למחורעים במיוחד ולא חסר כאלה

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני אישית הייתי הולך לא על משהו גדול אלה על הסובארו 79 שלי (סטיישן) הייתי שם לה מנוע 2000 (יש הרבה מקום פנוי) הנעה כפולה, טורבו, ברקסים, והייתי מגביה אותה לצורך נסיעת שטח.

בן.

נ.ב. שחכתי שצריך לעשות פחחות.:mm_wink:

אלוהים נותן אגוזים למי שאין שיניים

פורסם
320 ידנית,, מהצורות: E36, ואם האל יהיה נדיב, והכיס יהיה רחב אז נתפשר על #46 קופה ידנית 325 (למטרת ה-6 צלינדר, משמע זאת השסיבה שאני לא לקוח את ה- 2.0 שלהם, הוא מסריח..).

אם זאת E36, אני קודם כל לוקח אותה לשיפוץ הכי הכי הכי תוכי/עמוק שיכול להיות (לא החלפת מנוע! אין מנוע חדש לדברים כאלו). שיפוץ שאחריו המנוע יהיה מושלם עד כמה שרק אפשר. לאחר מכן, ללא ספק תורכב ערכת גדישה מצויין. טורבו ולא סופר. לאחר מכן, אעשה את החיצוניות בטעם של DTMPOWER, יש להם טעם משגע.

עניין של כ-200 שקל :)

א. מה זה אין מנוע חדש לדברים האלה ?

ב. איך הגעת לE46 במחירים נורמלים ?

ג. מה זה ערכת גדישה ?

ד. מנוע ה2 ליטר מסריח ? מאיפה ?! מהקרטר ?

ה. אם כבר הלכת רחוק אז למה לא הוספת שיפורי שילדה וכדומה ? (או הורדת משקל :lol: )

ו. 200 שקל ? למה ?! אתה יכול להוריד חינם מאי מיול.

חבר'ה התרד הזה לא ניפתח בשביל שתרשמו איזה מכוניות יש לכם בניד פור ספיד, אם אין לכם משהו להוסיף תקראו ותחכימו.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

א) אין מנוע חדש? אין מנוע חדש שהרגע יצא מהמפעל של במוו בשביל הבמוו שאני אנקה - נכון או לא נכון?

ב) E46, שנת 2000-2001 עולה בסביבות ה 130-150 אלף?! 325, אין מה לשפץ בא. כלומר המנוע די "חדש", לכן שיפוץ בסך של 10-15 אלף אפפשר לחסוך. 10 אלף שקל זה מחיר של קיט הנמכה נחמד, מוט מייצב, ואגזוז זרימה חופשית, אפשר לדחוף פילטר אויר פתוח, ואלי גם לדים לאורות חניה :lol:

ג) יש לי לקסיקון משלי לכמה דברים. קיט טורבו=ערכת גדישה. רכב גדוש=מטורבת :)

ד) מסריח למה? כי אני מאמין ש-שש צלינדר הרבה יותר נחמד מ-4 צלינדר. הלא כך?!

רק בשביל הצליל שמוציא ה-6 צלינדר של בימר אני אשלם 5 אלף יותר!

ה) שכחתי :). באמת צריך להוסיף כמה חיזוקים, קיטי הנמכה. הפחתת משקל?! מאיהפ בדיוק?

אני לא כ"כ בקיא בחומר הורדת המשקל. מה שמוטי עשה על האוטו שלו, אני לא מוכן לעושת! אין כלום באוטו!!! אלוהים!

ן) לא מקאזה. חוסר חוש הומור דניאל... הכוונה היא 200 אלף על E36, כולל כל מה שנאי ורצה לעושת לאטו. לדוגמא, 325 E36, ידנית, עם "כל התוספות" תעלה לי בסביות ה- 90-100. אני מניח שב-100 אלף שקל אני יעשה לה ניסים ונפלאות :).

פחות או יותר, החלום פנטזי מדי.

יש בחור עם 635, ורבו ממועדון במוו, והוא לא כ"כ עשה הפחת משקל - לפחות עד כמה שידוע לי, והרכב שלו פשוט Atom bomb :). עכשיו - אני יודע שזה מנוע 3.5, ולא 2.5. אבל גם המשקל של הענתיקה הזאת די גדול.

תראה, בקשר להפחת משקל. יש משוגעים שמוצאיאים את מכלול המזגן, מוצאייאם כסאות אחוריים, מוציאיאים את הגלגל הרזרבי..

למה ?! אני בחיים לא אוותר על נוחות ופאר (כזה או אחר ) ברכב שלי.

לכן, נושא הפחת המשקל לא הצעד החזק בחלום הפרוע שלי.

פורסם

תראה, בקשר להפחת משקל. יש משוגעים שמוצאיאים את מכלול המזגן, מוצאייאם כסאות אחוריים, מוציאיאים את הגלגל הרזרבי..

למה ?! אני בחיים לא אוותר על נוחות ופאר (כזה או אחר ) ברכב שלי.

לכן, נושא הפחת המשקל לא הצעד החזק בחלום הפרוע שלי.

עדיף לא ליגוע במשקל המקורי של ה E36 קופה, חלוקת המשקל שם היא אידאלית 50:50 ולדעתי שווה לישמור על זה מאשר לחסוך כמה קילו .

פורסם

70k לשיפורים+קניית הרכב? בלי לחשוב פעמיים- קונה פורד סיירה(הנאה אחורית), גודש אותה חזק חזק, עולה מידה בצמיגים ל16 אינצ', יורד חתך בצמיגים ל40/45, מנמיך אותה ומחזק שילדה...אולי אפילו ישאר לי כסף למדבקה של no fear מאחורה... (זה היה בצחוק) אין כמו זאב רעב בגוף של כבש מתפרק!!! ל bmw יש פוזה יותר מידי. (טובה או רעה זה כבר שנוי במחלוקת)

פורסם
איזה מנוע 8V נכנס במיני ? או לאיזה מנוע של אוסטין מרטין יש שמונה צילינדרים ? (אם התכוונת לשסתומים אז רשמת במנטה לא נכון) ואיך הגעת ליותר מ70K? או ל300 כוח ?

אני מכיר מיני עם מנוע של אוסטין 1.3 זה מגביל למנוע של המיני קופר הישנה אם אני לא טועה.

אבל לא 70K ובטח ובטח שלא 300 כוחות סוס.

דניאל.

דניאל היקר,

אני אומנם טעיתי ביצרן המנוע ובהספקו המשוער. היצרן הוא רובר. והמנוע הוא 3.5L. בגרסאתו העתיקה בעל 90 כוחות סוס. ובגרסאתו היותר מתקדמת 190 כ"ס. (אולם לא 300 אך מכובד דיו).

מישהו בפורום הדגים זו פעם, ואני אשמח לחזור על כך:

לוקחים מיני...

rover7.jpg

לוקחים V8:

rover2.jpg

ומקבלים מיני V8:

rover8.jpg

ולגבי המנטה אני לא טועה גם כן...

השימוש כאן הוא דווקא ב4.3L של רובר, והספק של 280 כוחות סוס:

garys1.JPG

והמנוע:

garys2.jpg

ואני עוד לא כל כך מיומן בחיפוש בגוגל וחבריו.

משכנתא זה קל

פורסם
מישהו הזכיר פה אופל קאדט.

חוץ מהאתרים המשעשעים שראיתי בצ'כיה על שיפורים לדייהו נקסיה (:shock: ROFL בגדול)

מישהו יכול לשפוך אור על אופלים משנות ה-80, או פשוט לזרוק קישור של משהו הגיוני ובר-ביצוע בארץ?

תבוא לצ'כונה (שכונה) ותראה איך ערסים כל-טוב לוקחים את הקדאטים של תחילת שנות ה80 (האמינות שמסרבות למות) עושים מהרכבים שלהם Plup-mobile

רכיבים Must:

1. טאסות ניקל / טאסות מסתובבות
  2. שתי פסים כחולים על הרכב (אופנת "Viper wannabe")
  3. צביעות פתאטיות
  4. אולטרות
  5. ספוילר גנוב, שנגנב מבאלנו, שנגנב מסופר לאנסר, שנגנב מDL שבאיזשהו שלב בחיים יצא משערי "פוג'י האווי אינדסטריס" בתור ספוילר של אימפרזה (ולא בהכרח טורבו)
  6. כמובן שסט מדבקות של Opel Racing או Opel TURBO (מי היצרן המפגר שעושה מדבקות כאלה?!! :shock:) להוספת 15Bhp ולשיפור היציבות בסיבובים (לא סיבובי נס-הרים, סתם סיבובים בשכונה...)

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם
70k לשיפורים+קניית הרכב? בלי לחשוב פעמיים- קונה פורד סיירה(הנאה אחורית), גודש אותה חזק חזק, עולה מידה בצמיגים ל16 אינצ', יורד חתך בצמיגים ל40/45, מנמיך אותה ומחזק שילדה...אולי אפילו ישאר לי כסף למדבקה של no fear מאחורה... (זה היה בצחוק) אין כמו זאב רעב בגוף של כבש מתפרק!!! ל bmw יש פוזה יותר מידי. (טובה או רעה זה כבר שנוי במחלוקת)

מסכים איתך, אוטו זול, הנעה (גם ב-א'...חחח) אחורית, עדיף ידני, ואם אתה משפר אוטו כזה אתה מקבל אוטו עם ביצועים וגם אוטו מהנה, ובמחיר זול מאוד. שם לה מנוע 2.0L ויאאלה לעבודה...

פורסם

מכונית? לשיפור? ובעיקר להנאה?

VTec MINI

שילוב מדהים של כוח והיגוי!

בחו"ל הפרוייקט הזה דיי נפוץ לאנשים שרוצים לשפר מיני

מה שעושים זה לוקחים כל מנוע מטווח המנועים של הונדה או יותר נכון את המנוע של

הVTI/או כל Type-R

ומקבלים אוטו חסר משקל עם 170 כ"ס לפחות... אמרתי כבר קארטינג? גאוני!

Radiator.JPG

MiniEngine.JPG

למה? ככה!

פורסם

הרעיון של המיני מגניב.

אני ראיתי סרטון עם מיני מטורפת שעושה כל מיני פעלולים נדמה שהיה עליו דיון ארוך מאוד בפורום.

רוצה משהו מדהים ? ראה תמונה מצורפת.

לגבי מנוע V8 או לא V8 צריך לראות איזה מנועים אפשר להכניס בפיצית הזאת.

עוד פרוייקט מעניין. אלפא 164 כמו שלי, רק עם 2 מנועים, אחד גם מאחור, תמונות יועלו לפי בקשת הקהל.

דניאל.

MINI Dragg.jpg

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

מכונית? לשיפור? ובעיקר להנאה?

VTec MINI

שילוב מדהים של כוח והיגוי!

בחו"ל הפרוייקט הזה דיי נפוץ לאנשים שרוצים לשפר מיני

מה שעושים זה לוקחים כל מנוע מטווח המנועים של הונדה או יותר נכון את המנוע של

הVTI/או כל Type-R

ומקבלים אוטו חסר משקל עם 170 כ"ס לפחות... אמרתי כבר קארטינג? גאוני!

בארה"ב יש אפשרות לקנות אותה מחברה שמייצרת אותה בשבילך ב19 אלף דולר... קומפלט לקחת ולהניע...

• תוכן חדש...