Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דרוש המון בטחון עצמי בשביל לתת אחריות כזאת... אחד הגולשים בקבוצה של בעלי אאוטלנדר פתח על פוסט ושאל איפה הקאצ'. ירדתי לתגובות וגם שם לא מצאתי את הקאצ' (מישהו כתב שזה כפוף לטיפולים בחברה. לא משהו חריג במיוחד).

Screenshot_20230716_205447_Facebook.thumb.jpg.8e7781a06e71c4ba4b1c1821d3230342.jpg

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

לא מאמין שיש אותיות קטנות. זה פשוט רכב מושלם. 

• מצחיק 4

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

עוד 20 שנה הסוכנות הזו לא תהיה קיימת ותוכל להשתמש בכתב האחריות בתור נייר טואלט. ימי הזוהר של מיצובישי בארה"ב היו בתחילת שנות ה-2000 וגם אז הם היו יצרן נישה. בשנת 2021 מיצובישי מכרו בארה"ב 102,037 מכוניות בעוד שטויוטה מכרו 2,027,787.

פורסם

הנסועה הסטנדרטית ב-SC היא קצת מתחת ל-15K לשנה. ירדת ל-13 שנה.

האחריות כוללת חלקים שמתקלקלים, לא כאלה שצריך להחליף כל X שנים. בסוף תגלה שהיא כוללת בעיקר מנוע וגיר ומכלולים שממילא מחזיקים את הנסועה הזו.

טיפולים אצל הדילר הרבה יותר יקרים מאשר במוסכים רגילים, וזה יכלול גם את כל החלפות החלקים שהוא מוכר לך. 

יתכן שהאחריות היא רק לקונה המקורי (זו לא אחריות יצרן), וב-USA הקונה המקורי מחזיק ברכב בממוצע 8 שנים.

והמחיר בו הוא מוכר לך, בדקת?

כך שזה לא נשמע לגמרי מופרך. 

• אהבתי 1

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

מיצובישי עדיין לא פשטו רגל? בטח הם בכיוון ולכן ה"אחריות".

רכבים מזעזעים, במקסימום יכולים למכור ולהתחרות בשוק של הודו ואפריקה.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם (נערך)

צחוק בצד, אבל יצרן שמאמין במוצרים שלו מרשה לעצמו לתת אחריות ארוכה, שאפו!

אני נמצא בתעשיה אחרת לגמרי ואנחנו נותנים לחלק מהמוצרים (אלקטרונים) אחריות של 12-20 שנה!

כי המוצר אמין.

אי אפשר לקחת ממיצובישי את האמינות שלה.
אוטו טוב, או לא? ראוי למאכל אדם או למאכל כלבים זאת שאלה אחרת
אבל היצרן לוקח את נקודת החוזקה שלו ומשתמש בה, סה"כ יפה
בסופו של יום זה גם צוהר לחברות אחרות שמיישרות קו בתעשיה

עריכה אחרונה על ידי סולל הדרך
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

תלוי מה (לא) כלול באחריות

ותלוי מה גודל האלמנט בטיפולים שנתיים

לדוג' יכולים לחייב אותך כתחזוקה מונעת להחליף גיר במורשה אחרי 100 אלף. לא תחליף. אין אחריות.

שכל החלפות יהיו במורשה, כולל צמיגים. מצבר ונורות. לא תחליף. אין אחריות

וכן על זה הדרך

.

פורסם (נערך)

די נו...
אף אחד לא מחייב אותך להחליף מנוע או להגיע למסיבת חילופי זוגות עם משפחה איימישית
גם לא מתכלים כמו מצבר, נורות ומגבים
אבל שגרת טיפולים רגילה בהחלט אפשר להתנות בקיום טיפולים במוסך היבואן בלבד
נשמע לי הוגן.

בוא ניזכר שיש עדיין יצרנים שנותנים שנתיים אחריות אז בוא!

בדקתי באתר - עריכה
אפילו לא צריך לטפל במוסכי הרשת!

Do I have to get all my services performed at an Antwerpen Automotive Dealership? 

No. Although we hope you do! Our award-winning Service Departments have over 50 years of exceeding  expectations, but you are not required to come here. We have a state-of-the-art facility and factory trained technicians that are aiming to keep you safe and get you back on the road quickly. To maintain  the warranty, you must perform the manufacturer’s recommended maintenance and keep your records.  That’s all there is to it!  

The Antwerpen YES! 20-Year / 200,000 Mile Warranty is valid anywhere in United States, including  Puerto Rico and Canada.  

What is covered under The Antwerpen YES! 20-Year / 200,000 Mile Warranty? 

The lifetime engine limited warranty covers engine components, and related labor. All internally  lubricated parts contained within the engine block and cylinder head(s) including: piston, piston rings,  wrist pings and bushings, connecting rods and rod bearings, crankshaft and main bearings, camshaft, cam  chains, cam bearings and cam cover, timing chain, gears, tensioner and guide, variable valve, timing parts,  rocker arms, shafts and bushings, rocker arm pivots, adjustments screws, spring and tension controller,  valves, valve seats, valve springs, valve spring retainers, valve guides, valve push roads, hydraulic valve  lifters, oil pump, oil pump drive, shaft and gears. Cylinder head, engine block and rotor housings when  damaged as a result of the failure of a covered internally lubricated part. Seals and gaskets when required  in connection with the repair or replacement of a covered part. Coolant, lubricants and oil filters when  required in connection with the repair or replacement of a covered part.  

עריכה אחרונה על ידי סולל הדרך
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

הדילר גם מאמין בשברולט בג'יפ בדודג' ובטויטה - במילים אחרות, אין פה אמונה מסויימת ביצרן אלא הצעה שהוא מציע על כל הדגמים שהוא מוכר.

עריכה אחרונה על ידי noknok

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
לפני כשעה, סולל הדרך כתב:

אבל היצרן לוקח את נקודת החוזקה שלו ומשתמש בה, סה"כ יפה

זו לא אחריות יצרן. זו אחריות שהסוכן הספציפי הזה נותן על דעתו בלבד.

פורסם

אני לקחתי את הזמן ובדקתי באתר של מיצובישי ארה"ב. האחריות היא על המנוע למשך של 10 שנים או 160,000 ק"מ. זאת אחריות נרחבת יחסית. אבל הם שחקן קטן מאוד וכדי שמישהו יסתכל עליהם הם צריכים לתת משהו שאין לאחרים. אני לדוגמא לא הייתי קונה מיצובישי באררה"ב. אין מספיק דילרים ואין ודאות אם הם בכלל ישארו שם או יתקפלו כמו סוזוקי

פורסם
לפני 8 שעות, Shmelov כתב:

רכבים מזעזעים, במקסימום יכולים למכור ולהתחרות בשוק של הודו ואפריקה.

אין כתב רכב שלא גמר את ההלל על האאוטלנדר החדש.

ואני רואה את זה גם בשיח בין רוכשים בקבוצות הפייסבוק השונות. הלקוחות פשוט מרוצים עד הגג. מאושרים - אין מילה אחרת.

• מעניין 1

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

• תוכן חדש...