Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואני מסתכל עליכם אלו שגרים בדירות, כי אני יודע שלבעלי וילות יש תמיד איזה חדר מיוחד לדברים האלו שאף פעם אין איפה לשים.

אז אין לנו המון ציוד, וזה ציוד בריכה יותר מאשר ציוד ים: בגדי ים, חלוקים, מגבות, קרם הגנה, משקפות, סנפירים, ציוד שחיה של הבת שלי שמתאמנת באיזושהי קבוצה, ממש לא המון, אבל יותר מסתם "בגד ים ומשקפת". עד עכשיו היינו חוזרים מהבריכה (או מהים), וכל הציוד הזה היה נשאר זרוק בחלקו בתיק הים (סל קניות כחול של איקאה), ובגדי הים והמגבות היו מצטרפים לשם כשהם היו מתייבשים. התיק עצמו היה זרוק היכנשהו בבית, בדר"כ באמצע הסלון, מחכה עד הפעם הבאה שנלך לבריכה.

לי קצת נמאס מהבלאגן (בכלל בבית שלנו, לא רק בהקשר של ציוד מים), ובשיחה עם זוגתי היא טענה שבכל בית ממוצע ציוד הים מפוזר בכל מיני מקומות בבית, ואני לעומת זאת טענתי שחייב להיות למישהו פתרון לדברים האלו - ומי יותר טוב מהעוף?

אז למי יש רעיונות לאיך מאחסנים בצורה מסודרת ציוד בריכה בדירה לא גדולה?

פורסם

מפנה מדף מאחד הארונות של הזאטוטים לטובת הציוד אבל אז האישה בטח תדרוש ניקוי יסודי של הציוד.

למרות שאפשר בכניסה לבית להשים ארון נעליים שבחלקו יהיה נעליים ובחלק השני יהיה השקית עם הציוד.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אני לא מחבב את הים, אבל כשגדלתי בנתניה השכנים נהגו לאחסן דברים בסגנון הזה במסתור הכביסה - שיתאוורר ויתייבש ולא יעלה עובש בתוך הבית.

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

בוידם.

את השטויות של הים כמו מחצלת ציליה ודלי משחק של ילדים אני משאיר בתא המטען של הרכב. זה לא תופס הרבה מקום, זה לא כבד וזה חתיכת טירטור לסחוב את זה בכל פעם מחדש.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אל תמהר להתערב. 

צפייה קצרה בשירשור הזה תבהיר לך שהפסדת.

• מצחיק 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מחצלות ודברים גדולים מאחורי מכונת הכביסה. כל השאר באחת המגירות או המדפים.

ציוד שמשתמשים בו לעיתים אחוקות (אוהל, שר"ש וכו') בתוך המזוודות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• אחראי פורום
פורסם

בחדר שירות.

ככה פחות מטריד אם זה מלוכלך.

את המחצלת שמים בבגאז' של הרכב ב' התורן כשקונים אותו ומוציאים במכירה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם (נערך)
לפני 12 שעות, DareDevil כתב:

מפנה מדף מאחד הארונות

אנחנו זוג ושני ילדים, בדירת שלושה חדרים+ מרפסת מטבח שהוסבה לחצי חדר ומשמשת כמחסן. גם אנחנו הקצנו מדף אחד במחסן  לטובת הציוד של ים/ בריכה.
בגדי ים רטובים נשטפים ומתייבשים כשחוזרים, כמו גם המגבות.
מחצלת מקופלת על רצפת תא המטען. 

לכל ילד יש גם תיק שיעורי שחייה שגם הוא מתרוקן מהציוד הרטוב ברגע שהם חוזרים הביתה. 

כשמחליטים שלכל דבר יש מקום ייעודי (בהנחה שיש מקום...), אין דבר כזה "דברים זרוקים בבית".

זה בעיקר עניין של גישה ושל החלטה

בהצלחה

*עריכה- אפשר לעשות "שרשור המחסנים הגדול של CF" סטייל שירשור הMan Cave בג'יפולוג. גם בקטע של לקבל השראה, ובעיקר כדי לראות מחסנים מדוגמים וממודפים בגודל של חדר וחצי וללכת לבכות אח"כ בחושך לבד". 

עריכה אחרונה על ידי שביט

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
לפני 13 שעות, Fazer כתב:

אז למי יש רעיונות לאיך מאחסנים בצורה מסודרת ציוד בריכה בדירה לא גדולה?

הקצנו מדף~ לציוד הזה. הציוד בריכה נמצא בתוך תיק מחורר בסגנון הזה:

5 Awesome Mesh Bags for Your Swim Gear

נותנים לו להתייבש בחדר רחצה/מרפסת/כל מקום יחסית מאוורר ומעבירים למדף. את שאר הציוד אנחנו שומרים בתיק נוסף בסגנון הזה:

Top Swim Bags (Review 2023) | Sports Illustrated Review

הוא מספיק גבוה ככה שאפשר להכניס את התיק המחורר לתוכו, כך כשהולכים לים/בריכה סוחבים תיק אחד.

את המגבות מכבסים ומעבירים למדף שלהם, המחלצת בתא מטען.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

קופסאות פלסטיק שקופות Ikea Samla או המקבילות להן מבית כתר פלסטיק. כמובן אחרי שיבש.

גם אצל אשתי יש את הקטע הזה של "בוא נפזר דברים בכל הבית ואחר כך נתלונן שאני לא יודעת איפה XYZ".

ים גם אני לא אוהב, בים יש בעיה אחת - יש שם חול. אני לא אוהב חול.

תרומתי הקטנה לשרשור המחסנים הגדול שעוד לא התחיל - https://www.containerstore.com/welcome.htm

• רעיון טוב! 1

חזיר דיזל

פורסם

יש לנו כמה ארונות שירות מובנים )סטייל מוני גז מים וכד', אבל ריקים) בלובי הקומתי, ואנחנו הדירה היחידה בקומה

כך שהעניין הזה פתור

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם (נערך)

ברוב הדירות יש מרפסת שירות עם המזגן והדוד, אם אין חבל כביסה שחוסם את החלון. אפשר לשים במרפסת מדפים על מסילות שתלויות על הקיר הפנוי וקופסאות פלסטיק לפריטים. 

תאכלס, אני שונא את החבלים במרפסת שירות, תמיד צריך להתכופף וזה כואב בבטן ויש פריטים שנופלים למטה לערימות אבק. עברנו למייבש ולמתלה מתקפל במרפסת לדברים שאי אפשר לשים במייבש כמו בגדי ים ואז המרפסת שירות פנויה לאכסון של דברים שלא מוציאים בצורה תכופה.

עריכה אחרונה על ידי bobi
  • תוכן חדש...