Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברשותי שברולט ספארק שנת 2011

היום באמצע נסיעה נשברה דוושת הקלאץ ( היא עשויה מפלסטיק )

הרכב היה בעבר בקריאת שרות בנושא וזה סודר , ולמרות זאת היא נשברה

בשיחה עם המוסך נמסר לי שזה כבר לא באחריות ושזה יעלה לי מעל 1200 שח

מישהו יודע האם זה עדיין באחריות? ומה ניתן לעשות לאור זה שהיא נשברה למרות שהרכב היה בקריאת שרות בעבר על אותו נושא.

• מבאס 1

לנסר 2007

פורסם

לפנות למחלקת השרות/טכני של היבואן, ולשטוח את טענותיך בפניהם.

יתכן ותקבל מחווה של רצון טוב ללא עלות או בהשתתפות עצמית.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

לחבר שלי היה כזה אוטו וכל הזמן היה נשבר לו הדוושה(היה נהג חדש) אז אבא שלו עשה דיוקן 1x1 של הדוושה מברזל.

וזה החזיק לעד. וזה שקנה ממנו את הרכב שידע על הבאג הזה בספארק התלהב ולא הפסיק להודות לו.

אולי תעשה גם אתה משהו כזה?!

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 12 שעות, Michael01 כתב:

מי מתכנן דוושה מפלסטיק, חייב להיות גאון מיוחד.

רק על דבר כזה לפסול את היצרן, לך תדע כמה עוד הברקות הם עשו ברכב.

ברוך הבא למאה העשרים ואחת...

לך תמצא היום רכב ידני סטנדרטי שהדוושה השלישית, אם קיימת, עשויה מחומר לא פלסטי.

בספארק עשו פשוט עבודה דרעק.

פורסם (נערך)

סתם אנקדוטה.. בטיול לקפריסין לפני כמה שבועות קיבלתי קיה פיקנטו ידנית, הקלאץ היה קשה מאוד אבל לא הסכימו לתת לי אוטו אחר, יום אחרי משהו בדוושה נשבר. (דווקא חלק מתכתי, אבל מאוד דק, רואים בסרטון) 

קוריאנים לא חזקים בדוושות כנראה.

עריכה אחרונה על ידי liorwohl

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

בפיקנטו זה נראה כמו כבל קלאץ' שנקרע. 

אם הקלאץ' הפך למאוד קשה ללחיצה, העומס על הכבל גדול וזה הגיוני שהוא יקרע מתישהו. 

פורסם
לפני 4 שעות, Buki כתב:

אם הקלאץ' הפך למאוד קשה ללחיצה, העומס על הכבל גדול וזה הגיוני שהוא יקרע מתישהו. 

יכול להיות שקלאץ' קשה/נהיה קשה זה מה שמזרז את שבירת הדוושה בספארק - זכור לי שכשהחלפתי קלאץ', החדש היה רך יותר באופן משמעותי.

פורסם
בתאריך 6.6.2023 בשעה 16:00, cohen motor 377 כתב:

לחבר שלי היה כזה אוטו וכל הזמן היה נשבר לו הדוושה(היה נהג חדש) אז אבא שלו עשה דיוקן 1x1 של הדוושה מברזל.

וזה החזיק לעד. וזה שקנה ממנו את הרכב שידע על הבאג הזה בספארק התלהב ולא הפסיק להודות לו.

אולי תעשה גם אתה משהו כזה?!

גם את הכבל הוא החליף כמה פעמים

פורסם
בתאריך 7.6.2023 בשעה 10:05, Michael01 כתב:

מי מתכנן דוושה מפלסטיק, חייב להיות גאון מיוחד.

רק על דבר כזה לפסול את היצרן, לך תדע כמה עוד הברקות הם עשו ברכב.

דוושות מפלסטיק יש בהרבה רכבים, המטרה היא בטיחותית הדוושה אמורה לקרוס בעת תאונה חזקה במקום להפוך למוט ברזל שישבור לנהג את כל הרגליים.

בספארק פשוט פיקששו.

• אהבתי 1
פורסם

עדכון לנושא:

בumi התנערו מאחריות מהרגע הראשון וזאת למרות שהרכב היה בריקול בנושא לפני שנתיים וחצי 

לא ויתרתי והגעתי עד לשכת המנכל מתוך תקווה שזה יעזור לי.

חזר אלי מישהו שטען שהוא מנהל השירות הארצי של umi

דיבר איתי כשהוא שם אותי על ספיקר כל השיחה ומדבר בצורה מזלזלת לאורך כל השיחה.

הוא חזר ואמר שהייתה פסיקת בית משפט בנושא שאילצה את umi  לבצע ריקול בנושא (  הדבר לכשעצמו מוזר שמתגלה תקלה מסכנת חיים וצריך פסיקה של בית משפט כדי לתקנה , אבל נניח את זה בצד ) ומעבר לזה לumi אין שום כוונה לעזור בנושא, מנהל השירות במוסך המרכזי של umi בחיפה היה מאוד נחמד ושירותי ואף הסביר לי כי היו מקרים בעבר שumi תיקנה זאת על חשבונה , אבל במקרה שלי לא היה עם מי לדבר.

אני עם umi סיימתי כנראה, לא נתקלתי בכזאת התנהלות אנטי צרכנית מעולם.

• מבאס 2

לנסר 2007

פורסם (נערך)

הייתה קריאת שירות. היבואן טיפל. שוב נשבר. עד כאן נכון?

אתה דורש אחריות שנתיים וחצי אחרי.

עריכה אחרונה על ידי Coro

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני 18 שעות, Coro כתב:

הייתה קריאת שירות. היבואן טיפל. שוב נשבר. עד כאן נכון?

אתה דורש אחריות שנתיים וחצי אחרי.

לפי מה שנאמר לי כשלקחתי את הספארק לריקול, לרוב לא מוחלף כלום - הם רק בודקים משהו בדוושה + בדיקה של כמה כוח צריך להפעיל בדוושת הקלאץ'. בתקווה שבאמת מודדים דברים ולא עושים דברים לפי העין, במידה ומחליטים שצריך החלפה רק אז מבצעים אותה כחלק מהריקול.

במידה וזה המצב ובריקול לא בוצעה החלפה של הדוושה, אולי אפשר לטעון לרשלנות מצד המוסך שביצע את הריקול, הרי בסוף הדוושה נשברה למרות שבמוסך החליטו לא להחליף.

פורסם

הם לא יחליפו לך ללא תשלום כי כרגע אין להם שום התחייבות כלפיך. האוטו כבר מזמן לא באחריות, הריקול שהם היו חייבים לבצע, בוצע מזמן. ביצוע ריקול לא מבטיח שהתלקה לא תחזור. 

הדוושה כנראה הייתה תקינה בזמן ביצוע ריקול, מאז הפלסטיק התייבש, עייפות החומר וכו'.

לדעתי תחליף את הדוושה ותמשיך האלה, אין לך פה קייס. 

• תוכן חדש...