Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מחפש רכב אוטומט עד 60K לחברה שלי ואשמח לעזרתכם להתפקס על דגמים. 

קצת על ההעדפות והשימושים שלה:

1. הכי חשוב - אמינות ובטיחות. כמה שפחות לראות מוסך. יש לה יאריס 2004 ומבחינתה הרכב נוח בטירוף. יאריס קרוס זה רכב החלומות. אז אין דרישות מיוחדות מעבר לאמינות. נוחות נסיעה מאחורה, ביצועים, בגאז' וכו' לא מעניינים. 

2  היא עושה נסיעות קצרות כל יום לעבודה וחזרה (כ20 דקות) בכביש בינעירוני. כל שאר הזמן אני נוהג (ברכב שלי). 

3. יש לה טראומות מרנו ולא מוכנה לשקול צרפתיות.

4. כל רכב האצ'בק מסופר מיני עד ג'יפ אפשרי (לא רוצה מיני או סדאן). 

חשבנו על ג'וק או קשקאי 2016 (קראתי שבעייתית), יאריס 2016 ומעלה יקרה, אז קצת אבודים ונשמח לעזרה.

תודה :)

פורסם

בתקציב הזה הייתי יורד מרעיון של ג'יפון וקונה מאזדה 2 ברמת אבזור דינמיק,  הכי שמורה שניתן למצוא במסגרת ה 60 אלף₪. או סוזוקי סוויפט או יאריס יותר חדשה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני שעתיים, vladclar כתב:

בתקציב הזה הייתי יורד מרעיון של ג'יפון וקונה מאזדה 2 ברמת אבזור דינמיק,  הכי שמורה שניתן למצוא במסגרת ה 60 אלף₪. או סוזוקי סוויפט או יאריס יותר חדשה.

תודה. 

אם בכל זאת היא רוצה משהו קצת יותר גבוה, יש משהו שאתה ממליץ עליו? 

ומעבר לאלו יש משהו נוסף ששווה לשקול? איך קיה ריו?

פורסם

קיה ריו, כמו יונדאי I20, רכבים אמינים, כל עוד מדובר במנוע 1.4 אטמוספרי וגיר אוטומטי,  ולא הדגם החדש עם מנוע 1.0 וגיר רובוטי כפול מצמדים - כאן עוד לא ברור לטווח רחוק מה רמת האמינות של הדגם הזה.

כדי לרכוש ג'יפון בתקציב הזה, צריך לרדת בשנתון לטובת סוזוקי ויטרה / הונדה HRV.

• אהבתי 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...