Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אוטוטו תחילת יוני וצריך לחדש ביטוח רכב.

הרכב הוא הונדה סיוויק האצבק 2013 כוללת מערכת מובילאיי.

המחירים של ביטוח הרכב מקיף חובה התייקרו מאוד בשנים האחרונות, אם לצורך העניין לפני שנתיים שילמתי 3,000 שח מקיף+חובה, שנה שעברה זה עלה בעוד 10% והשנה זה עלה בעוד 15% משנה שעברה כמובן מדובר להצעה הזולה שמצאתי. לא לדבר על זה שבכל שאר החברות המחירים הם הזויים כאילו אני מבטח רכב שנת 2021

לאחר קבלת מספר הצעות מחיר מצאתי ביטוח חובה זול מבין כל ההצעות בחברה X וביטוח מקיף זול בחברה Y.

האם זה בסדר לפצל ל2 חברות? אני יודע שבסוכנויות ביטוח זה מה שהסוכנים עושים.

האם במקרה של תביעה חלילה לנזקי גוף (חובה) או צד ג' תהיה בעיה כלשהי? כל חברה תפיל אחריות על החברה השניה?

מתן

פורסם

אם יש לך הצעת מחיר של חובה כשאתה רוכש חובה בלבד + מקיף כשאתה רוכש מקיף בלבד בפחות מאשר מקיף וחובה ביחד, לך על זה. ככל שידוע לי אין עם זה בעיה, למעט העובדה שבמקרה של תאונה עם נפגעים תצטרך לעבוד מול שתי חברות.

אבל קשה לי להאמין. לרוב החברות נותנות מחיר יותר טוב כשאתה רוכש אצלן חובה ומקיף יחד.

אם זה בכל זאת קרה, תחזור לאחת החברות ותיידע אותה על המחיר הזול שקיבלת, סביר שיתנו לך בפחות.

פורסם

בדיוק

עשיתי סבב של כמה הצעות מחיר. וגילתי בחברה X את המחיר הטוב ביותר לחובה, ובחברה Y את המחיר הטוב ביותר למקיף.

עד עכשיו תמיד עשיתי את 2 הביטוחים באותה חברה.

לדוגמא:

בחברה X שהייתה יקרה מאוד במקיף, דווקא את החובה מצאתי ב1,430 שח (הכי זול!!)

ובחברה שנתנה לי את המחיר הטובביותר במקיף מחיר החובה הוא 1760 שח. בכל זאת פער של 300 שח שזה משמעותי

פורסם

פעם אחת בחיים פיצלתי, וזו היתה עבודה של הסוכן שאתו עבדתי באותם ימים. והיה מדובר באירוע חד פעמי, לא חזר מאז גם כאשר ביטחתי דרך סוכן. בשנים האחרונות אני מבטח ישירות ואז בודק את החבילה הכוללת של חובה ומקיף בכל חברה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 13 שעות, Matan1515 כתב:

בדיוק

עשיתי סבב של כמה הצעות מחיר. וגילתי בחברה X את המחיר הטוב ביותר לחובה, ובחברה Y את המחיר הטוב ביותר למקיף.

לדוגמא:

ובחברה שנתנה לי את המחיר הטובביותר במקיף מחיר החובה הוא 1760 שח. בכל זאת פער של 300 שח שזה משמעותי

גם לי זה קרה עם שנתון אחד אחד מאחוריך. בסוף סגרתי בחברה אחת כי 300 שקלים בשנה (25 שקלים בחודש) לא היו שווים את ההתעסקות מול שתי חברות במידה ויקרה משהו, אבל בכנות זה לא היה מאוד רציונלי אלא נבע יותר מתוך מחשבה עצלה. 

אז אין שום בעיה עם מה שאתה עושה ובדיעבד זה כנראה הצעד החכם יותר. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)
בתאריך 17.5.2023 בשעה 16:42, Matan1515 כתב:

בדיוק

לדוגמא:

האם ניסית להתמקח?
אם עוד לא סגרת, תתקשר לחברה שהציעה לך את המקיף הזול, ותגיד להם: חברה X מציעה לי חובה ב-1430.
אני מעדיף שהכל יהיה דרככם, אבל זה פער מעל 300 ש״ח שמשמעותי עבורי. האם אתם מוכנים למכור לי את החובה ב-1430 (ואם יבקשו, תהיה מוכן לשלוח להם את ההצעה המתחרה).
אם לא יועיל, לא יזיק.

עריכה אחרונה על ידי PinkDolphin
  • תוכן חדש...