Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי 2 שאלות בנוגע לרכישת רכב.

1.לאשתי יש 100 אחוז נכות והיא בעלת תו נכה לרכב, האם זה מקנה לה הנחה מסויימת בקניה רכב חדש? מי ידע לתת לי מידע כזה ואם כן למי צריך לפנות כדי לממש את זה?

2. בשעה טובה נוסף לנו תינוק למשפחה, כרגע יש לנו ניסאן מיקרה ואנחנו ממש לא מסתדרים איתה ביחד עם עגלת התינוק. אשמח להמלצה על רכב משפחתי מומלץ עם מטען מספיק רכב לעגלת תינוק + קניות בסופר. (אשתי לא תמיד מסתדרת עם התינוק לבד בבית אז יש לנו צורך לקחת אותו איתנו) , בעדיפות על רכב חסכוני בדלק ונח כמובן

תודה

פורסם

שתי השאלות לגבי רכב אחד?

ץקציב?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעה, sperial כתב:

שתי השאלות לגבי רכב אחד?

ץקציב?

כן שני השאלות לגבי אותו רכב.

תקציב בין 30 ל 50 אלף (תלוי בכמה אצליח למכור את הניסאן מיקרה 2013הנוכחית)

פורסם

במידה ויש 100 אחוז נכיות בניידות י שדרך לקבל רכב מביטוח לאומי שווה בדיקה

ניתן להתייעץ בכל הנוגע למערכות גפ''מ והסבה - ללא תשלום

בעבר: מיצובישי אטארז' 2015-טויוטה קורולה 2009 GLI מוסבת לגפ''מ

בהווה: סובארו B4 2015 מוסבת לגפ''מ

פורסם

100% נכות לא בהכרח קשור לנכות פיזית, וגם אם כן - לא תמיד גם ניידות.

בגדול לפי מה שידוע לי כל התחום של מימון לרכב תקף רק למי שמקבל קצבת ניידות (זו קצבה נפרדת מהקצבת נכות)

יש רכב נכה עם מעלון, שזה מקבלים במימון שנקרא הלוואה עומדת, עם השתתפות עצמית נמוכה (אלא אם רוצים לשדרג לרכב יקר יותר ואז משלמים את ההפרש)

זה רלוונטי רק למי שמרותק לכסא גלגלים, במקרה כזה ניגשים לאחת מחברות האבזור לרכבי נכים (תמן / אצמ / הידרופיקס) והם מלווים את כל התהליך בתמורה לכך שאתה מזמין את האבזור אצלם.

ויש הנחה חלקית במיסים לנכה בעל מגבלת ניידות שאינו מרותק לכסא גלגלים. אם התקציב שלך הוא 30-50 אל"ש אז זה לא רלוונטי עבורך.

אני למשל קיבלתי הנחה של אאל"ט 70% מהמיסים על רכב חדש בקטגוריית המחירים הנמוכה ביותר, חישבתי שזה יוצא הנחה של כ-20,000 ש"ח, אז פשוט ויתרתי על זה וקניתי רכב משומש.

שזה לדעתי אבסורד ועיוות חמור, רק מי שיכול להרשות לעצמו לקנות אוטו מהניילונים זכאי להטבה, ומי שקונה משומש מאבד את ההטבה. לא ברור הסיפור הזה.

• רעיון טוב! 1
פורסם

כדאי לבדוק עם ביטוח לאומי (או צה"ל אם מדובר בנכת צה"ל? לא סגור על זה) לגביי זכאות לרכב.

בכל אופן בתקציב הזה הייתי מכוון לקיה פורטה, קיה סיד סטיישן, יונדאי i35, יונדאי i30CW (סיד ו-i30 עדיף בשנתונים עם גיר אוטומטי ולא רובוטי כפול מצמדים).

הן לא הכי חסכוניות, אבל סבירות לקטגוריה, נחשבות אמינות, נוחות זה עניין אישי.

לפני 1 דקה, chezik כתב:

בגדול לפי מה שידוע לי כל התחום של מימון לרכב תקף רק למי שמקבל קצבת ניידות (זו קצבה נפרדת מהקצבת נכות)

יש רכב נכה עם מעלון, שזה מקבלים במימון שנקרא הלוואה עומדת, עם השתתפות עצמית נמוכה (אלא אם רוצים לשדרג לרכב יקר יותר ואז משלמים את ההפרש)

זה רלוונטי רק למי שמרותק לכסא גלגלים, במקרה כזה ניגשים לאחת מחברות האבזור לרכבי נכים (תמן / אצמ / הידרופיקס) והם מלווים את כל התהליך בתמורה לכך שאתה מזמין את האבזור אצלם.

ממה שאני יודע יש גם הבדל בין נכה מוסע לבין נכה שנוהג. לפי מה שאני מכיר נכה שנוהג מקבל אחוז מימון יותר גבוה על הרכב.

• רעיון טוב! 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני מחזיק I30 סטיישן 2014.

באגזז' ענק. יכנס שם עגלת תינוק+ קניות בכיף.

ובתקציב שלך אתה יכול לקנות אותה 

בקשר לקצבת נכות.

ממה שאני יודע זכאים לאגרת רכב מופחת וזהו.

אלא אם כן תרצה להוציא מהסוכנות רכב ואז שם יש הנחה, אבל זה יעלה בטולטאל יותר מ50 אלף

.

• תוכן חדש...