Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 19 שעות, GTאי כתב:

אין.

צריך להשתמש באנדרואידTV ולהוריד את האפליקציה לשם

האפליקציה F1 TV לא זמינה להורדה לטלוויזיה עם Android TV, לא מ play store ולא בהתקנה ישירה של APK.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 5 דקות, Casper כתב:

האפליקציה F1 TV לא זמינה להורדה לטלוויזיה עם Android TV, לא מ play store ולא בהתקנה ישירה של APK.

מאיפה גיבבת את זה?

אני כרגע הורדתי לשיאומי מי בוקס שלי את האפליקציה.

Miata ND2

פורסם
לפני 12 דקות, Or05230 כתב:

מאיפה גיבבת את זה?

מסך Android TV של Sony לא מאפשר הורדה.

יכול להיות ש- Android Box למיניהם כן מאפשרים הורדה, כי הם מזוהים בשרתים של גוגל כסמארטפונים ולא מריצים מערכת הפעלה Android TV.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
לפני 35 דקות, Casper כתב:

צודק, התכוונתי ל Google TV

לפני 36 דקות, Or05230 כתב:

שאיומי מאפשרים הרבה יותר גמישות בהורדות מאשר יצרנים אחרים שמבוססי אנדרואיד

פורסם (נערך)

נראה לי שהם לא תומכים באנדרויד TV בגלל DRM או משהו כזה - אני לא ממש מבין בזה

https://support.f1.tv/s/article/2022What-platforms-can-I-watch-F1TV-on?language=en_US

TV Box / Casting

• Chromecast Generation 2 and above
  • Apple TV
  • Android TV (Not supported via  TV App)
  • Amazon Fire TV
  • Apple TV Airplay (To an Apple TV Box only)
  • Roku 3900x and above

TV

• We do not currently support connected TV’s
עריכה אחרונה על ידי WideFocus
פורסם

מבאס...

אז או Casting דרך הנייד\סמארטפון למסך, או שנחזור לערוץ 5 live.

פורסם (נערך)

יש מכשירים תומכים ברשימה שעולים כמה עשרות שקלים משומשים.

זה בערך ה-20% הנחה שקיבלת וגם אם תקנה חדש כזה כולל המנוי לF1 זה הרבה הרבה יותר זול מ-5 לייב לשנה והרבה יותר בריא לנפש.

עריכה אחרונה על ידי kramerica
פורסם
לפני 2 דקות, kramerica כתב:

יש מכשירים תומכים ברשימה שעולים כמה עשרות שקלים משומשים.

זה בערך ה-20% הנחה שקיבלת וגם אם תקנה חדש כזה כולל המנוי לF1 זה הרבה הרבה יותר זול מ-5 לייב לשנה והרבה יותר בריא לנפש.

משווה ומעלה.

לא משנה כמה עלתה הטלויזיה של LG/סמסונג/סוני, הדבר הראשון שאני עושה זה מחבר Chromecast with Google TV 4K והופך את זה למערכת ההפעלה של טלויזיה.

פורסם
לפני כשעה, Casper כתב:

מבאס...

אז או Casting דרך הנייד\סמארטפון למסך, או שנחזור לערוץ 5 live.

תעבור על ה reddit של f1tv

אני חושב שיש איזה פתרון "האקי" לעשות את זה.

אם לא, כפי שנאמר תרכוש ממיר שיאומי משומש ב 100 שח.

העיקר לא ספורט 5.

Miata ND2

פורסם

בסופ"ש חפרתי קצת בעניין (כי Drive to survive עונה 5 נתנה לי מוטיבציה).

יש לי שני מסכים של סוני בבית, אחד עם Android TV ואחד עם Google TV...בשניהם לא ניתן להוריד את האפליקציה.

לא מתכוון לרכוש ולחבר מכשיר חיצוני רק בשביל זה, כאשר המסך תומך בשאר from the box.

לפטופ זה רעיון טוב.

• תוכן חדש...