Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטרף!

אין משהו מתסכל מלמצוא כלב ולטרוח כמו חמור למצוא את הבעלים שלו, רק כי הברנש לא טרח לשבב או לעדכן

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

לא ברור לי איך זה קורה, למי שמקפיד על חיסונים.

בכל שנה בזמן החיסון לכלבת, הוטרינר שלי סורק את השבב ומקריא לי את הפרטים שעולים ואני מאשר שהם נכונים.

אאל״ט זה חלק מהנוהל שהחוק מחייב אותו לעשות.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

אין לי מושג אם יש נוהל כזה, הוטרינר שלי מעולם לא עשה זאת. בחוק הפיקוח על החזקת כלבים אין לזה אזכור. אנסה לחפש.

איך קורה שהשבב ריק לגמרי? אין לי מושג. טעות אנוש, תקלה טכנית...

פרטים לא מעודכנים? קורה הרבה, אנשים לא זוכרים לעדכן כתובת או טלפון שהוחלפו, ויש גם כאלה שעברו אימוץ ולא עדכנו.

טלפון שגוי, טעות הקלדה קלה שיכולה לקרות לכל אחד.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
פורסם
לפני שעה, Be roo כתב:

הוטרינר שלי מעולם לא עשה זאת.

פשוט לפני שבועיים חיסנתי את הכלב וביקשתי מהוטרינר שיסרוק את הצ׳יפ, אז הוא אמר, בוודאי אני בכל מקרה מחויב לעשות את זה.

אח״כ הוא הקריא לי את הפרטים. לא יודע אם גם זה חלק מהנוהל שזה בגלל ששאלתי.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

לא מצאתי כזה ברפרוף מהיר אבל הגיוני שיהיה נוהל סריקת צ׳יפ כדי לוודא שהוא תואם את מה שיש ברשיון עבור כלב חדש או כזה שהחליף בעלים.

לסרוק את הכלב כל שנה נשמע קצת מיותר, השבב לא משנה קוד פתאום. אם כי אולי עדיף לסרוק מידי פעם, כי קורה שהוא נודד בגוף וקשה למציאה.

וידוא הפרטים הרשומים מבורך בהחלט.

אני אניח שוטרינרים שמכירים את הלקוחות שלהם לא טורחים לעשות זאת.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
פורסם

עוד נקודה למחשבה - בבדיקה שנתית\חיסונים, נבדק השבב והוא לא נמצא - אין לי מושג איך אבל נבדק בכל הגוף עם 2 סורקים שונים

בסוף נאלצנו לעשות שבב חדש ...

אז לטעמי תמיד כדאי לבדוק בבדיקה שנתית.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 9 שעות, ניקו פ. כתב:

הטלפון

אחרי שאתה מבקש לעדכן, ודא שזה באמת קורה.

גם אצלי היה חסר ומשום מה לא עודכן אחרי שדיברתי עם הוטרינר של הרשות, מתברר שהיה מסומן שביקשתי לא להציג טלפון (יש אפשרות כזו לשם פרטיות), אז לא משנה כמה עדכנו, זה פשוט לא הוצג. פניה ישירות למשרד החקלאות (בטלפון שפרסמתי בהודעה המקורית) והכל סודר.

פורסם

רק צריך לזכור שהנתונים במאגר רישום הכלבים פתוחים לכל. כך שאם מישהו רוצה את הכתובת והטלפון שלך רק על פי השם שלך - הוא יכול למצוא שם.

דוגמא פשוטה (שכבר פורסמה בתקשורת ולכן אני שם גם פה):

image.thumb.png.085c2698b98d611ea47b0663b72c4014.png

פורסם

אכן. הרעש הגדול היה עוד על ביבי והכלבה המשפחתית

אז הוסיפו את האפשרות להסתיר את הטלפון, אבל אז זה מקשה על איתור הבעלים אם הכלב אבד.

לדעתי הם צריכים לבטל את החיפוש לפי שם, ולהשאיר פתוח לציבור חיפוש לפי שבב בלבד.

• תוכן חדש...