Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסאן אלמרה 2016

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוצע לחבר לקנות ניסאן אלמרה עם קילומטראז' נמוך, משכנה פנסיונרית מבוגרת ששמרה על הרכב חוץ ופנים, במחיר סביר.

הוא מכיר את בעלת הרכב ואת הרכב עצמו שנים, ולכן רוצה מאד לקנות אותו.

מה צריך לבדוק במיוחד. וכן האם יש בעיה מיוחדת בדגם הזה.

תודה מראש.

פורסם

שים לב שברכב הזה, כמו בהרבה רכבים עם גיר רציף, מותקנת תיבה רציפה של JATCO מאותו סוג שמותקן במיצובישי ספייסטאר, שהיא לא הכי עמידה בעולם. 

בניסאן משום מה לא אוהבים להחליף שמן גיר בכלל בתיבה הזאת, אבל צריך.

במציבישי השגרה היא כול 80 אלף או 4 שנים. אני מניח שבאלמרה הוא לא הוחלף מעולם, לכן תבדוק שהרכב נוסע כמו שצריך, ללא מכות או רעשים חריגים מכיוון הגיר. ואחרי הקניה תחליף את השמן. 

• אהבתי 1
פורסם

באופן כללי הרכב עצמו מאוד לא מרשים, ואני עדין בתיאור שלי. מעין מיצובישי ספייסטאר שנמכרה במחיר גבוה יותר. דגמים בסיסיים שיועדו לליסינג והשכרה הגיעו בחלק מהזמן אפילו בלי חלונות חשמלי שהותקנו כאן בישראל. אין ספק שנחמד לקנות רכב ממישהו קרוב שמכירים ויודעים שהוא שמר עליו, במקרה הזה שיעשה קודם סיבוב באוטו ויקרא עליו קצת לפני שהוא קופץ על המציאה.

פורסם

יצא לי לקבל אחת חלופית, זה היה חוויה כ״כ גרועה שאחרי ערב אחד של נהיגה התקשרתי לנציג של החברת ליסינג והתחננתי למשהו אחר.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

שיעשה לעצמו טובה ויחפש רכב אחר.

בסיסי מאוד, קיבלתי אותו כרכב חליפי בליסינג בעבודה הקודמת שלי, הרכב הכי סתמי שנתקלתי בו. מנוע עצלן גיר מרעיש, לקח לי הרבה זמן למצוא תנוחה נוחה להגה.

לא רשמת בכמה כסף ומה האלטרנטיבות בשביל להשוות, אז כרכב לדעתי זה קניה גרועה, אם תרשום זה אלמרה או אטראז' למשל, יכול להיות שהגודל והבטיחות תהיה לטובתו.

תלוי מה שאר האופציות

פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, OranKimhi כתב:

תלוי מה שאר האופציות

אין אופציות אחרות. כי הוא לא תכנן לקנות חדש. (כיום עם קורולה בת 17 )

לפני 23 שעות, davemustaine87 כתב:

לכן תבדוק שהרכב נוסע כמו שצריך, ללא מכות או רעשים חריגים מכיוון הגיר. ואחרי הקניה תחליף את השמן. 

תודה. במידה והגיר תקין יש עוד משהו מיוחד לבדוק. (אגב עוד לא הגיע ל80k ק"מ אוחזת בחצי)

עריכה אחרונה על ידי ידית
  • תוכן חדש...