Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצא לי בימים האחרונים לנהוג בסובארו XV קרוסטרק 2.0  בכבישים מהירים 1 ו 6 והיה רעש במידה לא מבוטלת מכיוון בתי הגלגלים הגלגלים ורעשי רוח, המנוע לא  התאמץ (מישור) ופמפם באזור ה- 2000 סל"ד ב- 110-120 קמ"ש  ככך שרעש המנוע היה נמוך למדי, אך נאלצתי להגביר לא מעט את המוזיקה כדי להתגבר על הרעש/רחש שהטריד בצורה לא מעטה.

האם בעלי קרוסטק שבקהל מכירים את התופעה? בארץ במבחני דרך טענו שיש מידה מסוימת  של חוסר בידוד רעשים, אבל לי זה הזכיר את הסוזוקי קרוסאובר (שהיה בבעלותי)  ו סוזוקי ויטארה שנהגתי בה ביוון בקיץ האחרון.   

פורסם

היה לי יום אחד כרכב חלופי, הפריע לי יותר הרעש מהמנוע במאמץ בגלל התיבה הרציפה וכן הבידוד לא טוב מניסיוני הקצר.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם
לפני 10 שעות, דובצע כתב:

איזה צמיגים יש לך ובאיזה מצב הם?

לדעתי המקוריים,הרכב לא יותר מ 3 שנים על הכביש

יש דרך לשפר את המצב? אני חושב לרכוש את הדגם החדש של הקרוסטרק וזה מבחינתי נקודת תורפה שעלולה להביא לפסילת הרכב.

• תוכן חדש...