Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 5 שעות, אורח לרגע כתב:

צר לי לאכזב אותך.

זה לא מצחיק. 

זה מצחיק אך ורק את מי שגדל על זה (וגם לא את כולם). מי שגדל בדור שיש עוד ערוצי בידור חוץ מהגשש החיוור והבדיחות במסטיק בזוקה לא מוצא בשלושה האלה כל עניין. לא בווידאו, לא באודיו, וסביר להניח שגם בלייב לא היו מצליחים לייצר היום עניין.

זאת ועוד - קפה בוץ זה לא באמת קפה, רוב התוצרת של ויסוצקי היא לא באמת תה, והשוקו של יוטבתה זה מים דלוחים עם קצת טעם לוואי. אבל נסה להסביר את זה באופן רציונלי למי שגדל על כל השיט הזה.

עזוב את הילדה בשקט, יש לה את גיבורי התרבות שלה ולא צריך לדחוף לה בכוח משהו שלא היה מצחיק/טעים גם בזמן אמת למי שלא גדל על זה. במקרה הטוב אף אחד לא יבין את הבדיחות האלה כשהיא תספר אותן בביה"ס, ובמקרה הגרוע היא סתם תתעצבן עליך (ובצדק).

כל כמה שנים עולה פה שרשור בסגנון הזה, שחצי מהמגיבים בו מצטטים את הטריו המדובר והחצי השני מסתכל עליהם כמו על מטומטמים. אני מכיר אנשים כאלה גם במציאות, שקורעים את עצמם מצחוק אבל אף אחד אחר לא קולט על מה הם מדברים וזה נראה די פתטי. חבל להפוך את הבת שלך לאדם כזה רק בשביל לספק איזשהו צורך פנימי ואישי שלך שיהיה עם מי להריץ דחקות.

פורסם
לפני שעתיים, flytomars כתב:

מוזר, אני מוצא את המערכונים יותר אפקטיביים באודיו מאשר בוידאו, ברגע שנכנס הערוץ השני שהיה משדר אותם בלופ העניין שלי בהם ירד דרסטית.

מצד שני כל הדור שלי גדל על המערכונים שלהם בשבת בבוקר, לזה אני ממש מתגעגע.

לא כזה מוזר.

גם אני שמעתי את המערכונים ברדיו או בקלטות טייפ וידעתי אותם בעל פה, לפני שיצא לי לראות את הוידאו. בוידאו זו הייתה גרסה קצת שונה והיא נשמעה לי מוזר ופחות הצחיקה אותי.

• רעיון טוב! 3

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

דרך אגב, אני הכרתי את הגששים מתקליטי ויניל.

הופעה חיה - פעם אחת, אופסייד סטורי באולם שביט בחיפה.

קטעי הוידיאו שהזכרתי (יום העצמאות) קצת שונים מהמקור, לא פעם זה מפריע לי.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בתאריך 15.12.2022 בשעה 21:21, Derish כתב:

עזוב את הילדה בשקט, יש לה את גיבורי התרבות שלה ולא צריך לדחוף לה בכוח משהו שלא היה מצחיק/טעים גם בזמן אמת למי שלא גדל על זה. במקרה הטוב אף אחד לא יבין את הבדיחות האלה כשהיא תספר אותן בביה"ס, ובמקרה הגרוע היא סתם תתעצבן עליך (ובצדק).

זו חלק מהתרבות שלי ואשמח אם היא תכיר אותה, נראה לי טבעי כי תאמץ חלק מהתרבות של ההורים כפי שקרה לכולנו.

בתאריך 15.12.2022 בשעה 21:41, פינדר כתב:

גם אני שמעתי את המערכונים ברדיו או בקלטות טייפ וידעתי אותם בעל פה, לפני שיצא לי לראות את הוידאו. בוידאו זו הייתה גרסה קצת שונה והיא נשמעה לי מוזר ופחות הצחיקה אותי.

אצלי זה היה הפוך, גם אני הכרתי את המערכונים מהרדיו ומקסטות אבל בפעם הראשונה שראיתי את הווידאו נדהמתי ולי זה היה מצחיק יותר לראות את הבדיחות (התפירה של הפנימית למשל... "זה יכנס בתוך זה?")

פורסם

תודה רבה ליגאל ולtrain ולמרבה השמחה הם העבירו לי את הקבצים על דיסק רשת כך שאפילו לא הייתי צריך לצאת מהבית.🙂

הספקתי לראות אתמול לבד חצי מערכון (מחכה לילדה שתחזור מהטיול) והתחושות מעורבות...

זה ממש מה שזכור לי, כולל האיכות תצוגת "טלוויזיה" שכבר לא ראיתי שנים. מפליא אותי כמה מהזיכרונות האלה היו לי ושכחתי, פתאום כשאני רואה את "חכם מימון" אני נזכר בסצנה של החרבות.... המערכונים עדיין מעלים חיוך פה ושם אבל הם לא מצחיקים כפי שהיו פעם, המשחק המוגזם נראה לי מעט מגוחך (זאת אחרי צריכה מרובה של הומור בריטי🙂) אך עדיין חלק מהשטיקים עובדים.

מעניין אותי איך הבת שלי תגיב להם כי כפי שאמרו כבר כי ללא הכרת ההיסטוריה יהיה קשה לצחוק מהבדיחות, וכשאני חושב כמה מעט מהדברים בעבר נשארו עד היום (חוץ אולי מבדיחות עדתיות) אני סבור כי זה יהיה מעניין לנסות בכלל להסביר לה מהו "פיחות"

פורסם

אני חושב שמערכון ״המצילים של ש״ס״ יכול להיות מתאים, כי הוא אפילו יותר רלוונטי היום מאשר היה בזמנו.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני כשעה, Haim_gds כתב:

המערכונים עדיין מעלים חיוך פה ושם אבל הם לא מצחיקים כפי שהיו פעם,

הם לא מצחיקים כי הם שייכים לדור אחר עם מונחים אחרים ושפה אחר.

הם לא יודעים מי זה אולסי פרי שנולד מטר שמונים, לא מכירים את סלים וארזה או את האדריכל מ.י.ק.י. ברקוביץ,

וזה עוד ממערכון "שחקן כדורסל" שיחסית הצליח לעבור את מבחן הזמן.

אז כן, אפשר לשבת ולהסביר לדור הצעיר שורה של מונחים,

רק כדי שיבינו את ההומור וחלק מהרעיונות מאחורי המערכונים הישנים.

אפשר להתעקש אבל זה לא יעזור מול הקצב האיטי להחריד (הקפיטריה בטבריה שכבר לא עובד היום).

לדעתי עדיף לתת למערכונים לשקוע לאט בדפי ההיסטוריה,

בעבר הם קיבלו את הכבוד בעבר ושודרו בשבתות וגם בימי חול (התכנית "בת צחוק" שהייתה משודרת בימי חול בצהריים ברשת ב' ),

להמשיך לדוש בהם גם היום לא יתרום כלום ורק מוריד מערכם.

-

• תוכן חדש...