Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אני חייבת לקנות רכב בהקדם, הבעיה היא שיש לי תקציב רק של 13000 ויש לי רישיון רק על אוטומט, חוץ מאמינות ועדיפות לחיסכון בדלק, אין לי שום בקשות, ויכולה להתפשר על כל השאר

חשבתי בינתיים על הפיג׳ו 107, טויוטה יאריס, מאזדה 2, וחוץ מאלו לא יודעת איזה עוד דגמים יתאימו לי

תוכל אשמח בכללי לעצות איפה ואיך הכי כדי לחפש רכב יד שניה, כי אני משקיעה בזה מלא מלא שעות וזה מרגיש בלתי אפשרי באמת לקנות

תודה לכל מי שיעזור:)

פורסם

בתקציב שלך אמינות היא דבר יחסי מאוד מאוד,שכן בתקציב כזה תמצאי רכב בן 14 בערך שעבר כבר לא מעט על הכביש,ורוב הסיכויים שתצטרכי לעשות לו איזשהו יישור קו כזה או אחר,לכן התקציב האמיתי שלך אמור להיות עוד פחות מ-13,000 שקלים.

במחיר כזה לדעתי צריכת דלק פחות רלוונטית,החלק העיקרי שצריך להיות רלוונטי זה שהרכב יהיה כמה שיותר שמור,ואם ישנו תיעוד כלשהו של טיפולים זה כמובן גם יוסיף מאוד.

תשתדלי לדבוק יותר בדגמים קוריאניים/יפניים שמזדקנים טוב יותר משמעותית ממקביליהם האירופאיים.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

לא נעים לי לבשר לך, אבל בתקציב כזה, מבלי עזרה ממישהו שבאמת מבין ויעזור לך, זה רק עניין של מזל נטו. לא משנה לאיזה מגרש או יד 2 תפני. 

יש אנשים שהם יועצים בקנית רכב יד 2. המחיר שהם גובים שווה לגמרי. ממליץ לך לפנות אליהם. תעשי חיפוש בגוגל

פורסם

נוסעת לבד?

נוסעת בין עירוני? רק בעיר?

יכולה לחפש סיריון. 

יאריס 2005/2006. זה עדיין הגיר הפלנטרי הרגיל.

דווקא בסכום הזה אפשר למצוא יפניות משפחתיות.

לנסר/מזדה 3.

אבל כן תצטרכי משהוא שמבין שיעזור לך, אחרת קל ליפול לבור של הוצאות.

תקחי בחשבון שרכב בין 15 יצטרך אישור בלמים לפני הטסט, זו עוד הוצאה.

• אהבתי 1

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם
לפני 56 דקות, davemustaine87 כתב:

לא נעים לי לבשר לך, אבל בתקציב כזה, מבלי עזרה ממישהו שבאמת מבין ויעזור לך, זה רק עניין של מזל נטו. לא משנה לאיזה מגרש או יד 2 תפני. 

יש אנשים שהם יועצים בקנית רכב יד 2. המחיר שהם גובים שווה לגמרי. ממליץ לך לפנות אליהם. תעשי חיפוש בגוגל

בגלל זה אני כותבת פה, כדי לשמוע ממכם קצת עצות

פורסם

סריון רכב מצוין.

באופן כללי תחפשי רכבים שמורים עם כמה שפחות קמ.

מיצובישי לנסר סביב 2009 יש סיכוי ל2010.

טויטה קורולה סביב 2006. 

טויוטה יאריס סביב 2006.

אני היייתי פשוט עושנ חיפוש ביד 2 של הדגמים האלו קמ עד 150, עד יד 3 ומחפש משהו טוב

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

פורסם

יאריס 2006 זה עדיין הדור הראשון עם גיר אוטומטי 4 הילוכים, הרובוטית הגיעה בדור שני  ב 2007. 

לא זכור לי שהיה דור שני עם רישוי 2006, אתה בטוח לגבי זה?

פורסם

הפיגו חסכונית מאוד, אבל עם גיר רובוטי לא נעים.

בנוסף אם הרכב נוסע בעיקר עירוני, גיר רובוטי פחות מומלץ.

סריון אופציה טובה, פורד פיאסטה עם מנוע לדעתי עדיפה, מבחינת בטיחות ותא נוסעים שניראה מודרני יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, Buki כתב:

יאריס 2006 זה עדיין הדור הראשון עם גיר אוטומטי 4 הילוכים, הרובוטית הגיעה בדור שני  ב 2007. 

לא זכור לי שהיה דור שני עם רישוי 2006, אתה בטוח לגבי זה?

היי צודק זה אוטומט

עריכה אחרונה על ידי אבודה בלקנות רכב
פורסם

הרכב ניראה כמו בתמונה הראשונה או השני?

16605.png.3ecdf7b7b8ad2c4ed47175d5a24b54d1.pngYaris-5dr-2004-out001.thumb.jpg.b4026358ecb0e0e6dbf5d1ca9df5d067.jpg

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

סליחה שאני משבית שמחות.

בתקציב הנתון, בלי מוסכניק אמין וזול, את בעיקר תקני צרות של אחרים, ותפרנסי מוסכניקים.

לרכוש מכונית בת 17 אפילו אם היא טויוטה לא מבטיח כלום, זה רכב שעשה את שלו.

אם את לא מבינה בכלי רכב ובמוסכניקים עם תקציב קטן מ-25000 ש"ח, הסיכויים שההרפתקה תגמר בשיברון לב וכיס - די גבוהים.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני חולק עליך, אבל גם מצדיק אותך.

ראה שניי הרכבים שלי.

אחד יאריס 2005/כריזמה 2002.

אם היא הייתה קונה אותן ממני, שום בעיה. 

אפשרי למצוא.

מה שכן בלי משהוא שאכן מבין ויעזור, והכי חשוב בלי המשך טיפול נכון ויסודי ברכב מזדקן זה לא יעבוד.

• אהבתי 1

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם

קודם כל מצטרף להמלצות פה למעלה להיעזר במישהו שמבין בנושא, בתקציב הזה חשוב מאוד להבין איך הרכב טופל ומה מצבו המכאני, רוב המכוניות יהיו חתול בשק וגם רכב אמין כמו טויוטה יכול להתגלות כרכב מאוד בעייתי ויקר לאחזקה במידה והוא שחוט ולא מטופל היטב.

לגבי דגמים, הייתי ממליץ על הדגמים הבאים:
סיטרואן C-ELYSE או פיג'ו 301 - בגדול זה אותו הרכב מנוע 1.6 NFU מאוד אמין גיר AL4 קצת בעייתי אבל זול לתיקון סה"כ רכב זול לאחזקה ומרווח במחיר הזה אופציה מאוד ראויה לדעתי (במיוחד כשאפשר למצוא רכב 2013 עם +-130 אלף קילומטר בתקציב)

אופל קורסה 1.4 אוטומט - סופרמיני בסיסית ואמינה, לא זוללת דלק ויחסית מרווחת ונוחה בהחלט אופיצה לא רעה בתקציב אפשר למצוא רכב מ2012-2010.

עוד אופציות:
רנו פלואנס, פורד פוקוס, סובארו B3, יונדאי גטס - כולם רכבים אמינים וטובים אבל חובה לבדוק את מצבם ואיכות הטיפול בהם לפני הקניה.

פורסם

כמו שכתבו, אם את לא מבינה ואין מי שיעזור לך, בתקציב הזה קונים בעיקר צרות של אחרים. יכול להיות שיהיה מזל ותמצאי רכב מטופל ללא בעיות, אבל מי שיש לו רכב כזה בדרך כלל לא מוכר אותו עד שמגיעה הצרה הראשונה.

בעקרון מצב הרכב הכללי ואיך הוא מתוחזק חשוב הרבה יותר ממיקום המפעל שממנו הוא יצא לפני הרבה שנים.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

• תוכן חדש...