Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש ברשותי ממיר שמתחבר באמצעות חיבור מצת הרכב ומספק זרם חשמלי של 220V. להבנתי, פחות או יותר בעשור האחרון, או אפילו לפני כן, רכבים חדשים נמכרים כבר ללא חיבור של מצת רכב, אלא רק USB. יש ברשותי מחשב נייד לא חדיש במיוחד, שאין לו כניסת Type-C, ורציתי לברר אם מישהו נתקל באותה בעיה ואולי מצא לה פיתרון?

פורסם (נערך)

תודה רבה על המענה. כנראה שדווקא בדגמי הרכבים שאני ראיתי לא היה חיבור מעבר ל-USB רגיל. אבל האמת שנתת לי רעיון וניסיתי לחפש ממיר נוסף מ-USB ל-12V ומצאתי את זה:
image.png.f5da55fafa06886964b5d53920628c67.png

הממיר שלי נראה ככה:
image.png.209d46894dc3586ab5eb02a2591bccaa.png

חושב שזה יעבוד?

עריכה אחרונה על ידי tomer-k
פורסם

לא יותר פשוט לבדוק האם יש ברכבך חיבור של 12V ?

מעבר לכך, לא מומלץ להשתמש בממיר סיני מאיכות לא ידועה (אלא אם זה של יצרן ידוע כגון אנקר, באסוס וכו').

פורסם

usb רגיל מספק חצי אמפר, תוריד מזה 20% בערך שהולך למעגל ההמרה, ישאר לך בערך 0.4 אמפר בצד של ה-12 וולט, לא מספיק בשביל להפעיל את הממיר.

• תוכן חדש...