Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם

בן 30, עובד בתפקיד בכיר בחברת הייטק, 70% נסיעות בין עירוניות ו30% נסיעות בתל אביב.

מחפש רכב מפנק, בסגנון של ג'וליה של אלפא רומיאו אך לא ברמה של אאודי או מרצדס. לא רוצה אוטו של ערסים ארץ ישראלים אבל כן רוצה רכב שמשדר קצת יוקרה ומספק נהיגה נחמדה עם פיצ'רים כיפים.

התקציב הוא בין 150-210 אלף ליד שנייה.

אני יודע ששוק היד שנייה קצת מוטרף אך עדיין - מה אתם ממליצים?

תודה רבה חברים.

עריכה אחרונה על ידי HighDeath
פורסם

מה זה מפנק? (מחמם ישבן?)

בכיר בהייטקס, עם חנייה במקום העבודה, לך על טסלה 😉 

כמה אופציות, כולן טובות - https://www.yad2.co.il/vehicles/cars?manufacturer=3,18,62,26&year=2020--1&price=150000-200000

• רעיון טוב! 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 6 דקות, zaf כתב:

מה זה מפנק? (מחמם ישבן?)

בכיר בהייטקס, עם חנייה במקום העבודה, לך על טסלה 😉 

כמה אופציות, כולן טובות - https://www.yad2.co.il/vehicles/cars?manufacturer=3,18,62,26&year=2020--1&price=150000-200000

אה כן, שכחתי להגיד שאני לא סובל טסלות :)

מפנק זה רמקולים טובים, COCKPIT נעים ומערכות מולטימדיה טובות.

פורסם

לקסוס UX250 שנת 2020 פרימיום יש עכשיו למכירה ביד 2.
רכב בהחלט עונה להגדרה, אולי המערכת של פנסוניק קצת פחות פרימיום עם 6 רמקולים (אין סאב) אבל השאר די עונה להגדרה שלך.

• רעיון טוב! 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 22 דקות, zaf כתב:

לקסוס UX250 שנת 2020 פרימיום יש עכשיו למכירה ביד 2.
רכב בהחלט עונה להגדרה, אולי המערכת של פנסוניק קצת פחות פרימיום עם 6 רמקולים (אין סאב) אבל השאר די עונה להגדרה שלך.

מעדיף משהו יותר בסגנון SEDAN

מה אתה אמור על האלפא רומיאו?

פורסם

לא מכיר, מספיק מקרוב. לשכן יש שתי ג'וליות אחת "בסיסית" (של בת הזוג שלו) והשניה וולוצ'ה. אז כנראה שיש ברכב הזה משהו מושך. לא יכול להעיד מה בדיוק , פרט לעיצוב.

• רעיון טוב! 1

פורסם

האלפא כיפית, אבל לא באמת עומדת ברמה של הגרמניות. יש משהו נחמד בלהחזיק רכב כזה, הרבה מועדונים וטיולים אם אתה בעניין. אבל אבסולוטית ב.מ.וו סדרה 3 תהיה מכונית טובה יותר בכל תחום.

אני מציע לבדוק לקסוס is. זאת בדיוק המדרגה הזאת של בין עממי ליוקרתי. רכב סולידי, נוח אבל לא מאוד מרווח. ממליץ להתמקד ברכבים משנת 2018 ומעלה, אחרי מתיחת הפנים שהביאה אבזור בטיחות אקטיבי. הדגם עבר מתיחת פנים נוספת לפני שנה וקיבל עיצוב אגרסיבי בהרבה אבל גם נפרד מיחידת ההנעה ההיברידית ועבר לטורבו בנזין.

אפשרות נוספת על אותו רעיון - וולבו S60 מהדגם הנוכחי בגרסאות הכניסה. העיצוב יפייפה בעיני, בפנים ובחוץ, מרגיש דור אחד קדימה לעומת הלקסוס. בתקציב שלך נכנסים רכבים מ- 2019 ואולי אפילו 2020. לא יצא לי לנהוג בה מעבר לסיבוב קצר אבל הייתי בוחר בה על פני האלפא.

אפשרות עממית יותר - פיג'ו 508 מהדור הנוכחי. אחת המכוניות הכי יפות בסגמנט. תא נוסעים נחמד אבל לא ברמה של מותגי הפרימיום. מציע להתמקד בדגם החזק והמאובזר אבל בתכלס גם בגרסת הכניסה המצב לא רע.

• רעיון טוב! 3
פורסם
לפני 14 שעות, Mike808 כתב:

האלפא כיפית, אבל לא באמת עומדת ברמה של הגרמניות. יש משהו נחמד בלהחזיק רכב כזה, הרבה מועדונים וטיולים אם אתה בעניין. אבל אבסולוטית ב.מ.וו סדרה 3 תהיה מכונית טובה יותר בכל תחום.

אני מציע לבדוק לקסוס is. זאת בדיוק המדרגה הזאת של בין עממי ליוקרתי. רכב סולידי, נוח אבל לא מאוד מרווח. ממליץ להתמקד ברכבים משנת 2018 ומעלה, אחרי מתיחת הפנים שהביאה אבזור בטיחות אקטיבי. הדגם עבר מתיחת פנים נוספת לפני שנה וקיבל עיצוב אגרסיבי בהרבה אבל גם נפרד מיחידת ההנעה ההיברידית ועבר לטורבו בנזין.

אפשרות נוספת על אותו רעיון - וולבו S60 מהדגם הנוכחי בגרסאות הכניסה. העיצוב יפייפה בעיני, בפנים ובחוץ, מרגיש דור אחד קדימה לעומת הלקסוס. בתקציב שלך נכנסים רכבים מ- 2019 ואולי אפילו 2020. לא יצא לי לנהוג בה מעבר לסיבוב קצר אבל הייתי בוחר בה על פני האלפא.

אפשרות עממית יותר - פיג'ו 508 מהדור הנוכחי. אחת המכוניות הכי יפות בסגמנט. תא נוסעים נחמד אבל לא ברמה של מותגי הפרימיום. מציע להתמקד בדגם החזק והמאובזר אבל בתכלס גם בגרסת הכניסה המצב לא רע.

אחלה אופציות.בעיקר הלקסוס IS והפי'גו 508 שנראית נפלאה והאמת שהמערכת שמע שלה של FOCAL (גם חברה צרפתית) זאת מערכת יוצאת מן הכלל. בתור טכנאי סאונד שעבד עם FOCAL אני יודע למה הם מסוגלים...

לקסוס IS מרגיש פחות סקסי ואני לא מוצא את היתרון שלו על הפיג'ו,אולי כי מעולם לא נסעתי עליו.

רק בראשון למאי אקנה את הרכב, נקווה שהצ'יפ קצת ירגע והמחירים ירגעו עד אז.

• תוכן חדש...