Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתלבט בין סקודה פאביה החדשה (שעדיין לא הגיעה לארץ) לסיאט איביזה.

ברור שהמנועים והמרכב זהים. אבזור לא קריטי לי, השאלה העיקרית, האם מישהו יודע האם המתלים של פאביה יותר רכים (כמו שאני אוהב) ביחס לאיביזה, או שאין הבדל מהותי. מדבר על הדגמים הרגילים ולא FR (שיש חתך צמיגים נמוך יותר, שמבחינתי לא בא בחשבון).

האם בידוד רעשים בפאביה אמור להיות טוב יותר?

תודה

פורסם

CARWOW עשו מבחן מעניין לשלישיה:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה!

לפני 33 דקות, yulianx כתב:

CARWOW עשו מבחן מעניין לשלישיה:

תודה!

אתה יודע אולי האם יש הבדלים בעלות הטיפולים במוסך בין שלושת הדגמים הללו? אני מתכוון אותו טיפול, נניח טיפול שנתי, בכל אחד מהרכבים.

פורסם

זאת אותה רשת מוסכים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם אתה לא רוצה לחכות לפביה אז תנסה את הפולו. הגרסה הבסיסית עם הג'אנט הקטן נוחה באופן משמעותי לעומת איביזה FR.

מה שכן, לא בטוח שזה יהיה מהיר יותר מלחכות לפביה כי ההקצאות ממש קטנות.

• תוכן חדש...