Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום מעונין לקנות סוזוקי 88 מנוע 1000 סמ"ק האם האוטו אמין? ואם לא איזה אוטו אפשר לקנות אמין בסביבות המחיר של 5000-10000?

בכבוד רב.

אביחן

אבי

פורסם

היי!

שאלתך לגבי אמינות אינה יכולה להענות בצורה מלאה מכיוון שהמכוניות בטווח המחירים שציינת הן לרוב, ואני מציין לרוב שחוטות... באופן הכללי אין בעיה מסוימת שאני מכיר, לחבר שלי יש ואין לו בעיות מיוחדות, כמובן שאפשר לצפות לבעיות שבאות העם הגיל... אני הייתי מציע לשקול את המתחרות שלה: הפיאט אונו שנחשבת לבעלת חלקים זולים ודי אמינה, דיהטסו שרייד במעל לתקציב שלך - אוטו מכוער לדעתי אך מעולה!, והסובארו ג'סטי אך ורק בדגם הידני (!), מחיר שיפוץ הגיר יעלה יותר מהרכב... מניסיון של חבר...

בכל מקרה תתחדש :) !

• תוכן חדש...