Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי לכולם,

פיזו 308, 2015

לאחר הסוף שבוע הסוער שהיה, מגיע מוצ"ש להניע ולא מניע..מדובר על מצבר מקורי של פיזו שנת 2019 70AH, בסוף הניע עם כבלים  (הוחלף לבוש S&S 70AH)

וגם בדיוק באותו זמן גם הלך המצבר לחבר שלי (קיה 2021) 

אשמח לדעת לידע כללי, יכול להיות שיש קשר למזג אויר?

שאלה נוספת, במצבר החדש שתומך סטארט סטופ - הסטארט סטופ לא עובד לי..מה יכול להיות?

עריכה אחרונה על ידי liorlev1
פורסם (נערך)

צריך להחליף גם צמיגים אחוריים מידות 205/55R/16 91V 

מה כדאי FALKEN ZE310 או FALKEN ZE310 או FALKEN ZE914 91V בטווח עד 1100?

צלחות בלם יש תחליפי מומלץ?

עריכה אחרונה על ידי liorlev1
פורסם

אני קורא לזה "עונת המצברים המתים".

יש קשר למזג האויר. קיבולת המצבר וזרם ההנעה פוחתים משמעותית עם ירידת הטמפטורה. עם זאת, במצבר תקין וטעון היטב הם אמורים להיות עדיין מעל המגבלות ומצבר כזה יניע בקלות גם במינוס 20 מעלות.

לעומת זאת, מצבר לקראת סוף חייו, בעיקר כזה שנמצא ברכב שנוסע נסיעות קצרות ונמצא רוב הזמן בטעינה לא מלאה, כשהטמפרטורה בחוץ נניח 20 מעלות יכול להיות במצב גבולי - מספיק בדיוק בשביל להניע בלי שום רזרבות, אבל ברגע שהטמפרטורה צונחת כמה מעלות מטה אז נגמר הסיפור והמצבר כבר לא יניע.

• רעיון טוב! 1

חזיר דיזל

פורסם
לפני שעה, liorlev1 כתב:

צריך להחליף גם צמיגים אחוריים מידות 205/55R/16 91V 

מה כדאי FALKEN ZE310 או FALKEN ZE310 או FALKEN ZE914 91V בטווח עד 1100?

צלחות בלם יש תחליפי מומלץ?

ה310 החליף את ה914, אין 914 טריים.
יש עוד אפשרויות, תעבור על הפורום.

• רעיון טוב! 1

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

באופן כללי, ברגע שמצבר מבלה זמן משמעותי ברמת טעינה לא מלאה, חייו מתקצרים.

תורמים לכך ריבוי נסיעות קצרות, או פרקי זמן ארוכים יחסית בהם הרכב עומד (נניח נוסע אחת לשבועיים - בהנחה שמדובר ברכב מודרני ולא באאודי 80 (...)). והכי גרוע - שילוב של השניים. בנוסף, זליגות זרם או צריכה פרזיטית גבוהה בגלל כל מיני התקנות מקומיות (קודנית, איתוראן, ושאר מעשי שטן).

אז בהנחה שאין זליגות זרם ומערכת החשמל תקינה, אין הרבה מה לעשות עם זה, בהנחה שלא ריאלי לשנות את אופי הנסועה שלך - הרי אני לא אציע לך לנסוע כל יום עוד חמישה סיבובים מסביב לבית שלא לצורך. אז נשאר לקבל שבמצב כזה המצבר יחיה פחות. בסוף כולם מתים כך או כך.

• אהבתי 1

חזיר דיזל

פורסם

בנוגע לזה שהstaft stop לא עובד, תעשה נסיעות ארוכות של לפנות חצי שעה. בנסיעה השנייה או השלישית אמור להתחיל לעבוד לדעתי. 

המערכת לא עובדת במצברים חלשים.

והמערכת לא עובדת בטמפ מאוד נמוכה, לא בגבוהה, וגם בתלות במזגן לפעמים.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...