Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1694 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני עם קטנוע גוימקס 250. נוסע מעט מאוד (5 קמ פעמיים בשבוע) וסובל מהחלפת מצברים ושאר בעיות חשמל. האם הבעיה מוכרת? האם יש קשר? אם כן איזה קטנוע אתם ממליצים שיעמוד בזה?

פורסם

בדוק מתח טעינה. יכול להיות שאלטרנטור לא מספיק חזק 

וגם... נסיעות קצרות מאוד לא מצליחות להטעין את המצבר טוב.

תשתדל לעשות לפחות פעם בשבוע נסיעה של 20-30 דקות או להוריד מצבר לטעינה איטית בבית

.

פורסם
לפני שעתיים, om2 כתב:

בדוק מתח טעינה. יכול להיות שאלטרנטור לא מספיק חזק 

וגם... נסיעות קצרות מאוד לא מצליחות להטעין את המצבר טוב.

תשתדל לעשות לפחות פעם בשבוע נסיעה של 20-30 דקות או להוריד מצבר לטעינה איטית בבית

תודה על התגובה. הפתרון של להוריד מצבר לטעינה איטית לא ממש נוח מבחינתי וגם ניתוק וחיבור של המצבר כל הזמן דופק את המערכות. גם ליסוע פעם בשבוע בשביל הטענה לא בא בחשבון. אין פתרון קסם אחר? מבאס הסיפור הזה

פורסם
לפני 7 שעות, Justi4all כתב:

היי,

אני עם קטנוע גוימקס 250. נוסע מעט מאוד (5 קמ פעמיים בשבוע) וסובל מהחלפת מצברים ושאר בעיות חשמל. האם הבעיה מוכרת? האם יש קשר? אם כן איזה קטנוע אתם ממליצים שיעמוד בזה?

למה כוונה ושאר בעיות חשמל?

פורסם

בשלב ראשון כמו שאמרו הייתי בודק טעינה.

אח"כ את המצבר. איכותי? בן פחות משנתיים?

אם יש לך אפשרות לכבל מאריך עד הקטנוע -

יש מטענים קטנים (CTECK וכדו') שאפשר לשים בלילה מתחת למושב ולהטעין בלי לנתק את המצבר.

אני משכתי ככה מצבר יואסה (איכותי) 4 שנים

• תוכן חדש...