Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני לא מכיר שבמותגים עממיים בגלל תקלה מחליפים לרכב חדש.

מתקנים, נותנים פיצוי כלשהו, לא מכיר משהו מעבר לזה.

אגב גם מה הם יעשו עם הרכב? הוא רשום על שמך, אם יעבירו אותו על שמם יפסידו שלוש פעמים (גם את היד על שמך, ועוד יד על שמם, והיד על שמם זה חברה).

לא נראה לי מעשי לדרוש שהם יחליפו לרכב חדש.

כאילו אם את רוצה לדרוש את זה - אחלה, זה פשוט לא נראה כמו משהו שיקרה.

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3
  • אהבתי 1
  • לא הבנתי... 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לא ידוע לי על שום יבואן רכב שהחליף רכב  ברכב אחר, זה לא קורה.

בגלל הרישום ״ביטול עסקה״ זה לא משהו שקיים, מקסימום הם יכולים לרכוש את הרכב הפגום מהלקוח.

אם היבואן לא יציע פיצוי מיוזמתו על הנזק שנגרם ועוגמת הנפש (פיצוי כספי, הארכת אחריות, טיפולים חינם, רכב חלופי הולם וכו׳), פונים לבית המשפט.

חשוב כבר עכשיו לתעד הכל (אם הרכב החלופי הוא גרוטאה מטונפת, לצלם ולתעד. אין בו תו חניה איזורי וקבלת דו״ח? לתעד. נסעת במונית? לקחת יום חופש? לצעד לתעד לתעד, להקליט שיחות טלפון עם נתיגי היבואן והמוסך).

• אהבתי 2
  • תוכן חדש...