Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Volvo v40

ari C5
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

השאלה לגבי וולבו v40 מודל 2016.

ברכב מותקנת קופסת אנדרואיד שהותקנה כל ידי נציג היבואן ונמסרה עם הרכב, ובגדול מכילה בעיקר waze.

הבעיה היא שwaze לא מתפקד (לא מוצא כתובת לניווט ולאחר הקשת הכתובת ממשיך לחפש לנצח).

נציג החברה שהתקינה עבור היבואן טוען שהם לא נותנים שירות כי מדובר בקופסאות ישנות שרצות על אנדרואיד ישן. וכמובן גם הציע להחליף את המערכת ועל הדרך את המסך וכו וכו

לשעתי יש מצב ועדכון של אפליקציית הwaze יפתור את הבעיה אבל נראה לי שהאופציה הזו חסומה.

השאלה שלי אם יש דרך לסדר את המצב?

וככל שלא, ואני רוצה להשאר עם קופסת אנדרואיד ולא להחליף את כל המערכת, איזו קופסה מומלצת לדעתכם?

האם למישהו נסיון עם קופסא של Kremersino למשל?

תודה לכולם

פורסם

אפליקציות... בוא...

יש שם עוד איזו תוכנת ניווט ארכאית וזהו.

חיבור האינטרנט תקין.

הוויז עצמו יציג מסלול בשמחה לכתובות שמופיעות למטה בהיסטוריה שלו.

הבעיה היא כשאני מנסה להקיש כתובת חדשה - לאחר שאתחיל לכתוב היא תופיע למטה בתיבת ההצעות, אבל ברגע הלחיצה עליה, הוייז יאמר שהוא מחפש וימשיך כך לנצח.

מאד דומה לתקלות שהיו בעבר ונבעו בסופו של דבר בחוסר תאימות של הגרסה המותקנת:

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4943076,00.html

הבעיה שהקופסא הזו של יוזב נעולה, אי אפשר לעדכן כלום או להוסיף כלום. 

יכול להיות שהיא עתיקה מדי ובכלל לא ניתן לעדכן למשהו שיעבוד, אבל עד שלא אנסה לא אדע...

פורסם

הי

אם אתה אומר שחיבור האינטרנט תקין אז גם יש WIFI תקין

ממליץ לך להיכנס לאפליקציה  (וויז ) ולעשות ניקוי נתונים

אם זה לא יעזור תמחוק את האפליקציה ותתקין מחדש

בהצלחה

• תוכן חדש...