Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי כולם,

אשמח להעזר קצת בחוכמת ההמונים שאין לה חלופה בשום מקום אחר.

ההורים של אשתי, זוג מבוגר דובר רוסית, בני 67/75, עד עכשיו גרו ברמת גן בשכירות (עוזיאל - חיבת ציון) ועכשיו בגלל שהורסים את הדירה שלהם לטובת תמא מחפשים לקנות להם דירה למגורים עד מחיר של 1.8 מליון שח בערך.

צריכים מעלית וחניה.

האמא עובדת ברמת גן, באיזור הירדן/אלוף שדה ומתניידת בתחבורה, לכן צריכה בקרבת הבית קו או שניים שיביא ויחזיר אותה משם.

כל הילדים גרים ברמת גן.

אחרי מחקר קצר עם גוגל מאפס ויד2 התפקסתי על שני איזורים פוטנציאליים. 

גני תקווה - לאורך רח' הרי יהודה.

פתח תקווה - לאורך רח העצמאות (החל מרבין במערב ועד פינס במזרח, כולל פינס). זה מתפרס על פני כמה שכונות החל מנווה עוז, כפר גנים א, כפר גנים ב ומהרכז השקט (לפי יד2).

מה שהם מחפשים (או אנחנו מחפשים להם) זה איזור לא דתי\חרדי יותר מידי, כזה שזוג רוסים מבוגר ירגיש שם בנוח (אני כותב את זה וישר חושב פתח תקווה, רק לא בטוח שהאיזור המדובר בפתח תקווה הוא כזה).

איזור מגורים שאם ישמעו מוזיקה\טלויזיה בשבת או ישחקו עם הנכדים לא יעשו להם פרצופים או יתלוננו.

אודה לכל עזרה מכל מי שמכיר בצורה כזאת או אחרת את האיזורים המדוברים מעלה.

תודה לכולם! 

פורסם

הרי יהודה זה רחוב חרדי שנסגר בשבתות. 

אולי יצליחו למצוא דירה ברחוב הרמה ברכבות, אבל אלו שני הרחובות הכי גרועים בגני תקווה.

• אהבתי 1

פורסם
לפני שעה, Step כתב:

הרי יהודה זה רחוב חרדי שנסגר בשבתות. 

אולי יצליחו למצוא דירה ברחוב הרמה ברכבות, אבל אלו שני הרחובות הכי גרועים בגני תקווה.

תודה רבה. 

לא מצאתי אזכור לזה בשום מקום. 

פורסם

מתקן את עצמי בשתי הסתייגויות קטנות -

הקצה המזרחי של הרי יהודה (זה שקרוב לכיכר עם רחוב העמקים) הוא יחסית חילוני, ואם תמצאו שם דירה במחיר סביר זו גם אופציה. אם כי אין לי מושג מה יהיה שם בעתיד מבחינת האוכלוסיה בגלל הקרבה לחלק החרדי.

רחוב הרמה שציינתי קודם צפוי לעבור התחדשות עירונית בעתיד, כך שיהיה שם ככל הנראה פינוי בינוי (או תמ"א, לא יודע מה נסגר שם), אז כנראה לא יתאים לכם.

ברמת גן אין אופציות שנכנסות במחיר? אולי גב"ש או קרית אונו?

פורסם

אני לא יודע לגבי פתח תקווה או גני תקווה, אבל למה לא רמת גן בעצם? אני לא כל כך עוקב, ואולי המחירים עלו, אבל בעבר הלא רחוק ב1.8 היה אפשר לקנות שלושה חדרים על הנייר עם מעלית וחניה בחיבת ציון והסביבה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)
לפני 11 דקות, יבגניפ כתב:

אבל בעבר הלא רחוק ב1.8 היה אפשר לקנות שלושה חדרים על הנייר עם מעלית וחניה בחיבת ציון והסביבה.

לא מצאתי כלום בטווחי המחירים האלה.
את האמת חפשנו משהו מוכן יד שניה, אבל עכשיו באמת שוקלים לקנות בפרוייקט

עריכה אחרונה על ידי stas12
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...