Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, 

מדובר ברכב של ההורים שלי.

הם טוענים שנסעו ברכב והוא התחיל לגמגמם, נדלקה נורה צהובה (לא זוכרים איזה) והרכב לא עבר את ה-15 קמ"ש. התחילו נסיעה רגיל ורק כעבור רבע שעה זה קרה.

כשהגעתי לבדוק הרכב נסע רגיל, אבל כשהרכב על ניוטרל ונותנים גז הוא מקרטע בטורים הגבוהים. חוץ מזה המנוע כל 3-4 שניות נכנס למחזור של רעש לא סדיר.. כלומר 8 שניות בערך הוא עובד חלק ואז 3-4 שניות יש רעש אחר (הטורים נשארים יציבים בלוח השעונים).

מה לדעתכם הבעיה?

פורסם

נדלקה מנורה- עדיף לחבר סורק תקלות.

ניחוש פרוע: מסנן דלק סתום או אחד מהשניים- מצתים גמורים/סליל הצתה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תודה על התגובה, הכנסתי תוסף לדלק בתקווה שאולי זה ישחרר סתימות למינהן.

מעבר לכך אחליף פלאגים ואעדכן, אם זה לא יעזור אכניס אותו למוסך כבר.

סלילי הצתה הכוונה רק לכוהלים שיושבים על הפלאג או גם לחוטים עצמם?

פורסם

למה למה למה....
יש ברכב מחשב, נדלקה נורה=יש קוד תקלה, אתה רוצה לשפוך 400 שקל על פלאגים וכבר שפכת 100 שקל על אבקת חשמל בדמות תוסף דלק, במקום לסרוק קוד תקלה ולהבין בדיוק מה הבעיה?

סביר להניח שזה מגיע מהדלק או מההצתה, סליל הצתה (או קויל - כוהל זה בוודקה או בפתיליה) הוא הסיבה הנפוצה ביותר, לא זוכר איך זה בסיוויק, אבל אני די בטוח שזה coil on plug, משמע אין חוטי הצתה אלא סלילים שיושבים על כל פלאג, המחשב יגיד לך באיזה צילינדר הבעיה ומשם תוכל לבודד את סליל ההצתה ע"י החלפה בין שניים ותראה את התקלה זזה לציל' אחר יחד עם הסליל.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לאט.. סע לפחות 1/2 טנק על התוסף ובדוק אם יש שינוי.

קרטועים/חיתוכים מחייבים בדיקת מע' הצתה- אצלי בשנתון 2013, ב 85000 קמ כאשר דווקא בירידה הרגשתי נפילה בסחיבה זה קרה בגלל מצתים שהקדימו מעט את זמנם

לפני 6 דקות, shellcase כתב:

למה למה למה....
יש ברכב מחשב, נדלקה נורה=יש קוד תקלה, אתה רוצה לשפוך 400 שקל על פלאגים וכבר שפכת 100 שקל על אבקת חשמל בדמות תוסף דלק, במקום לסרוק קוד תקלה ולהבין בדיוק מה הבעיה?

לסרוק קוד תקלה עדיין לא חינם..

אולי בכל זאת,זו בעיית דלק והתוסף יעזור- זה ניסוי קטן של 80-100 ש"ח לפני שמתקדמים ומתחילים לחפור בנימי הרכב.

פורסם
לפני 5 שעות, colauti 9 כתב:

לסרוק קוד תקלה עדיין לא חינם..

https://www.aliexpress.com/item/959062486.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.2b3765f5XA4ydJ&algo_pvid=5a2fb53d-9080-4526-9468-02ac8a14ae93&algo_exp_id=5a2fb53d-9080-4526-9468-02ac8a14ae93-3
20 ש"ח.

תוסף דלק זה פיקציה שמשפיעה על הארנק של הקונה ושל המוכר בלבד, את הבעיה שלו התוסף לא יפתור.

• אהבתי 1

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
לפני 14 שעות, shellcase כתב:

https://www.aliexpress.com/item/959062486.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.2b3765f5XA4ydJ&algo_pvid=5a2fb53d-9080-4526-9468-02ac8a14ae93&algo_exp_id=5a2fb53d-9080-4526-9468-02ac8a14ae93-3
20 ש"ח.

תוסף דלק זה פיקציה שמשפיעה על הארנק של הקונה ושל המוכר בלבד, את הבעיה שלו התוסף לא יפתור.

לגבי הלינק- אני לא מציע לו לחכות חודש ולהמשיך לנסוע כך עד שהמוצר יגיע- מדינה אחת לא שולחת כלל לישראל והשנייה זה צפי הגעה של חודש.

לגבי עניין תוסף הדלק- לפעמים זה עוזר- את אחי הקטן זה הציל אחרי שתדלק דלק מהול ואצלי במספר פעמים,צריכת הדלק ירדה ב 10-15% לאחר שימוש בתוסף (שמוסף פעם ב 10000 ק"מ ולא סוכרית טופי..כן).

לגבי הבעיה שלו-אכן כאן התוסף כנראה לא יעזור, על פניו היא במערכת ההצתה-מה שמעניין שאצלי באותו רכב (שנתון אחד מעל) כאשר הפלגים התחילו להתעייף וזה הורגש בנסיעה מצד אחד אך,לא נדלקה מנורת תקלה ולא היתה הגבלת מהירות-מה שמחזק את המחשבה שלי,שמדובר בסליל/י הצתה- תקלה שבשביל לפתור אותה מספיק חשמלאי רכב טוב ולא חייב מוסך מתמחה בדגם/מורשה.

פותח הנושא,מהיכן אתה בארץ ? 

פורסם

אני מבאר שבע, אחי קנה פעם סורק תקלות, אמור להיות אצלו.. אני אנסה לבדוק את הנושא ועדכן

פורסם

לפני 10 דקות, Dinbhh כתב:

אני מבאר שבע, אחי קנה פעם סורק תקלות, אמור להיות אצלו.. אני אנסה לבדוק את הנושא ועדכן

חבר הפורום ,BA 323F, (יקיר),עובד במוסך עמית בב"ש- כדאי לגשת אליו לאבחון ולטיפול בתקלה.

פורסם

תודה על העזרה, ועל ההמלצה על מוסך עמית.

בעיקרון העיניין הוא שהנורה שנדלקה, דלקה רק בזמן התקלה וכבתה. כרגע אין שום מנורה שמראה על תקלה.

החלפנו 4 פלאגים חדשים (ויקרים - 450 שקל!) והמנוע עובד עכשיו חלק.

העיניין של הגמגום בטורים גבוהים עדיין קיים, אנחנו משערים שמדובר בדלק מלוכלך או סתימה כלשהיא במערכת הזרקה, כרגע הרכב נוסע טוב, נחכה לסיים את המיכל דלק ואז נחליט אם להיכנס למוסך.

פורסם (נערך)
לפני 35 דקות, Dinbhh כתב:

תודה על העזרה, ועל ההמלצה על מוסך עמית.

בעיקרון העיניין הוא שהנורה שנדלקה, דלקה רק בזמן התקלה וכבתה. כרגע אין שום מנורה שמראה על תקלה.

החלפנו 4 פלאגים חדשים (ויקרים - 450 שקל!) והמנוע עובד עכשיו חלק.

העיניין של הגמגום בטורים גבוהים עדיין קיים, אנחנו משערים שמדובר בדלק מלוכלך או סתימה כלשהיא במערכת הזרקה, כרגע הרכב נוסע טוב, נחכה לסיים את המיכל דלק ואז נחליט אם להיכנס למוסך.

סיים את המיכל דלק,תדלק בתחנה איכותית ותחזור לדווח מה קורה.

מצתים מקוריים מחליפים ברכב הזה פעם ב 90,000 ק"מ או 6 שנים - אז עלה עכשיו 450 ש"ח אבל זה מתחלק ב 6 (75 ש"ח לשנה לסחורה איכותית זה כסף לגרעינים).

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

• תוכן חדש...