Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר בדיקה וכמה דפיקות על המאוורר העקשן, כנראה שהפחמים נשחקו. המאוורר צריך החלפה או פשוט לפתוח אותו ולהחליף פחמים

אחרי שבוע שחיכיתי למאוורר מתאים הגיע אחד לא תואם, ככה שאפשרות השיפוץ חזרה לפרונט ומועדפת עלי בשלב זה.

לשאלותיי:

1. חוט החשמל מהודק למאוורר בכמין אזיקונים מובנים- האם יש אפשרות לפתוח אותם שיהיו שמישים להבא?

2. המאוורר נמצא כלפי פנים- כשהרדיאטור נמצא מלפניו. הוא בעצם 'כלוא' מלמעלה בצינור מים וצנרת אלומניום ולמטה בצינור נוסף שמחובר ככה"נ לרדיאטור. מה הדרך המומלצת לחלץ אותו מבפנים? (עדיפות למישהו עם הכרות לאלטו)

3. המאוורר כבר פורק מברגיו, וניסיתי לפתוח את הצינור מים העליון, אחרי הוזזת החבק הצינור כאילו התחבר/ מודבק ולא זז ממקומו, יש טכניקה לשחררו?

4. לגבי השיפוץ מנוע המאוורר לאחר המון צפיות בפורומים, אם יש לך נסיון למה כן/לא?

טנקס מראש

:evil:נמוך לי,אבל מרביץ....
פורסם

לפני שנים חיפשתי מישהו שישפץ לי מנוע מאוורר לסאני ולא מצאתי. בסוף קיבלתי פחמים (של סטרטר) מאחד העסקים שריחם עליי, שייפתי אותם למידה והחלפתי. המאורר עבד עוד 120K ק"מ עד שהאוטו נמכר.

:turn-l:
פורסם

מהתיאור שלך המאוורר לא אמור לצאת לבד כנראה, אלא יחד עם הרדיאטור.

לשאלות הספציפיות:
אזיקונים - אפשר עם מברג קטן להרים את הלשונית לפתוח, אבל קח בחשבון שהסבירות שזה ישבר אחרי שהפלסטיק עבר שנים של חום ושמש הוא בערך 80%. שלח תמונת תקריב (תייג אותי או צטט אותי שאראה) ואנסה למצוא לך אולי בעלי וחבריו הסינים פתרון.
באשר לצינור, בדיוק כמו האזיקונים, אין פתרון קסם, זה או יצא בכח או שתאלץ לחתוך, אם מדובר בצינור בלי פיצורים, תבדוק את הצד השני, לחילופין כנס לאתר כמו catcar.info תמצא דיאגרמת פיצוץ ואת המק"ט ותבדוק אם אפשר אולי פשוט להזמין אותו בכמה גרושים מcars245.com או אתר חלפים אחר (אולי אפילו איביי).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
לפני 9 שעות, yuvk כתב:

לפני שנים חיפשתי מישהו שישפץ לי מנוע מאוורר לסאני ולא מצאתי. בסוף קיבלתי פחמים (של סטרטר) מאחד העסקים שריחם עליי, שייפתי אותם למידה והחלפתי. המאורר עבד עוד 120K ק"מ עד שהאוטו נמכר.

תודה!

המנוע מאוורר אצלי ביד.

של האלטו יחסית קל לפתיחה יותר מכל הסרטונים שראיתי עד כה (התפסני ברזל חיצוניים) אולי בהמשך העלה תמונות של השלבים.

לפני שעה, shellcase כתב:

מהתיאור שלך המאוורר לא אמור לצאת לבד כנראה, אלא יחד עם הרדיאטור.

לשאלות הספציפיות:
אזיקונים - אפשר עם מברג קטן להרים את הלשונית לפתוח, אבל קח בחשבון שהסבירות שזה ישבר אחרי שהפלסטיק עבר שנים של חום ושמש הוא בערך 80%. שלח תמונת תקריב (תייג אותי או צטט אותי שאראה) ואנסה למצוא לך אולי בעלי וחבריו הסינים פתרון.
באשר לצינור, בדיוק כמו האזיקונים, אין פתרון קסם, זה או יצא בכח או שתאלץ לחתוך, אם מדובר בצינור בלי פיצורים, תבדוק את הצד השני, לחילופין כנס לאתר כמו catcar.info תמצא דיאגרמת פיצוץ ואת המק"ט ותבדוק אם אפשר אולי פשוט להזמין אותו בכמה גרושים מcars245.com או אתר חלפים אחר (אולי אפילו איביי).

ראיתי שלבד אני יותר הססן, ולא היה לי את הזמן להתעסק שבוע נוסף עם בילוי בפורומים.

כרגע הוחלף במוסך מנוע תואם.

כמובן לקחתי את הישן כי אני חייב קצת ללכלך ידיים, נראה שיהיה יחסית קל להשמיש אותו שוב רק אמצא לו פחמים בתלפיות או בהיכנשהו.

לגבי הפרוק-

במוסך אמרו לי בהתחלה שצריך לפרק את כל הפגוש/רדיאטור 

תכל'ס הבחורצ'יק שם אלתר פרק צנרת עליונה, הרים קצת את צנרת המזגן פרק חלק נוסף תוך כדי שאני לוחץ על הקלאצ' כדי להכניס במעט את המוט וככה שלף אותו וחסך התעסקות עם עוד צנרת וברגים.

אגב הצינור מים יצא לו יחסית בקלות, אולי בגלל שהיה את הלחץ של המים שהיו חמים, אני התעסוקתי איתו כשהוא חנה השניה קר.

תודה ענקית על התשובות וההפניות, אבדוק אם יש שם משהו שיועיל לי לכמה דברים נוספים שאני צריך.

• רעיון טוב! 1
:evil:נמוך לי,אבל מרביץ....
  • תוכן חדש...