Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, חברת הביטוח שלי דורשת שארכיב כספת אלומניום כאשר חברה אחרת לא דורשת ומסתפקת בקודם, בנוסף אני נדרש לשלם 275 שקלים ומרכיבים משהו על המנוע. מה דעתכם? תודההה

פורסם

אני נגד התקנות לא מקוריות שאינן הכרחיות.

• רעיון טוב! 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תבקש מהם השתתפות
היתרון בכסף שזה לא אזעקות עלוקות שהיו מבקשים פעם.. זה פשוט מעטפת למחשב הרכב שנעול בברגים.

אם אף חברה לא נותנת לך הצעה עדיפה וזו הנקודות מוצא אז תסכים. אבל תדרוש השתתפות (לפחות חלקית)
זה אפשרי

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

אני בזמנו נתקלתי באותה דרישה. סירבתי חד משמעית לשלם השתתפות - במעמד רכישת הפוליסה הסברתי לנציג מה קיים ברכב ועל סמך זה קיבלתי מחיר מסויים. לא מספיק שאני מפסיד יום עבודה אני גם צריך לשלם? תעמוד על כך.

פורסם

הייתי מחפש חברה אחרת ובגדול אני אישית בכלל נמנע מהתקנות של כל מיני מכשירים שמתיימרים "לשמור" לך על הרכב שמה שהם עושים זה לעכב קצת את הגנב שננעל לך על הרכב.

עם איכות ההתקנות בארץ(או בכלל, אין לי מושג מה קורה במדינות אחרות..) יש מצב גדול שבטווח הארוך זה יעשה יותר נזק מתועלת

פורסם

גם ממני AIG התעקשו על כספת, למרות שכל החברות האחרות שבדקתי איתם לא דרשו את זה. ניסו לקבל אישור מהחתם לוותר, אבל הוא סרב. אני עברתי הלאה לחברה אחרת.....

• תוכן חדש...