Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ראיתי בשלמה סיקסט יונדאי איוניק 2019 עם קילומטראז די טוב, הם ביקשו עליה מחיר מחירון, והיות ולא הייתה בסניף שהייתי 500 ש"ח להביא אותה אליהם שיתקזזו אם אקנה

לפי מה שהבנתי המחיר שביקשו הוא כמו של יד פרטית,  השאלה שלי כמה אמור להיות המחיר? האם יש מצב שמליסינינג המחיר כמו פרטי? או שתלוי במספר הנהגים?

ועוד נושא, יש להם טופס בדיקה שלהם, רצוי לבדוק גם במכון מטעמי נכון?

עריכה אחרונה על ידי itsik30
פורסם

בעיקרון יש איזה טווח של 18-23% שמקובל לרכבי ליסינג, אבל זה ממש לא חקוק בסלע, ורכבים מבוקשים כמו איוניק או פיקנטו יכול להיות שלא יקבלו בכלל. לא אתה, מישהו אחר יבוא לקחת. פשוט תתמקח ותראה מה אתה מצליח להוציא מהם.

מדובר בחברה יחסית גדולה ולא מגרש מפוקפק בנתניה, אז סביר להניח שלא יהיו הפתעות כגון רכב שירד וחזר לכביש. עם זאת, טופס הבדיקה שלהם הוא די כסת"ח אחד גדול וסמוך על זה שאם הם יכולים - הם יסתירו דברים, אז תמיד כדאי לקחת לבדיקה בעצמך. כדאי לבקש גם טופס טיפולים, מניסיון עם רכב עבר מהם, הם דווקא מאוד מסודרים בנושא הזה וטיפולים נעשים בזמן (אם כי לא תמיד בחלקים איכותיים...)

פורסם

תמיד הרכב שתרצה לקנות יהיה כל כך פופולארי ונחשק שהם חייבים לבקש עליו מחירון פרטי

בפועל חוץ מעל נבלות שעשו 100 א"ק בשנה וחצי לא קיבלתי אף פעם הצעה שנחשבת טובה 

• אהבתי 1
פורסם

תנסה לקנות מאזדה 3 ספורט(שנת 2017 לדוגמא שמגיע עם מנוע 2.0 יוצאת ליס) 

מחירון ממוצע 60 אחרי היד ליסינג.אם תמצא ב70 בפועל תעדכן,אין. 

מחירון יבש אמור להיות 23%,בפועל אם זה רכב מבוקש יורידו אולי 5-10%. 

פורסם

חברות הליסינג משתדלות לא להוריד שום דבר מהמחירון.
אבל בעוד כמה שנים כשתרצה למכור יהיה לך קשה עד בלתי אפשרי למכור במחיר מחירון כמו של פרטי. קח את זה בחשבון.

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

חברות הליסינג מנצלות מצב נתון של חוסר ברכבים חדשים ( אצל מספר יבואנים)אשר גורם לביקוש ער בשוק המשומשות.

האיוניק נמכרת במסלול יד 2 0ק"מ , הייתי בודק עלות שם מול המחיר אשר ניתן לך על ידי חברות ההשכרה.

שים לב שמודל 19 עד חודש אוגוסט ספטמבר היה עם הדגם הישן, החל מאוקטובר הגיע הדגם החדש , שים לב !

ההיצע של האיוניק הוא אדיר בליסינג, כאשר תגיע למכירה איש לא יתחשב בזה שקנית במחירון , אתה תאלץ לחתוך במחיר כדי להעביר איתו הלאה , קח זאת בחשבון כבר עתה.

• רעיון טוב! 1

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

חפש מפרטי, בכל מקרה אתה אומר שמבקשים מחירון... אז חפש יד פרטית.
לך תדע איזה "נהג יחיד" מנכל של בנק, טייס או רופא נסע ברכב כמובן עבודה בית וזהו.
רק פרטי, סבלנות בסוף תמצא משהו טוב.

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם
חברות הליסינג מנצלות מצב נתון של חוסר ברכבים חדשים ( אצל מספר יבואנים)אשר גורם לביקוש ער בשוק המשומשות.
האיוניק נמכרת במסלול יד 2 0ק"מ , הייתי בודק עלות שם מול המחיר אשר ניתן לך על ידי חברות ההשכרה.
שים לב שמודל 19 עד חודש אוגוסט ספטמבר היה עם הדגם הישן, החל מאוקטובר הגיע הדגם החדש , שים לב !

ההיצע של האיוניק הוא אדיר בליסינג, כאשר תגיע למכירה איש לא יתחשב בזה שקנית במחירון , אתה תאלץ לחתוך במחיר כדי להעביר איתו הלאה , קח זאת בחשבון כבר עתה.
דע לך שמה שרשמת על האיוניק לא מדויק באליל.
חיפשתי לאשתי איוניק 17-18 במשך שלוש שבועות השנה....
אנשים מבקשים מחירון על רכבים עם קילומטר סביר.
והם לא נשארים בלוח יותר מיום יומיים.
ראיתי כמה ,אתן דוגמא
ראיתי אחת צבע כחול 2017, 90 אלף קמ, יד 2 מליסינג כלומר אני 02 ברישיון, אבל הרכב סיים חוזה ליסינג, ונקנה על ידי הנהג.
על הרכב לא עבר מכחול של צבע.
דרש מחירון, הסכמתי לשלם 2000 פחות, הייתה צריכה טסט וצמיגים (הייתה עם המקוריים!).
לא הסכים לרדת בשום פנים ואופן, אני אמרתי לו במחירים כאלה מי מתווכח על 2000 שקל.
כעסתי שהביא אותי שעה וחצי נסיעה, חזרתי הביתה רביעי בערב.
שישי בבוקר אמרתי הכאב ראש של למצוא עוד רכב אציע לו שנשבור באמצע, מתקשר לבן אדם, הרכב נמכר במחירון.
לאיוניק יש שוק ער מאוד כיום.
תעקוב אחרי הלוח, מלבד מספר רכבים שעומדים שם כמה שבועות לך תדע למה.
הרוב נכנס לכמה ימים ועף

Sent from my SM-A725F using Tapatalk

פורסם
לפני 11 שעות, OranKimhi כתב:

דע לך שמה שרשמת על האיוניק לא מדויק באליל.
חיפשתי לאשתי איוניק 17-18 במשך שלוש שבועות השנה....
אנשים מבקשים מחירון על רכבים עם קילומטר סביר.
והם לא נשארים בלוח יותר מיום יומיים.
ראיתי כמה ,אתן דוגמא
ראיתי אחת צבע כחול 2017, 90 אלף קמ, יד 2 מליסינג כלומר אני 02 ברישיון, אבל הרכב סיים חוזה ליסינג, ונקנה על ידי הנהג.
על הרכב לא עבר מכחול של צבע.
דרש מחירון, הסכמתי לשלם 2000 פחות, הייתה צריכה טסט וצמיגים (הייתה עם המקוריים!).
לא הסכים לרדת בשום פנים ואופן, אני אמרתי לו במחירים כאלה מי מתווכח על 2000 שקל.
כעסתי שהביא אותי שעה וחצי נסיעה, חזרתי הביתה רביעי בערב.
שישי בבוקר אמרתי הכאב ראש של למצוא עוד רכב אציע לו שנשבור באמצע, מתקשר לבן אדם, הרכב נמכר במחירון.
לאיוניק יש שוק ער מאוד כיום.
תעקוב אחרי הלוח, מלבד מספר רכבים שעומדים שם כמה שבועות לך תדע למה.
הרוב נכנס לכמה ימים ועף

Sent from my SM-A725F using Tapatalk

כן אבל עדיין, נראה לי שרכב שנמכר מליסינג ועבר מי יודע כמה נהגים צריך להיות בהפחתה מהמחירון

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 3 דקות, itsik30 כתב:

כן אבל עדיין, נראה לי שרכב שנמכר מליסינג ועבר מי יודע כמה נהגים צריך להיות בהפחתה מהמחירון

לדעתי בית ישן, 70 מטר, קומה 4 רביעית, בלי מעלית בלי מחסן בלי חניה ובלי מרפסת, בפאקינג קרית ים לא אמור לעלות יותר מ500 אלף שקל.

בפועל כאלו נמכרים ב1.1 או 1.2.

יש היצע ויש ביקוש, כרגע הביקוש לפחות או יותר, הכל, גבוהה ולכן המחיר הוא בהתאם.

איוניק ספציפית מאוד מבוקשת ולכן סביר להניח שיבקשו מחירון. אולי יתגמשו קצת אחרי הבדיקה אבל אל תצפה להרבה.

• תוכן חדש...