Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן חברים, אני חדש פה בפורום...

ברשותי סיאט לאון FR 1.4 2014 ידני ועד לא מזמן היה לי סיאט איביזה 2003 גם ידני.

 

קניתי השבוע את הלאון ואת האמת שאני מסתבך עם ההילוך השני, מהילוך ראשון לשני משתלב סבבה אבל שאני מוריד משלישי לשני באיזה 40 קמ״ש הוא לא נכנס טוב ושומעים רעש למרות שאני עם הקלאץ’ לחוץ.

 

מה לדעתכם גורם לבעיה?

יש לציין שבשאר ההילוכים עובר רגיל. 

צריך אולי למלא שמן גיר?

תודה🙌🏻

 

עריכה אחרונה על ידי Roi_hazan21
פורסם (נערך)

האם יש נזילה של שמן גיר מתחת לרכב? קח אותו למוסך כדי לבדוק אם יש חוסר בשמן גיר.

דבר שני, יש מצב שצריך כיוון בכבלים שמעבירים את התנועה מהידית לכיוון הגיר.

 

אם 2 הפתרונות הללו אינם עוזרים,,[כנראה], שהרכב ננהג בפראות עלי ידי הבעלים הקודמים, וקיימת בעיה בגיר, בהורדת הילוכים לשני.

 

אם יש "חריקה" בגיר בהורדת ההילוכים, תנסה להוריד הילוך עם גז ביניים. זה כדי למשוך עם הגיר הנוכחי כמה שיותר זמן.

עריכה אחרונה על ידי yossiaviel
  • אהבתי 1
פורסם

פעם נקרע לי הכבל קלאץ (פיג'ו 405) בנסיעה עם חבר, עצרתי בצד, זחלתי מתחת לההגה וניסיתי לסדר, תוך כדי החבר ה"גאון" שלי חשב שהוא יצליח לפתור את הבעיה עם מספיק כוח ובלי להתייעץ איתי.

כמו חמר השארתי את הרכב מונע, והחבר ניסה להכניס לראשון בכוח, רק שמהמושב של הנוסע הוא הכניס לשלישי והקלאץ לא לחוץ, הוא טחן את ההילוך, מאז נאלצתי לדלג על שלישי, או לשמוע סימפוניה של רעשים בניסיון ההכנסה לשלישי.

 

מקווה בשבילך שזה רק חוסר שמן

  • מצחיק 1

כבר חתמתי...

פורסם

יש אפשרות שהסינכרונים של ההילוך השני שחוקים.

אכן, תוך שימוש בטכניקת "גאז ביניים" ו- "דאבל קלצ'", אפשר פשוט לחיות עם זה שנים רבות.
(צריך לתרגל קצת): לחיצה על המצמד, העברה משלישי לניוטראל, הרפייה מדוושת המצמד, לחיצה קצרה ונמרצת על דוושת התאונה, לחיצה על דוושת המצמד ושילוב להילוך השני).

כשתעשה את זה נכון, תרגיש שידית ההילוכים "נשאבת" להילוך השני.

 בהצלחה

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

×
×
  • תוכן חדש...