Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קניתי לא מזמן רכב מ- Avis והבעלים הקודמים השאירו כתמים בריפודים. אני לא יודע מה מקור הכתמים אבל זה נראה כמו כתמים של רטיבות/זיעה כמו למשל שמישהו מתיישב עם בגדים רטובים וכו׳.

ניסיתי לנקות עם החומר Stuff Tuff אבל כמו שאתם רואים בתמונה ללא הצלחה.

האם יש פתרון?

IMG_20210428_081242.jpg

פורסם
לפני 3 דקות, ronrcz כתב:

APC מדולל יעשה עבודה מעולה.

יש לך המלצה איזה APC לקנות?

מה שמעצבן שזה מגיע בכמות ענקית ואין לי באמת צורך בכמות כזאת :(

פורסם

מאיפה אתה? אם אתה באיזור אני יכול לתת לך קצת משלי.

בכל מקרה תלך חד פעמית למקום שעושה שאיבה רטובה, אתה תקבל מושבים כמו חדשים. גם עוד שנה לא תנקה עם apc כמו שאיבה רטובה.

לחלוטין שווה את הכסף במקרה הזה.

• רעיון טוב! 1

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם
לפני 14 דקות, Adani כתב:

מאיפה אתה? אם אתה באיזור אני יכול לתת לך קצת משלי.

בכל מקרה תלך חד פעמית למקום שעושה שאיבה רטובה, אתה תקבל מושבים כמו חדשים. גם עוד שנה לא תנקה עם apc כמו שאיבה רטובה.

לחלוטין שווה את הכסף במקרה הזה.

אולי באמת אני אחפש מישהו שעושה ניקוי בצורה הזאת.

לפני 11 דקות, המחליף כתב:

ממליץ לנסות אפשרות זולה- ספריי לניקוי שטיחים עולה כ 25 ש"ח. הרבה פעמים עוזר.

הוא יכול להתמודד טוב יותר מ- Stuff Tuff שכבר ניסיתי?

פורסם
לפני 36 דקות, nirmitlamed כתב:

הוא יכול להתמודד טוב יותר מ- Stuff Tuff שכבר ניסיתי?

באמת לא מכיר את שלך, אבל כתמי שמן קשים ירדו לי עם ספריי שטיחים אולי של "יעקובי" לא זוכר, יש באושר עד.. לדעתי כל דבר דומה "אם לא יועיל לא יזיק".

• רעיון טוב! 1

משתדל לעזור

• תוכן חדש...