Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא של השכן שלי, הרכב היה מושבת חצי שנה בגלל הגיר, לפני חודש וחצי עשה שיפוץ גיר הרכב נסע מצויין ואז שוב בעיה בגיר , חזר למוסך אמרו לו שזה מוח גיר ואין שום קשר לשיפוץ , זה לא משהו שבודקים בזמן השיפוץ? 

פורסם

אתה מודע לזה שהמצמדים והמח הן שתי יחידות נפרדות. כנראה החליף מצמדים ובלי קשר המח התפגר. שתי תקלות נפוצות בפולקסוואגן .

פורסם

בוקר טוב, הבנתי שהן יחידות נפרדות, השאלה היא האם המוסך ששיפץ את הגיר בודק או יכול לדעת אם מוח הגיר הולך לשבוק חיים ואז לתקן הכל בפעם אחת ולא שתגרם עוגמת נפש שאתה נוסע חודש וחצי ואז שוב תקלה

פורסם
לפני 5 שעות, save כתב:

אתה מודע לזה שהמצמדים והמח הן שתי יחידות נפרדות. כנראה החליף מצמדים ובלי קשר המח התפגר. שתי תקלות נפוצות בפולקסוואגן .

השאלה מה הובטח ומה בוצע ב"שיפוץ" ללקוח.

נחכה ונמתין שיפרט/שיעלה קבלה עם פירוט העבודה.

תסריט א- החליפו "רק" מצמדים וקראו לזה שיפוץ- סתם מעניין איזה מין שיפוץ זה ? הרי בגיר אוטומטי רגיל כשפותחים מחליפים את רוב החלקים הפנימיים בגיר,זה גיר רובוטי -מה שיפצו כאן?    בתסריט הזה אין למי לבוא בטענות ויש להחליף מוח גיר למשופץ (יש מכוני גירים בחולון שעושים זאת ב 30-40% ממחירי מוסכי היבואן).

תסריט ב-הוחלפו המצמדים ומוח הגיר- המוח קרס חודש וחצי אחרי- זה הגיוני אם זה מוח מפירוק ולא חדש/משופץ לחלוטין.

תסריט ג' הוחלפו מצמדים ומוח הגיר ששופץ/הורכב משופץ קרס.

בתסריט ב' אמורה להיות אחריות ל 3 חודשים ובתסריט ג' אחריות ל 3-6 חודשים כך,שבשני המקרים הללו, יש לחזור למי שנעשתה אצלו העבודה.

• אהבתי 1

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...