Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים, אני עדיין מחפש רכב (די קשה באזור שלי) בתקציב צנוע (עד12-13) חיפשתי וראיתי הצעה שנראית לי די משתלמת ההצעה היא פולקסווגן גולף 2007 טרנדליין 1.6 102 כס המצב הקוסמטי שלה מצויין וגם מבפנים אחלה יש מסך ומצלמת רוורס 

הרכב יד 03 180 קמ

המחירון שלו לפי יד 2 12.7 

והמגרש מוכר אותה ב11 מה אתם חושבים שזה עקיצה או שמציאה ?

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הסיכוי שרכב ישן ממגרש יהיה מציאה די נמוך.

יש היסטורית טיפולים לפחות מהשנים האחרונות? תבקש דוח סליקה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בפשטות, אין שום דרך לדעת אם רכב הוא "עקיצה" או "מציאה" רק לפי המחיר המבוקש עליו (והמחירון). בטח ברכב ישן, שבו הביקוש מאוד פלואידי וההצע מאוד נמוך.

כל רכב בן 13 (גם "קורולה שלא נסעה בכלל מזקן רוסי בן 90") צריך לבדוק בשבע עיניים. צריך גם לקחת בחשבון שברכב ישן, גם המתחוזק ביותר בעולם, יש תקלות מדי פעם. פעם יותר ופעם פחות.

באופן כללי, אם אתה לא נעול דוקא על גולף ועלויות אחזקה הן אלמנט חשוב עבורך, הייתי מחפש רכב פשוט יותר וחדש יותר. בלי שום קשר לאקזמפלר הספציפי.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

לפני שאתה ניגש לראות תבדוק את שני הדברים האלו.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רכב בגיל הזה אי אפשר לדעת מה יהיה, והסוחר גם לא ידע יותר מדי.

המחירון במכוניות בגיל הזה לא ממש רלוונטי. בעל המגרש כנראה קיבל את הרכב במסגרת עסקה כלשהי ומעוניין למכור אותו במחיר שיותיר לו רווח.
יכול להיות שהרכב מצויין, ויכול להיות שלא - בגיל הזה מדובר בהימור גם אם יש הסטוריית טיפולים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הוא מוכר מתחת למחירון כי גם לק''מ הנוכחי פלא שהוא הגיע, הרכבים האלה פשוט גרועים ולא אמינים ובתקציב כזה אל תחפש פוזות אלא משהו אמין ופשוט

• רעיון גרוע 5
פורסם

וחוץ מזה שמחירון יד2 לא רלוונטי רק לוי יצחק, וכפי שזוית ציין בשנתונים האלו המחיר נגזר בעיקר ממצב הרכב,

כנראה הסוחר קיבל אותו באיזה עיסקת טרייד,

בסכומים האלו אני הייתי מחפש אימפרזה\לנסר\סוזוקי

פורסם

עכשיו הבן אדם ענה לי ואמר שאין לרכב היסטוריית טיפולים 

אין לי שום דרך להגיע להיסטוריית הטיפולים של הרכב מלבד המוכר ?

פורסם

לרוב כלי הרכב בגיל הזה אין הסטוריית טיפולים מסודרת במחשב של מוסך כלשהו. במקרה הטוב יש בעלים מסודר ששומר את כל החשבוניות של הטיפולים והתיקונים השונים שבוצעו ברכב.

בתקציב הנתון זה מה יש, וכפי שכבר כתבתי ברכישת מכוניות בגיל הזה יש אלמנט של הימור. גם אם המכללים של הרכב ידועים כאמינים יש להם אורך חיים מוגבל ויש לזכות שמדובר ברכב שנמצא כבר 14-15 שנה על הכביש על כל מה שמשתמע מזה (בלאי טבעי בעיקר)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ברגע שכתבת יד 03  , זה אומר שזה יד 4 כי הוא התכוון ברשיון 03 בעלים קודמים וניסיון של הסוחר לבלבל את הלקוחות ואוטומטית היה מרחיק אותי מהעסקה. 

ברמת העקרון השילוב של מנוע ה102 כ"ס עם גיר אוטומט רגיל הוא השילוב האמין ביותר שאפשר למצוא ,

עם זאת רכב ממגרש בלי היסטוריית טיפולים , לא הייתי נוגע.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
לפני 15 דקות, אייל כתב:

ברגע שכתבת יד 03  , זה אומר שזה יד 4 כי הוא התכוון ברשיון 03 בעלים קודמים וניסיון של הסוחר לבלבל את הלקוחות ואוטומטית היה מרחיק אותי מהעסקה. 

ברמת העקרון השילוב של מנוע ה102 כ"ס עם גיר אוטומט רגיל הוא השילוב האמין ביותר שאפשר למצוא ,

עם זאת רכב ממגרש בלי היסטוריית טיפולים , לא הייתי נוגע.

אמרו פה מעליי אבל שלרכבים בגיל הזה היסטוריית טיפולים מסודרת 

פורסם

אני לא מצפה להיסטוריה מלאה מהיום הראשון, אבל לפחות מהבעלים האחרון, אחרת איך אתה יודע שהרכב בכלל טופל?

פורסם
לפני 5 דקות, yulianx כתב:

אני לא מצפה להיסטוריה מלאה מהיום הראשון, אבל לפחות מהבעלים האחרון, אחרת איך אתה יודע שהרכב בכלל טופל?

צודק אבל הוא אומר לי שאין לו. 

לשאול אותו אם הוא מתחייב על מנוע גיר ושלדה שתקינים ?

• תוכן חדש...