Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

היום רכב נכנס לי מאחורה ברכב ועשה נזק לא קל אפשר להגיד, הביטוח שלי אמר לי ללכת לד"ר פח וצבע באשדוד כי איתם הוא עובד.

אשמח לחוות דעת.

נזק רציני בעיקר לטמבון, חיישני רוורס שהלכו לגמרי, פנס אחורי, תא מטען ובצד הרכב בין הדלת האחורית לתא המטען הרכב פשוט התקמט לתוך עצמו.

נזקים של חורים, שברים, צבע, מעיכות וכו'

תודה

פורסם

הם שולחים אותך למה שנקרא "מוסך הסדר". יש להם הסדר עם המוסך ועם אחד מהשמאים שהם עובדים איתם. הם (חברת הביטוח) מספקים להם עבודה, והם (המוסך) מבצעים את העבודה במחירים נוחים. מאחר ויש כאן מטרה לחסכון בכסף, אף אחד לא מבטיח שהעבודה תיעשה בצורה מיטבית. 

ועל הדרך, שתי חברות הביטוח מסתדרות ביניהם.

בן כמה הרכב שלך? רכב עד גיל שנתיים זכאי לחלקי חילוף מקוריים חדשים.

כדי לשמור על האינטרס שלך מומלץ לקחת שמאי פרטי, שידאג לך, שהתיקון יעשה בחלקים ובחומרים ראויים. כמו כן מומלץ לתקן את הרכב במוסך בעל ניסיון, ושיש המלצות על עבודתו המקצועית.

כתוב את איזור מגוריך, ומי מחברי הפורום יוכל להמליץ על שמאי ועל מוסך.

בדרך כלל, כשלא מתקנים במוסך הסדר, נהוג לשלם לשמאי ולמוסך בשיק דחוי לשלושה חודשים, עד שמקבלים את החזר הכסף מחברת הביטוח.

פורסם

כדאי שתכתוב באיזה רכב מדובר, שנה, ודגם.
ישנם מוסכים שמוכנים לתת אותם תנאים כמו מוסך הסדר, שזה אומר בגדול השתתפות עצמית נמוכה.
כפי שכבר כתבו תציין מהיכן אתה בארץ כדי שתוכל לקבל המלצות על מוסך.
דבר שני אני ממליץ לך לבדוק מה ההבדל בהשתתפות העצמית בין מוסך הסדר לאחד שלא.

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

פורסם
לפני 3 שעות, pasat04 כתב:

הם שולחים אותך למה שנקרא "מוסך הסדר". יש להם הסדר עם המוסך ועם אחד מהשמאים שהם עובדים איתם. הם (חברת הביטוח) מספקים להם עבודה, והם (המוסך) מבצעים את העבודה במחירים נוחים. מאחר ויש כאן מטרה לחסכון בכסף, אף אחד לא מבטיח שהעבודה תיעשה בצורה מיטבית. 

ועל הדרך, שתי חברות הביטוח מסתדרות ביניהם.

בן כמה הרכב שלך? רכב עד גיל שנתיים זכאי לחלקי חילוף מקוריים חדשים.

כדי לשמור על האינטרס שלך מומלץ לקחת שמאי פרטי, שידאג לך, שהתיקון יעשה בחלקים ובחומרים ראויים. כמו כן מומלץ לתקן את הרכב במוסך בעל ניסיון, ושיש המלצות על עבודתו המקצועית.

כתוב את איזור מגוריך, ומי מחברי הפורום יוכל להמליץ על שמאי ועל מוסך.

בדרך כלל, כשלא מתקנים במוסך הסדר, נהוג לשלם לשמאי ולמוסך בשיק דחוי לשלושה חודשים, עד שמקבלים את החזר הכסף מחברת הביטוח.

מדובר על יונדאי i25 2016 הרכב בן 4

הביטוח שלי (כלל) אמר לי ללכת למוסך ד"ר פח וצבע והם יביאו שמאי ולפי מה שהוא יגיד המוסך יתקן ובנתיים אני אקח רכב חלופי (יש מעיכות במסגרת הדלת השמאלית מאחור כתוצאה מהעוצמה של התאונה למרות שהפגיעה לא שם השמאי לא יכול לחרטט שזה היה נכון?), כשהרכב יתוקן אני אמור לתת למוסך 3 צ'קים כפיקדון עד שהחברת ביטוח תעביר לחשבון שלי את הכסף ואז אני אשלם איתו למוסך.

אזור אשקלון-אשדוד, אחרי שדיברתי עם הביטוח לא אמרו לי שיש השתתפות עצמית.

התאונה קרתה כשהרכב שלי יצא רוורס מחנייה ועצר עצירה מלאה ורכב אחר בא במהירות מופרזת ופגע לי ברכב מאחור והרכב שלי קפץ באוויר (לא התהפך) (יש מצלמת אבטחה גם). הרכב הפוגע יכל למנוע/להקטין את התאונה היו לו חניות פנויות שיכל להיכנס אליהן וגם היה יכול לעבור בצד הקיצוני של הנתיב שלו, בסרטון לא נראה שהוא האט אפילו והוא גם לא צפר.

לפני שעתיים, Audi-T כתב:

כדאי שתכתוב באיזה רכב מדובר, שנה, ודגם.
ישנם מוסכים שמוכנים לתת אותם תנאים כמו מוסך הסדר, שזה אומר בגדול השתתפות עצמית נמוכה.
כפי שכבר כתבו תציין מהיכן אתה בארץ כדי שתוכל לקבל המלצות על מוסך.
דבר שני אני ממליץ לך לבדוק מה ההבדל בהשתתפות העצמית בין מוסך הסדר לאחד שלא.

יונדאי i25 2016 אינספייר

עד כמה שהבנתי אין לי השתתפות עצמית (לא נאמר לי לשלם שקל השתתפות בשיחה עם הביטוח).

איזור אשקלון-אשדוד.

פורסם

הוא לא לוקח אשמה הוא אמר "מי שאשם אשם והוא יאכל אותה עזוב אותך יש ביטוח שיטפל בזה"

אני יכול לבחור כל מוסך ושמאי שאני רוצה מכל מקום בארץ והביטוח צריך לשלם להם? הנציג בביטוח אמר לי שאני צריך לבחור מהרשימה שלהם שמאי ומוסך. אם יש לי זכות לבחור אני מחר אתקשר אליהם ואני אדרוש שיסבירו לי למה הם מחייבים אותי ללכת למוסך שלהם.

אם זה משנה הנהג שהיה ברכב שלי התפנה עצמאית לבדיקה בבית חולים לאחר הרגשה של סחרחורות כאבי ראש, כאבי צוואר וצפצופים באוזניים

פורסם

אתה צריך לברר עם הביטוח שלך אם הוא מודה או לא.
אם הוא לא מודה ובהנחה שיש לך מקיף בתור התחלה תאלץ לשלם השתתפות עצמית ולתבוע אותו בתביעות קטנות.

אם הוא מודה תבחר כל מוסך, כולל מוסך היבואן.

אין חשיבות לפגיעות גוף בנושא הנזק.

פורסם

יש לי מקיף והרכב הפוגע לא מודה באשמה מה שכתבתי במרכעות זה הציטוט של מה שהוא אמר.

אני אדבר עם הביטוח בכל זאת.

יש דרך לדעת האם יש לפוגע ביטוח צד ג' או מקיף? הוא הביא לי פרטים רק של ביטוח החובה שלו ולא רצה לענות כששאלתי אם יש לו מקיף או צד ג'.

תודה.

• תוכן חדש...