Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

צמיג 195/60R15 88V של גודייר מסדרת EFFICIENTGRIP PERFORMANCE לא פחות ולא יותר כנראה בעל מס' תויות EU LABEL שונה!!

הזמנתי 2 צמיגים בעלי דירוג בלימה A וצריכת דלק B רעש 68

קיבלתי משהו אחר: בלימה A, צריכת דלק C ורעש 70

אמרתי בחנות ההתקנה שלא יתקינו, לא אוהב לקבל משהו "דומה"

מצ"ב 2 תמונות לעיונכם האחד קוד מוצר 528459 והשני 575923

אני מצרף 2 תמונות שתראו ותגידו מה חושבים, מה המקור לשונות הזו ומבחינתי היא הייתה דיל בריקר,

מה דעתכם, מכירים עניין כזה?

528459 GoodYearefficientgrip19560r15.JPG

IMG_20200927_130621[1].jpg

פורסם (נערך)

אני קניתי את אותו דגם, במידה שונה, אם אני לא טועה,  הדירוג היה הדירוג הראשון. הצמיגים תוצרת פולין. 

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

היתה תקופה שבאתר הזה להשוואת הצמיגים לייצור הטורקי היה דגם נפרד.
תבקש צמיגים שלא יוצרו בטורקיה.
כל מדינה ארופאית ( גם מזרח אירופה ) זה טוב.

אין שום סממן חיצוני אחר חוץ ממדינת הייצור - זה אותו הדגם עם אותו השם. רק מדדים פחות טובים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 15 שעות, yoav911gt2 כתב:

אני קניתי את אותו דגם, במידה שונה, אם אני לא טועה,  הדירוג היה הדירוג הראשון. הצמיגים תוצרת פולין. 

תודה יואב, חשוב לציין שגם לכל מידה ומידה (רוחב 195,185, 175 למשל )- דירוגי אנרגיה/רעש/בלימה שונים מעבר כנראה למדינת הייצור, פס הייצור וכו'

לפני 14 שעות, Adamm כתב:

יש תוצרת תורכיה לדגם הנ"ל שהדירוג שלו נמוך מאלה שמיוצרים באירופה(ספרד, פולין, גרמניה, סלובניה ועוד).

דובר על כך הרבה בפורום.

https://tires4u.co.il/compare?diameter=5&aspectRatio=15&width=17

תודה אדם, כשמזמינים ושואלים את השאלות בטלפון- לא תמיד יודעים לענות מאיפה מקור הצמיג ומתחיל ערפול מסויים "עכשיו המשלוח מדרום פקיסטאן" "פעם היינו מקבלים ממערב הכנרת", " אני צריך לבדוק"

יש לך אולי קישור לדיונים בפורום- לא הצלחתי למצוא

לפני 14 שעות, Audi-T כתב:

מה ארץ היצור של כל אחד מהם?
חוץ מזה היה עוד סממן חיצוני?

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

תודה אודי, לצערי- אין לי מידע מה ארץ הייצור של כל אחד מהם, לגבי סממן חיצוני- כנראה ואין כזה למעט ארץ הייצור וכנראה והמדבקה (שזה מה שאצלי הדליק את המנורה האדומה)

לפני 14 שעות, vladclar כתב:

היתה תקופה שבאתר הזה להשוואת הצמיגים לייצור הטורקי היה דגם נפרד.
תבקש צמיגים שלא יוצרו בטורקיה.
כל מדינה ארופאית ( גם מזרח אירופה ) זה טוב.

אין שום סממן חיצוני אחר חוץ ממדינת הייצור - זה אותו הדגם עם אותו השם. רק מדדים פחות טובים.

תודה ולד, לכרגע תמיד אני רואה ב TIRES4U שכל הצמיגים מארה"ב, יפן, סין, לא מצאתי טורקיה בכלל... 

לגודייר למשל כמה וכמה אתרי אינטרנט ובהם הצמיגים- אבל לא ניתן לדעת דרך היצרן, מה היבואן מביא מתי ואיפה משווק אותם, כך יוצא שהנתונים מצד אחד והצמיג שתקבל המצד השני, לא תהיה תאימות... 

פורסם

נכון, אין יותר הפרדה בין ייצור טורקי ליתר המדינות בדגם Goodyear efficient grip perfomance.
אם אתה מזמין דרך היבואן ( itire )
https://www.itire.co.il/mobile/
אפשר לברר בטלפון מה מדינת הייצור של הצמיג ולהבהיר שייצור טורקי לא יתקבל.
גם בצניגיות עוד בשלב בירור ראשוני אפשר לשאול, ובמעמד ההרכבה לבקש לראות מה רשום על כל אחד מהצמיגים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...