Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

נתחיל שפניתי בשאלה למרפאה שלי, והם השיבו שיש לקבוע תור טלפוני לרופאה, התור רק בעוד שבוע ככה שדיי עצבנו אותי.

רקע:

ביום חמישי שעבר, עלה לי החום והתחלתי להרגיש לא טוב, חולשה וכאבי שרירים.

ביום שני השבוע עשיתי בדיקת קורונה שיצאה חיובית.

נכון לכרגע החום כבר ירד, אבל מורגשת חולשה כללית ממש מורגשת, ושיעול מטריד.

עכשיו... זה פעם ראשונה שאני חולה בקורונה ככה שאינני מבין כלום בכללים.

השאלה שלי למרפאה הייתה: אני מתנדב בבית חולים, מתי אוכל לחזור להתנדבות?

ובתהייה שלי, האם מייד לאחר שיש לי בדיקת קורונה שלילית אני לבטח לא מדבק, או שלהמתין יום/יומים נוספים לאחר הבדיקה?

פורסם (נערך)

אין עכשיו חובת בידוד.

אם אתה רוצה להרגיש בסדר עם עצמך ( כלפי אחרים), תעשה בדיקה.  אם היא שלילית ואתה מרגיש בסדר - אפשר ללכת לעבוד/ להתנדב.

אני מזכיר,  עוד כאשר היתה חובת בידוד,  שבשלב כלשהו עברו ל 5 ימים בכפוף לשתי בדיקות ביתיות שליליות ( ביום רביעי וחמישי).

אצלך מחר זה כבר שבוע. ....

עריכה אחרונה על ידי vladclar
  • אהבתי 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 41 דקות, Ron Poh כתב:

נתחיל שפניתי בשאלה למרפאה שלי, והם השיבו שיש לקבוע תור טלפוני לרופאה, התור רק בעוד שבוע ככה שדיי עצבנו אותי.

רקע:

ביום חמישי שעבר, עלה לי החום והתחלתי להרגיש לא טוב, חולשה וכאבי שרירים.

ביום שני השבוע עשיתי בדיקת קורונה שיצאה חיובית.

נכון לכרגע החום כבר ירד, אבל מורגשת חולשה כללית ממש מורגשת, ושיעול מטריד.

עכשיו... זה פעם ראשונה שאני חולה בקורונה ככה שאינני מבין כלום בכללים.

השאלה שלי למרפאה הייתה: אני מתנדב בבית חולים, מתי אוכל לחזור להתנדבות?

ובתהייה שלי, האם מייד לאחר שיש לי בדיקת קורונה שלילית אני לבטח לא מדבק, או שלהמתין יום/יומים נוספים לאחר הבדיקה?

אין חובת בידוד אבל יש אחריות אישית בסיסית.

אני נשארתי נאמן להוראות הישנות (בעצת הרופאה שלי. יש לי 5 עובדים שעברו את גיל 70 כששלושה מהם נושקים ל 80). מינימום 5 ימים ואחר כך בדיקה שלילית או להשלים ל 7 ימים המוקדם מביניהם.

הייתי חולה בזמן המגיפה, סיימתי בידוד ב 6.10 ולא מזמן עוד פעם.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בדיוק בגלל האחריות האישית אני שואל כאן.

ולזה כיוונתי שדי עצבנו אותי עם תשובת המרפאה.

ההתנדבות חסרה לי, אבל אני בא להועיל ולתת הרגשה טובה למטופלים ולא חלילה להדביק אותם בעוד משהו.

לכן אינני רוצה להסתפק בזה שבעוד יום או יומים אני ארגיש טוב, אבל בפועל אני עדיין מדבק.

• אהבתי 1
פורסם

גם אני באותה הגישה.

אנחנו לא יודעים את מי נדביק. יכול להיות שנדביק מישהו שלא ירגיש כלום ויכול להיות שנדביק מישהו שזה עלול להביא אותו לאשפוז או להרוג אותו.

פורסם

החולשה והעייפות יכולים להמשך עוד כמה ימים. כשהחלמתי מקורונה, לפני כשנתיים, הייתי מתמוטט בשעות הצהריים, זה חלף אחרי שבוע-שבועיים, אבל זה אינדיבידואלי. יש גם מקרים לא שכיחים שזה מתמשך.

לגבי בית החולים - אם הפעילות שלך אינה חיונית תמתין קצת, ממילא עם העייפות היעילות שלך מוגבלת.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 13 שעות, Night Driver כתב:

סיימתי בידוד ב 6.10

איזה נאחס..

• מעניין 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

עזוב, עוד היה לי מזל. 

באוגוסט עברתי ניתוח בקע שתכננתי לעשות בחול המועד סוכות. למזלי הרופא אמר שאי אפשר לדחות כי הדבר האחרון שאתה רוצה זה לרוץ כל 5 דקות לממד אחרי ניתוח כזה.

פורסם

הרופא שלך נביא?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 13 שעות, Night Driver כתב:

עזוב, עוד היה לי מזל. 

באוגוסט עברתי ניתוח בקע שתכננתי לעשות בחול המועד סוכות. למזלי הרופא אמר שאי אפשר לדחות כי הדבר האחרון שאתה רוצה זה לרוץ כל 5 דקות לממד אחרי ניתוח כזה.

ליטרלי 😮

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

מצד שני יום אחרי תחילת המלחמה אשתי היתה חיובית לקורונה.

לא היתה לנו ברירה ובכל זאת נכנסנו כולנו יחד לממד. הדפיקות שלה על הדחת מבחוץ הלחיצו את הבנות.

• מצחיק 5

פורסם

חטפתי קורונה בפעם השנייה, הפעם גם איבדתי את חוש הטעם והריח, אמנם החום עבר אבל אני עדיין חיובי,

מישהו יודע אחרי כמה זמן החושים חוזרים?

• תוכן חדש...