Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 35 דקות, yd b-4 כתב:

אני נמצא במצב כמעט זהה. נהג ללא רישיון וטסט בתוקף פגע ברכב שלי (אגב התיקון 18,700 +שמאי אם הייתי יודע הייתי לוקח את הכסף 1/3 מעלות הרכב)

הוא אמנם מודה (והחתמתי אותו על הודעה לחברת הביטוח שלו שהוא מודה שהוא אשם ) אבל ממה שאני מבין מהמוסך הסיכוי אפסי עד לא קיים.

אין לי מושג אם יש לו כסף לשלם לי  ולא מתחשק לי לתבוע ואז לקבל הסדר תשלומים של 300ש"ח בחודש.

השאלה שלי אם אני אכן תובע אותו והפס"ד לרעתי/אין לו יכולת לשלם/הסדר תשלומים גרוע אני עדיין יכול לחזור לחברת הביטוח שלי (יש לי מקיף)?

והנה הנזק לא האמנתי שיהיה כל כך יקר20200806_114038.thumb.jpg.3ccb287701f0e52bade83c958a4f7ca6.jpg.d9bd320f7e845cbbad02f7837744c2b2.jpg

וואו, מה הוחלף ברכב?

תיקון באאודי שלי של צביעת כנף והחלפת דלת עלה חצי מזה. 

2016 BMW M235i.

• תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האמת שהיה לי גם מקרה לפני כשנה מישהו נכנס בי בכיכר במהירות נמוכה, הנזק היה לי כמה נק קטנות של ירידת צבע מהפגוש האחרוי וסדק בפנס ערפל- הלכתי מיד למורשה שיבדקו

כמובן שהעלות הייתה על הפוגע, אבל זה הגיע ל5000 שח- לגמרי סכום מנופח על החלפה של פלסטיק של הפנס ערפל וצביעה של כמה נקודות בטמבון

אני מניח שאחת ההכנסות הגדולות של המוסכים המורשים זה הניפוחים הביזארים האלו במקרים של תאונות

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם

למוסך לא אכפת לנפח, כי בסוף חברת הביטוח משלמת. יש מקרים גם שהשמאי כבר מכיר את המוסך ויש בניהם "קומבינה" אז הוא מרשה לו לדחוף דברים שלא בהכרח מצריכים תיקון ובכך לנפח את החשבון.

השיטה החכמה היא לנצל את השיחתות הזו לטובתך.

2016 BMW M235i.

פורסם (נערך)

וכיצד אתה יכול להרוויח מזה?

המוסך מצידו בקושי יעשה משהו מבחינת התיקון לרכב, ויגזור קופון שמן על החברת ביטוח

עריכה אחרונה על ידי ik3

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם
לפני 36 דקות, Keyser Söze כתב:

הכוונה להציג במשפט הקלטה? עקרונית כן, אבל זה יכול להיות מסובך. אבל ניתן בקלות להגיש תמלול השיחה. קח מתמלל העבודתו הוכרה בבית המשפט.

אם הכוונה ככה סתם, לא בבית משפט, תלוי. ראשית דבר, אין המדובר בהאזנת סתר, אם מכך אתה חושש. האזנת סתר היא כאשר המעורבים בשיחה לא יודעים שמאזינים להם. זה לא המצב. אתה, בתור צד לשיחה, יודע שאתה מקליט. פה אין בעיה. איפה יכולה להיות בעיה? קודם כל, אם אתה מפרסם שיחה ערוכה. שנית, אם מטרת הפרסום היא לפגוע בצד השני. אם אין בשיחה פרטים מזהים - לא חושב שיש בעיה.

התכוונתי לפרסם פה בפורום כדי לשמוע את דעתכם על הנאמר. 

פורסם
לפני 3 דקות, ofir1000 כתב:

התכוונתי לפרסם פה בפורום כדי לשמוע את דעתכם על הנאמר. 

ואם במקרה הבחור, שגם מספר הרכב שלו מופיע בתמונות בתחילת השרשור (כדי שלא יהיה ספק) קורא כאן? אתה רוצה לתת לו להתכונן מראש לראיה משמעותית?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני כשעה, ישה כתב:

^^^

בטח אתה גר על כוכב צדק

לא, אני גר במסצ'וסטס. בניו המפשייר השכנה אין חובת ביטוח כלשהו לנהגים, אבל היופי בשיטה זה שאם נהג מניו המפשייר מעורב בתאונה עם נהג ממסצ'וסטס, הנהג ממסצ'וסטס לא צריך לדאוג אם לנהג מניו המפשייר יש ביטוח או לא. זו בעיה של חברת הביטוח שלו.

לפני 38 דקות, m3x7r3m3 כתב:

ואם במקרה הבחור, שגם מספר הרכב שלו מופיע בתמונות בתחילת השרשור (כדי שלא יהיה ספק) קורא כאן? אתה רוצה לתת לו להתכונן מראש לראיה משמעותית?

הנהג הפוגע יודע מה הוא אמר. אם הוא קרא את השרשור הוא כבר מודע לקיום ההקלטה ופרסומה כאן לא יחדש לו כלום.

פורסם
לפני 10 דקות, eladts כתב:

הנהג הפוגע יודע מה הוא אמר. אם הוא קרא את השרשור הוא כבר מודע לקיום ההקלטה ופרסומה כאן לא יחדש לו כלום.

הוא יודע מה הוא אמר, הוא לא יודע שזה מוקלט ובטח שהוא לא יודע שפות"ש מתכנן להשתמש בזה.

להבדיל כמו רוצח שיודע מה הוא עשה

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הנהג הפוגע אולי לא ידע שהוא מוקלט בזמן אמת, אבל אם הוא קרא את השרשור הוא יודע שהוא הוקלט ופותח השרשור מתכוון להשתמש בהקלטה כי זה כתוב בשרשור. חוץ מזה, בימינו שלכל אחד יש מכשיר הקלטה בכיס כדאי תמיד להניח שכל מה שאנחנו אומרים מוקלט.

פורסם

לכן העצה שלי היא לבקש גם טשטוש המספרים וגם מחיקה של ההודעות הקשורות כולל שלי ושלך

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לפני 2 שעות, Fraysa כתב:

וואו, מה הוחלף ברכב?

תיקון באאודי שלי של צביעת כנף והחלפת דלת עלה חצי מזה. 

פגוש קדמי שתי הפנסים פסי קישוט מניקל שמעל כל אחד (כן כל אחד זה מקט נפרד) כל מיני קליפסים נלווים וחיישן מקורי (1000 ש"ח) +יישור כנף וצביעת מכסה מנוע והנה התוצאה. ואני מניח ששמאי יותר לאר'ג היה מחליף גם כנף במוסך אחר אמרו לי שיחליפו....

פורסם

לכם יש ביטוח מקיף!

הביטוח שלכם משלם תפיצוי.לכם.

הם צריכים לרדוף אחר הפוגע לא אתם.

שהם ישברו תראש עם העבריין.

הם מקבלים על זה כסף.

פורסם

לפני מס חודשים קרה לי מקרה דומה, התנגש בי מאחורה רכב מסוג מרצדס 2019 amg כלשהו, בתוכה נהג מהמגזר הערבי בשנות ה60 לחייו.

מסר לי את כל הפרטים וטפסי ביטוח, חברת הביטוח מסרה כי לנדון אין כלל ביטוח לרכב, על כן אני יכול לבחור אם להפעיל מקיף שלי או לסגור איתו באופן עצמאי.

הנדון סירב לשלם תיקון 6000 שח במוסך פחחות x, הפעלתי מקיף והעלות הכוללת הייתה 22 אש"ח (טמבון אחורי, דלת תא מטען והנלווים), חברת הביטוח תתבע אותו על הסכום ולאחר זכיה בתביעה תזכה אותי בעלויות, אלא אם לא יצליחו לתבוע את הנהג הפוגע.

כשמישהו בלי ביטוח פוגע בך, נדפקת... מעצבן ומטריף שאתה צריך לעבור סחבת בגלל חוסר אחריות של אחרים.

עברתי לסקייטבורד

• תוכן חדש...