Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני לא חוזר אף פעם לפתקים ששים מעל הרכב (לפעמים המון פתקים)  כי זו שיטת מכירה שאני לא אוהב.

גם שהיו עושים אחרי "מרדפים" בנגב (אמיתי) רק כדי לשאול "אחי מוכר" תמיד אומר לא.

גם אם אני כן רוצה למכור. 

הסיבה היא כי יש תחושה שאם מישהו שם פתק מעל הרכב, לרוב הוא יתחיל בנקודת פתיחה נמוכה. (בשביל מה צריך כאבי ראש)

זו התחושה של המוכר - למרות שכבר נתקלתי ברכבים שחברים קנו על ידי פתקים מעל הרכב. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

טטריל אותו, תתקשר לשאול אם יש לו רכב כמו שלך למכירה.

• מצחיק 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

האמת שקרוב משפחה פעם השאיר לנו פתק דומה על האוטו של אבא, בסגנון של "יש לך רכב יפה אשמח לקנות אותו מעל המחירון". אבא החליט להתקשר למספר שהיה כתוב שם (המספר היה הטלפון של העבודה של אותו קרוב משפחה) ולקח לו באזור ה3 דקות להבין שמדובר במתיחה.

מעבר לזה בחיים לא קיבלנו/שמענו על קרובי משפחה או חברים שהשאירו אצלם פתקים.

לדעתי אין יותר מדי מה להתייחס.

Ford Fiesta 2014 Manual

פורסם

קרה לי הרבה פעמים בשנים האחרונות כשאני חונה ליד העבודה.  נראה לי שמדובר בסוחר שמחלק פתקים כאלה חופשי.

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

האמת שבעבר השארתי מס' פעמים פתק כשראיתי רכב בחניה שעושה רושם שהבעלים אוהב אותו ושומר עליו כמו שאני אוהב. 

לא רואה פסול בשיטה הזו, אני לא מכריח את בעל הרכב למכור לי, מפתיע אותי שציינו פה שגם מי שרצה למכור לא חזר למס' שהשאירו לו. 

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

קרה לי עם פיג'ו 107 שהיתה לי שמורה מאוד ומשופרת חיצונית, עם 2 רכבי סיוויק 2002 ו-2007, ובדרך כלל הרכבים שלי שמורים ויפים ומשגעים אותי עם מלא שאלות "מוכר מוכר?" מאיפה קנית את זה ומאיפה הבאת את זה. קשה לי להאמין שאלה היו סוחרים.

פורסם (נערך)

קרה לי בעבר, לא בשנים האחרונות.

לעומת זאת בתיבת הדואר הביתית אני מוצא לפחות פעם בשבוע פתק "מחפשים דירה בשכונה זו". הגדיל לעשות מתווך דירות שצלצל בדלת שבוע אחרי שסיימתי שיפוץ של הדירה מאפס ושאל אם אני מוכר.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קרה לי ובתמימותי חשבתי שזה פתק אמיתי שבן אדם השאיר.

יצרתי קשר עם אותו אדון שביקש שאזכיר לו באיזה רכב מדובר ואז הציע לי על קיה פיקנטו חצי ממחיר מחירון, הוספתי את המספר לרשימת הספאם וכשחזרתי אל הפתק ראיתי שזה בעצם צילום של פתק עם כתב יד.

פורסם

היה לי שכן עם רכב שהייתי מעוניין אולי לקנות אותו, השארתי לו פתק, לא חזר אליי, השארתי עוד פעם כי אמרתי אולי איזה ילד הוריד אותו, למחרת הם חזרו אליי, הם אכן היו מעוניינים למכור אבל לבסוף לא הגענו להסכמה על המחיר.

הייתי מציע להתקשר, להגיד לו "זה בנוגע לרכב שהשארת פתק", אם הוא שואל אותך איזה רכב? אז תדע שמדובר בסוחר או משהו אחר.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

פות"ש, מדובר ברכב ישן מגניב ושמור, רכב אספנות? או רכב רגיל יחסית? אסביר את ההבדלים.

אם מדובר ברכב ישן שלא נראה הרבה והוא שמור אז ייתכן שמישהו מחפש כזה כבר כמה זמן ולא מוצא ולכן כשראה את הרכב שלך הוא התלהב.
אם רכב רגיל יחסית נניח קורולה 2008 או פורד 2006 לדוגמה, כנראה סוחר.

• אהבתי 1
פורסם

השאירו לי אתמול בדיוק פתק כזה, על הסיטרואן סי 5 שהוצאתי מהסוכנות רק לפני 5 ימים. 

לא חזרתי אליו... כי ברור לי שזה אדם שמחפש מציאות

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

• תוכן חדש...