Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

הייתי רוצה לשמוע את דעתכם על נושא העיצוב החדש של הגאז', כמו כן על החידושים שלה,

אני אישית אהבתי את החלק הפנימי, בחיצוני אני לא ממש מצליח להבין אם אני אוהב או שונא, או מה אני רואה בכלל.

פורסם

האמת שהביקורת בcawow הייתה די חיובית, הרכב לא דינמי אבל די נוח.

העיצוב החיצוני משעמם לעומת הקורסה, קליאו.

דווקא בפנים אני אוהב, גם הדור הנוכחי אהבתי מהבחינה הזאת.

גם הזריזות הפתיעה אותי, נקודת החולשה של הדגם הנוכחי.

מניח שעם מחיר הגיוני היא תימכר לא רע.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני אוהב איך שהרכב נראה, אני אוהב שזה רכב פרקטי וחסכוני.

רק שבארץ הוא יהיה יקר מידי ולא יקנו ממנו הרבה כמו עכשיו.

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 2 שעות, YaronNahum כתב:

כל היחוד של המולטיפלה היה 6 מקומות (3 בשורה הקדמית ) 

כאן אין את זה. 

נעלב בשביל המולטיפלה, אז לא רק שישה מקומות, אלא מרכב קצר מאוד עם מרחב פנים ומטען פנומנליים ביחס, פתרונות איחסון בלי סוף כמעט, חלונות ענק שנתנו תחושת אור ומרחב ( בצד בעיתיות בכל הקשור למיזוג, אבל לפחות לזכרוני הלא מחייב המולטיפלה קררה לא רע בכלל את נוסעיה ), שאין להם מקבילה היום ואפילו ניהוג, איכויות נסיעה ונוחות ברמה גבוהה. הדבר היחיד שמתקרב למולטיפלה מבחינות אלו הוא הפיקאסו/ספייסטורר, אבל הוא לא ממש שם וממילא ייצורו הופסק.

עריכה אחרונה על ידי רועי5
  • רעיון טוב! 1
פורסם

הג'אז תמיד הצטיינה בשני דברים:

1. תא נוסעים מרווח מאוד לקטגוריה.

2. עיצוב חיצוני מזעזע.

אני שמח לומר שהם התקדמו משמעותית בסעיף 2, זה נראה כמו בדיחה.

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

איך אפשר להזכיר פיאט מולטיפלה והונדה בפוסט אחד מבלי להזכיר את הונדה FRV?

מי שלקחה את התצורה של המולטיפלה והוסיפה לו גיר אוטומטי ומנוע אמין יפני (1.8 ליטר ששירת שני דורות של סיוויק).

לא סתם בשנים הראשונות אחרי הפסקת הייבוא, הרכב היה מאוד מבוקש כמשומש.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לפני 9 שעות, itsik170 כתב:

מי שלקחה את התצורה של המולטיפלה והוסיפה לו גיר אוטומטי ומנוע אמין יפני (1.8 ליטר ששירת שני דורות של סיוויק).

החזקתי בערך 3 שנים מולטיפלה 1.6 בנזין, היה אחלה רכב, ואכן מדהים בקיבולת שלו,
אמינות מצטברת - סבירה בהחלט.

אין תחליף למולטיפלה (-:

פורסם
לפני 10 שעות, itsik170 כתב:

בהבדל אחד, ה FRV על ששת מושביה צפופה ואין בה שמץ מגאוניות העיצוב של האיטלקיה. יש גם היום מוניות מולטיפלה שנוסעות באיטליה ( לפחות היו בפעם האחרונה שהייתי שם בסוף שנה שעברה.), למרות שהאוטו הזה כבר לא מיוצר שנים.

פורסם

אחחחח המולטיפלה, דוגמה קלאסית ליצירתיות האיטלקית וגניבה של היפנים...

הנדסת אנוש בגדר גאוניות לדעתי, לקחת רצפה של פונטו ולהרחיב אותה לשישה נוסעים ושיהיה להם מרווח זו משימה לא קלה בכלל ופיאט עמדה בה בגבורה.

הדבר היחיד שהמולטיפלה נפלה בו זה העיצוב הגאוני והמוזר לדעתי לטובה אבל המון אנשים לא אהבו את הייחודיות הזו...

פורסם

היא פשוט מכוערת.

באשר למכוערות של הג'אז לדורותיה -- לדעתי הדור האחרון מוצלח מאוד, הדור לפניו כבר נראה קצת מיושן.

פורסם
לפני 50 דקות, EliC25 כתב:

היא פשוט מכוערת.

באשר למכוערות של הג'אז לדורותיה -- לדעתי הדור האחרון מוצלח מאוד, הדור לפניו כבר נראה קצת מיושן.

לא הבנתי אם התכוונת למולטיפלה או לג'אז הנוכחית.

אם בהקשר המולטיפלה אז נכון שהעיצוב נראה מוזר ולחלק יראה מכוער אבל תחשוב מעבר לעיצוב, תחשוב על ההנדסת אנוש הגאונית לדעתי שהצליחה לקחת פלטפורמה של פונטו וממנה להפוך לרכב שישה מושבים מה שבזמנו היה נחשב חדשני מאוד ועוד פיצר של המולטיפלה שמאוד ייחודי ופרץ דרך בזמנו הוא שכל מושב נע על מסילה נפרדת

פורסם
לפני כשעה, shtutnik כתב:

אם בהקשר המולטיפלה אז נכון שהעיצוב נראה מוזר ולחלק יראה מכוער אבל תחשוב מעבר לעיצוב, תחשוב על ההנדסת אנוש הגאונית לדעתי שהצליחה לקחת פלטפורמה של פונטו וממנה להפוך לרכב שישה מושבים מה שבזמנו היה נחשב חדשני מאוד ועוד פיצר של המולטיפלה שמאוד ייחודי ופרץ דרך בזמנו הוא שכל מושב נע על מסילה נפרדת

חבל על כל השטח אחסון שאתה תופס בשרת, ברור שדיברתי על הג'אז. המולטיפלה כבודה במקומה.

• תוכן חדש...